ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   סרטון פרוייקט הצילום שלי עם האשם (מר הצפון 2009 להזכירכם) (https://israelbody.com/showthread.php?t=51957)

hachem-01 09-04-09 19:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 803594)
קודם כל אני שמח שאתה לא נעלב מטיפה ביקורת,זה כבר עושה אותך ליותר טוב מהרבה אנשים פה.
וכן,אני מאוד תומך באדון טרוני משתי סיבות :א' מגיע לו כי הוא מפתח גוף לא רע בכלל ,ב' הוא חבר טוב ובן אדם זהב.

כמו שאמרת התמונות ישנות ,ואם באמת תצליח לשפר משמעותית את הרגליים עד המר ישראל אז באמת זה סיפור אחר לגמרי,במקום לנחש ולנבא נבואות בוא נחכה לאוגוסט ונראה מה יקרה ,ושתהיה לך רק בהצלחה :)

אתה חוזר על מה שאמרתי .אמרתי שמותר לך לתמוך במי שבא לך כולל באדון טרוני the bull אני לא מתימר להיות יותר טוב מאף אחד. כי בעיני כאנשים קודם כל כולם שווים בעיני האל (כולל השגיא הזה חחחחח סתם לא קשור לענין.)לענייו הרגליים תכנס לקליפ של מר צפון 2009 ותסתכל טוב טוב על הרגליים ותגיד את דעתך לפורום.אגב אל תשכח שאני185.מ על 113 קילו אחוז שומן נמוך (משהו גנטי) אבל צדקת בדבר אחד זה בטוח the money time is in augost

arbel2 09-04-09 21:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 803699)
אתה חוזר על מה שאמרתי .אמרתי שמותר לך לתמוך במי שבא לך כולל באדון טרוני the bull אני לא מתימר להיות יותר טוב מאף אחד. כי בעיני כאנשים קודם כל כולם שווים בעיני האל (כולל השגיא הזה חחחחח סתם לא קשור לענין.)לענייו הרגליים תכנס לקליפ של מר צפון 2009 ותסתכל טוב טוב על הרגליים ותגיד את דעתך לפורום.אגב אל תשכח שאני185.מ על 113 קילו אחוז שומן נמוך (משהו גנטי) אבל צדקת בדבר אחד זה בטוח the money time is in augost

אכן הרגליים השתפרו במר צפון,אבל באופן יחסי למתחרים אחרים עדיין יש עבודה
הגובה שלך עובד לרעתך מבחינת הרגליים ,בגלל שיש לך גפיים ארוכות.

goldBEN 09-04-09 22:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 803796)
ואתה שור אמיתי.רק חבל שבקרוב תהיה שור מסורס.

חבוב, למה אתה צריך לרדת ברמה שלך ולזרוק פה איומי שווא כמו כל הילדים הקטנים פה?
יש לך כבוד אצלי ואתה אחד האינטיליגנטים פה אז תעזוב את המשתמש העלוב הזה ואל תתייחס.

hachem-01 09-04-09 23:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldben (הודעה 803805)
חבוב, למה אתה צריך לרדת ברמה שלך ולזרוק פה איומי שווא כמו כל הילדים הקטנים פה?
יש לך כבוד אצלי ואתה אחד האינטיליגנטים פה אז תעזוב את המשתמש העלוב הזה ואל תתייחס.

צודק אבל תאמין לי שאני יודע לאיזה כיוון לזרוק (אני יודע מי המתוסכל מאחורי המקלדת)במחשבה שניה זה לא חכם להגרר אחרי אנשים כאלה.

טל יואב 10-04-09 09:59

לדעתי יש לך מבנה גוף מאוד פרופורציונלי , אסטטי , ומאוזן הייטב .
יש שילוב טוב בין כל השרירים הקוים נקיים ורואים שיש לך איכות שריר שניראת רק לאחר שנים של בנייה .
הכי חשוב אתה בא טוב בעין מבחינה זו שנעים להסתכל שום דבר לא חורג או מפריע בעין הכל יושב טוב להערכתי באוגוסט הקרוב אתה תחזור הבייתה עם גביע מכובד מאוד .רק תתמיד בעבודה הקשה .

hachem-01 10-04-09 10:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי טל יואב (הודעה 804048)
לדעתי יש לך מבנה גוף מאוד פרופורציונלי , אסטטי , ומאוזן הייטב .
יש שילוב טוב בין כל השרירים הקוים נקיים ורואים שיש לך איכות שריר שניראת רק לאחר שנים של בנייה .
הכי חשוב אתה בא טוב בעין מבחינה זו שנעים להסתכל שום דבר לא חורג או מפריע בעין הכל יושב טוב להערכתי באוגוסט הקרוב אתה תחזור הבייתה עם גביע מכובד מאוד .רק תתמיד בעבודה הקשה .

שמחתי לשמוע את תגובתך טל יואב הנכבד אני מעריך את מה שאמרת במיוחד שזה בא מאדם שמבין בתחום אז שוב תודה......

hachem-01 10-04-09 16:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dethman (הודעה 804152)
כדי לעצבן אתכם. אני לא מבין למה אתם עונים לו בכלל... לא נראה לי שזה שגיא בכלל.. זה סתם ילד קטן ומעפן שנהנה מהעצביםש אתם חוטפים.... תתעלמו.

עליתי עליו אני יודע מי זה זה לא שגיא זה בחור טיפה יותר בוגר או לפחות אני חשבתי שהוא כזה.אבל אל דאגה העניין בטיפול.

האדמור 10-04-09 19:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 804261)
עליתי עליו אני יודע מי זה זה לא שגיא זה בחור טיפה יותר בוגר או לפחות אני חשבתי שהוא כזה.אבל אל דאגה העניין בטיפול.

האשם ידידי, אני לא יודע למה אתה מתכוון "בטיפול" אבל אף אחד לא שווה את זה ובטח לא הבחור הזה שתתן לו יחס כלשהו! אל תרד לרמה שלו, תהיה חזק ואתה יכול! תן למערכת ישראלבודי לטפל בעניין כזה הרי זה מתפקידה.

hachem-01 10-04-09 19:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי האדמור (הודעה 804443)
האשם ידידי, אני לא יודע למה אתה מתכוון "בטיפול" אבל אף אחד לא שווה את זה ובטח לא הבחור הזה שתתן לו יחס כלשהו! אל תרד לרמה שלו, תהיה חזק ואתה יכול! תן למערכת ישראלבודי לטפל בעניין כזה הרי זה מתפקידה.

לקחתי לו טור לסידרה ב"טיפול" חחחחחחחחחחח אופיר מה קורה אחי? הכל טוב?

האדמור 13-04-09 16:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 804492)
לקחתי לו טור לסידרה ב"טיפול" חחחחחחחחחחח אופיר מה קורה אחי? הכל טוב?

;)חחחחחחחחח.... שלחתי לך מייל גבר

טל פוזנובסקי 14-04-09 20:49

מה זה הגודל הזה??!! זה פשוט לא יאומן!!! כמה הידיים שלך? 55???
אתה פשוט אלוף, תפסתי משגיא גרשגורן משבט הצ'ינגאווה תותח, אבל אתה לוקח אותו בקלות, עוד טיפונת עבודה על הכתף אחורית ואתה קוטף את כל התחרויות בארץ בהליכה.

איזה ורידים ענקיים, ארוכים וירוקים, בטח יש לך זרימת דם טובה..
אני ממש גאה בך, בטוח שתצליח במר ישראל, שתנצח את אלכס, את לוליק, את סטס ואת מישל.
בהצלחה!!!

HITMAN 14-04-09 21:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי טל פוזנובסקי (הודעה 807885)
מה זה הגודל הזה??!! זה פשוט לא יאומן!!! כמה הידיים שלך? 55???
אתה פשוט אלוף, תפסתי משגיא גרשגורן משבט הצ'ינגאווה תותח, אבל אתה לוקח אותו בקלות, עוד טיפונת עבודה על הכתף אחורית ואתה קוטף את כל התחרויות בארץ בהליכה.

איזה ורידים ענקיים, ארוכים וירוקים, בטח יש לך זרימת דם טובה..
אני ממש גאה בך, בטוח שתצליח במר ישראל, שתנצח את אלכס, את לוליק, את סטס ואת מישל.
בהצלחה!!!

מה זה הודעות אלה? :crazy:

hachem-01 14-04-09 22:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hitman (הודעה 807941)
מה זה הודעות אלה? :crazy:

עזוב אותך זה עוד דפוק אחד יש הרבה כאלה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:59.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ