ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   האוניברסיטה הפתוחה (https://israelbody.com/showthread.php?t=5205)

OMRI-TURBO 01-02-07 19:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
האמת שמנהל עסקים נשמע לי אופציה טובה... ולא עניתה לי מקודם מה המחירים של הקורסים?

זה משתנה בהתאם לקורס ובאיזה צורה אתה לוקח אותו.
תכנס לאתר שלהם יש פירוט לפי קורסים מקצועות ומחירים.
http://www.openu.ac.il/

ran_z 01-02-07 20:32

אתר טוב הקשור ללימודים אקדמאים.
אני עדין מחפש ממנו כיוון בישביל ללמוד משהו, אני מקווה שבסוף אני אחליט אל משהו אני לא הולך וניהיה צעיר יותר.

http://ynetcenter.ilimudim.co.il/

SuzukiR 01-02-07 20:40

עומרי

עומרי שמע אני לא מבין כל כך בכל הנושאים של יחסים בין לאומיים וכו
אבל ממה שראיתי בכל הפוסטים השונים פה שהיתיחסנו לזה נתתה תשובות יפות אני אחד שלא אוהב לילמוד רק מה שמעניין אותי ובאמת קראתי כל מילה בתשובות שלך הם היו ממש טובות מענינות זה לדעתי

מתאים לך לפי דעתי לעבוד בעבודה ציבורית כי לפי מה שניראה לי אתה אדיאליסט ולא כאלה שרק רוצים כסף ודורכים על כולם בישבלו

נב:
אני למשל מעוניין בקריריה צבאית גם מבחינת האדאיל עצמו שיהיה לך בהצלחה עומרי ולכל מי שרוצה לילמוד שם
דרך אגב תקן אותי אם טעיתי במשהו שאמרתי

P-a-n-1-c 01-02-07 22:57

עומרי כמה עולה שנה בתואר?

Eli 01-02-07 23:10

בהרבה אוניברסיטאות, כולל הטכניון, יש דבר שנקרא "אפיקי מעבר". אתה לוקח 6-8 קורסים באוניברסיטה הפתוחה, מוציא (למשל, זה משתנה בין הפקולטות) ממוצע 80 ושאף ציון לא יהיה מתחת ל-65, ואחרי שנה (או כמה שזה לקח לך) אתה עובר אוטומטית לשנה ב' בפקולטה שרצית, עם סייגים קטנים (אולי תצטרך לעשות כמה השלמות של שנה א'). בטכניון זה אפשרי לכל פקולטה פרט לרפואה ( למיטב זכרוני).
לגבי מה ש pan1c אמר - המחיר יורד כשאתה בצבא, אני זוכר שללוחמים יש 50% הנחה, ואז יש לך את השנה האחרונה, שאתה פזמניק ולא עושה הרבה, להרביץ אחלה למידה, כי ממילא משעמם בבסיס / מוצב / קוביה וכו'.
בקשר לזה שזה זנות וכו' - לא מסכים. אני רואה את זה כהזדמנות. מישהו שלא למד ועכשיו רוצה להיכנס לטכניון, במקום להתחיל ללמוד לשון, ספרות וכל מיני בבל"ת כדי לשפר בגרויות, יכול ללמוד קורסים במקצוע שהוא רוצה ואז להיכנס למוסד מכובד ולהשאיר את העבר מאחור. המלצתי את זה להרבה אנשים בצבא, אנשים עושים החלטות לא נכונות בתיכון.
דרך אגב pan1c , תבדוק את הפוסט על שיבולת שועל

Eli 01-02-07 23:19

שכחתי לציין שזה חוקי ולגיטימי ללמוד באוניברסיטה הפתוחה בצבא, לא יכולים להגיד לך לא.
אני לא זוכר מחירים, אבל כמו ש Pan1c אמר זה יקר (באזרחות).

SiX PACK 01-02-07 23:42

היום המליצו לי על זה, מקבלים שם בלי בגרות וזה הדבר הכי טוב, כל אחד יכול להצליח...

Di-Bol 01-02-07 23:42

עומרי להכליל מה יותר טוב מכללה או אוניברסיטה זה ממש לא נכון. למשל המכללה למנהל המסלול של חשבונאות אחד בין ה 3 הטובים בארץ יחד עם תל אביב והעברית ויש שם עוד הרבה יתרונות כמו התחלת סטאז בשנת השלמה עבודה בצמוד לביג 4 וכו. בכל מקרה ני לומד בתל אביב אז אני מדבר מנקודת מבט אובייקטיבית.

Dr. Muscle 02-02-07 03:58

אז ככה - זה לא זנות ומקביל בקושי שלו לאוניברסיטאות אחרות, זה כן נחשב, אמנם פחות מאוניברסיטת ת"א,ירושלים,טכניון וכו' - אבל ברמה אחת מעל למכללות הבזויות שפרוסות ברחבי הארץ.

והמחיר לא גבוה בכללללללל, כל קורס הוא כ-2000 שקל, וצריך כ-24 קורסים לתואר.
שלוש שנים באוני' רגילה (שלא לדבר על מכללות!) = 3*12.5k = כן כן מחיר דומה ואת הכאב-ראש של לצלם חומר מהפרטנר שלך בכיתה ללא ספרי לימוד מונפקים.

אני לומד כלכלה, וחוץ מהתוכן שמשעמם אותי למוווות, אהבתי את הקונספט מאד. מובטח שגם אם אלמד במקום אחר, אבוא להשלים תחומים שאני אוהב (אפילו בלי תואר, רק קורסים) באו"פ.

P-a-n-1-c 02-02-07 07:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dr. Muscle
אז ככה - זה לא זנות ומקביל בקושי שלו לאוניברסיטאות אחרות, זה כן נחשב, אמנם פחות מאוניברסיטת ת"א,ירושלים,טכניון וכו' - אבל ברמה אחת מעל למכללות הבזויות שפרוסות ברחבי הארץ.

והמחיר לא גבוה בכללללללל, כל קורס הוא כ-2000 שקל, וצריך כ-24 קורסים לתואר.
שלוש שנים באוני' רגילה (שלא לדבר על מכללות!) = 3*12.5k = כן כן מחיר דומה ואת הכאב-ראש של לצלם חומר מהפרטנר שלך בכיתה ללא ספרי לימוד מונפקים.

אני לומד כלכלה, וחוץ מהתוכן שמשעמם אותי למוווות, אהבתי את הקונספט מאד. מובטח שגם אם אלמד במקום אחר, אבוא להשלים תחומים שאני אוהב (אפילו בלי תואר, רק קורסים) באו"פ.

מחיר דומה? אני רואה כאן הבדל של למעלה מ10 אלף

shahaflol 02-02-07 09:44

האוניברסטה הפתוחה מקבלת תלמידים ללא שום תנאי קבלה. אתה לא צריך להיות עם 12 שנות לימוד כדי ללמוד שם.
בקשר למרצים, יש כאלה ויש כאלה. אי אפשר לומר שכולם גרועים או כולם טובים. יש שם כמה מרצים שיודעים להעביר את החומר בצורה מצויינת, ויש שם כמה שנראה כאילו הם בעצמם לא יודעים את החומר. למזלך, אם תלמד שם הספרים שלהם טובים ואתה יכול ללמוד לבד את החומר.
האוניברסיטה הפתוחה באמת יותר יקרה מאוניברסיטה רגילה, גם יחסית למספר השעות שהמרצים משקעים בך וגם באופן מוחלט. כלומר הסכום לעשות שם תואר יהיה פשוט גובה יותר.

stimpy0 02-02-07 10:34

יש יתרונות נוספים באוניברסיטה הפתוחה.1.במידה והמנחה(לא מרצה)מבטל שיעור הוא חייב להחזיר אותו בניגוד למקומות אחרים.2.בניגוד למה שאמר עומרי לא כל בן צריך בכלל ללמוד מטמטיקה אפילו אם הוא חלש,דבר זה תלוי במסלול הלימוד שלו.לדוגמה:בן אדם שלומד היסטוריה לא בהכרח צריך לעשות קורסים במטמטיקה.

OMRI-TURBO 02-02-07 12:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי stimpy0
יש יתרונות נוספים באוניברסיטה הפתוחה.1.במידה והמנחה(לא מרצה)מבטל שיעור הוא חייב להחזיר אותו בניגוד למקומות אחרים.2.בניגוד למה שאמר עומרי לא כל בן צריך בכלל ללמוד מטמטיקה אפילו אם הוא חלש,דבר זה תלוי במסלול הלימוד שלו.לדוגמה:בן אדם שלומד היסטוריה לא בהכרח צריך לעשות קורסים במטמטיקה.

אמרתי שצריך להשלים מקצוע רק אם הוא קשור, חבל שאתה לא קורא את ההודעות שלי.

gman 02-02-07 13:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c

תוריד מכאן 5 אלף של פסימוטרי...

P-a-n-1-c 02-02-07 14:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gman
תוריד מכאן 5 אלף של פסימוטרי...

למה 5? אני עשיתי ב1.5 :wiggle:
חוץ מזה שלא כל המקצועות קיימים בפתוחה, שזה עוד חיסרון עצום.

STRONG 02-02-07 14:54

ציטוט:

וכמה יעלה לך להשלים בגרויות באנגלית, מתמטיקה, ספרות ,תנך, אזרחות וכו?
שחכתי גם את הזמן, הכאב ראש והבלאגן.

OMRI-TURBO 02-02-07 14:59

ציטוט:

למה 5? אני עשיתי ב1.5 :wiggle:
חוץ מזה שלא כל המקצועות קיימים בפתוחה, שזה עוד חיסרון עצום.

על מה אתה מדבר? יש שם 99 אחוז מהמקצועות. כל מה שקשור למדעי החברה,מדעים מדוייקים/מדעי הטבע ומדעי הרוח, יש שם. מה שאין שם זה רפואה ומשפטים. חוץ מזה יש שם את כל המקצועות.
יש 40 מקצועות שונים לחוד, ועוד איזה 40 שילובים של מקצועות.
תסתכל בעצמך כמה קורסים הם מציעים: זה ממויין לפי אותיות.
http://www3.openu.ac.il/ouweb/owa/ca...letter=א

P-a-n-1-c 02-02-07 15:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
על מה אתה מדבר? יש שם 99 אחוז מהמקצועות. כל מה שקשור למדעי החברה,מדעים מדוייקים/מדעי הטבע ומדעי הרוח, יש שם. מה שאין שם זה רפואה ומשפטים. חוץ מזה יש שם את כל המקצועות.
יש 40 מקצועות שונים לחוד, ועוד איזה 40 שילובים של מקצועות.
תסתכל בעצמך כמה קורסים הם מציעים: זה ממויין לפי אותיות.
http://www3.openu.ac.il/ouweb/owa/ca...kab?v_letter=א

יש וטרינריה? לא :)
אז הנה לך ה1% הנותר :1eye:

P-a-n-1-c 02-02-07 15:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי STRONG
וכמה יעלה לך להשלים בגרויות באנגלית, מתמטיקה, ספרות ,תנך, אזרחות וכו?
שחכתי גם את הזמן, הכאב ראש והבלאגן.

למה שתשלים אבל?
אמרתי לך, במידה ואתה לא הצלחת בתיכון אז הפתוחה זאת האופציה באמת האידיאלית מבחינתך. אבל במידה והצלחת אז למה שתפנה לאפיק הזה בכלל??

STRONG 02-02-07 15:07

ציטוט:

למה שתשלים אבל?
אמרתי לך, במידה ואתה לא הצלחת בתיכון אז הפתוחה זאת האופציה באמת האידיאלית מבחינתך. אבל במידה והצלחת אז למה שתפנה לאפיק הזה בכלל??

מסכים איתך!..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:08.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ