![]() |
תעבדו יותר כתפיים יעלו לכן המשקלים בחזה עליון בהיקפין (מיליטרי עובד גם על חזה עליון)
|
ציטוט:
|
כל הכבוד יואב אמרתי לך ...
היתי היום באימון עפ יואב (רקובה) איזה סוס הוא... כל הכבוד תמשיך כך |
ציטוט:
מה לא צריך יותר מזה? מה נהיית לי יונק סויה שמפחד להתנפח חחח |
ציטוט:
פעם לא היתי עובד חזה כי היה לי גינו ולא רציתי לנפח תחזה כי זה היה מבליט את זה יותר.. |
ציטוט:
אני מאמין שתוך חודש ככה אתה תתחיל לשים את הפלטות הכבדות על המוט. |
לא צריךךךךךךךךך
מספיק 10 קילכל צד.. 12 חזרות איטיות וטובות והשבח לאל.. |
כדאי לך לשמור את הגב צמוד לספה.
|
וואי וואי וואי בגיל 30 לא תצליח לזוז כבר אתה משתמש בגב תחתון בצורה מטורפת! אין טעם להשתמש במשקל שלא עובדים איתו נכון.. אתה חייב להצמיד את הגב תחתון או שאין טעם לכל התרגיל..
|
ציטוט:
שוב, אני יכול לעשות יותר משקל, הסט הזה בא אחרי אימון יד אחורית ובנצ'ים רגילים, ואני מודע לזה שאני לא הבנאדם הכי חזק בגילי.. אני מגוון אל תדאג |
לא הבנתי, דגש לידיים?
מה ההגיון ? הידיים ככה או ככה יעבדו, החזה לא יעבוד כשתעבוד ידיים אבל הידיים יעבדו כשתעבוד חזה, ולכן אתה צריך קודם לעבוד על החזה ואחרי זה לעבוד על הידיים, ועדיין אני לא מבין. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
טוב מאוד אחי תמשיך לעלות במשקלים קח את הזמן!
ואין לך ממה להתבייש במשקלי העבודה שלך אפשר לחשוב אם מישהו יעיר לך או ילעג לך כי הוא דוחק ב5 קילו כל צד יותר אז אתה צריך לחשבן לו.. בכל אופן יש בפורום אנשים טובים מימך ופחות טובים מימך תודה על הסרטון אחי! |
סרטון נחמד, יואב.
אני מציע לך לשפר את הטכניקה ולשמור את הגב צמוד לספה, ולהוריד קצת יותר לאט את המוט לחזה. |
מה זה משנה המשקלי עבודה?
רקובה לדעתי עדיף שתעבוד עם 55 אבל תעבוד כמו שצריך מאשר לבצע צ'יטים עם משקל יותר גבוה. אבל בקטנה, בהצלחה בהמשך:book: |
תעבוד קודם כל חזה ואז לא תהיה לך בעיה בבנצ'
אבל סה"כ אחלה משקל גם אני דוחק ככה בחזה עליון :jockey: אצלי במכון כולם חלשים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם אז ככה אצלי במכון אני השג חחח |
חחח גם אני לוחץ בלחיצה בשיפוע חיובי ובלחיצת כתפיים עושה ציטינג, הלחצתם אותי חחח ...
|
ציטוט:
ומשנה כשצריך לעלות אותם בשביל לספק גירויים חדשים להיפוטרופיה מי שלוחץ יותר ממנו לוחץ יותר ממנו ואף אחד מאלה לא ירד עליו אבל אם אתה רוצה חזה עליון גדול מהסוג שרואים מעל הגופייה ועושה לך פס באמצע החזה אתה חייב להרים משקלים כבדים למשך הרבה זמן!! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ