![]() |
אני ניסיתי את הקריאטין של חברת יוניבירסל וזה ממש ממש עוזר לי :)
|
יפה מאוד שאתה "הוחכתי" (להבא-הוכחתי) שקריאטין מונו לא עובד... כי המוחות הכי טובים בתחום דווקא לא מסכימים איתך.
|
ציטוט:
אם זה מונו', כבר הסברתי על זה, קרא את שני הפוסטים על קריאטין. |
Vitargo CGL של Nutrex
אני אהיה כנה ואגיד שאני עדיין לא ניסיתי את הקריאטין הזה אישית.
מצד שני, הומלץ לי עליו מחבר שהוא חזק בעסק(והוא גם רופא בנוסף), ומהבירור הדי עמוק שעשיתי - לא ראיתי מוצר שקיבל כאלה ביקורות טובות(ממשתמשים) היתרון הגדול שלו הוא הויטארגו שזה פחמימה איכותית ללא סוכרוז, שמעבירה הרבה יותר קריאטין לשריר(לעומת דקסטרוז). אני אתחיל לנסות אותו בעוד שבועיים ואדווח איך הוא תכלס. |
לכל מי שמחפש קריאטין אטיל אסתר בבקשה:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=146&Page=1 (זה אומנם לא אטיל אסתר טהור אבל זה עדיף מכלום) |
ציטוט:
כשאני הישתמשתי בקריאטין מונו', גם אני הרגשתי אנרגיה, (הייתי רק מתחיל, יכול להיות שהרגשתי את זה בגלל הפלסבו), אבל עכשיו כשאני מסתכל על מחקרים בנושא, אני רואה קריאטין מונו' לא עוזר. אני באמת לא יודע כבר, לפי המדע קריאטין מונו' לא עוזר, (לא בניסויים, בתחקרים במעבדה), ולפי ניסיון אישי, וניסיון של אחרים זה כן עוזר. קריאטין מונו' הוא המוצר הכי נימכר בעולם בשביל להגביר את הביצועים הגופניים, אבל מה, עכשיו אני יגיד לכל האנשים האלה שהם מטומטמים?! למרות שכשחושבים על הרבה מחקרים יחד, קריאטין מונו' לא עוזר, אבל מניסיון אישי של אנשים זה כן עוזר. מה אני כבר יכול להגיד לכם?! אני לא יודע כבר מה לחשוב בעצמי. בן. |
אני ממליץ על קריאטין אקסטרים
|
ציטוט:
|
בונה ברי צקלה יא שחיף..כמה שטויות אתה מדבר בפוסט אחד?חחחח
מונו כן עובד. קראטין אטיל אסטר עולה יקר ולא גרושים. |
ציטוט:
|
כן סליחה על ההקפצה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ