ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   הנורא מכל הולך לקרות? (https://israelbody.com/showthread.php?t=51832)

Dr. Muscle 06-04-09 00:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 800796)
פיתוח גוף זו מחלת נפש, בזה אין ספק, אני מניח שהוא חש כי חייו חסרי טעם בלי הריגוש הזה, אבל בכל זאת, ההתקדמות של הספורט הזה לא תאפשר לו קאמבק מכובד, המתחרים האחרים התקדמו כל כך הרבה, וקשה להאמין שקולמן יוכל לצאת מזה בכבוד.
אגב הבעיה של רוני היא לא הגיל כמו הפציעות.

ההתקדמות של הספורט הזה? אין אף מתחרה שקרוב להיות קרוב לרמה שלו בשיאו.
הוא פרש בסה"כ לפני מה , שלוש שנים? אני מאמין ברוני פשוט מסרב להאמין שהוא באמת יבצע את זה מכיוון שזה הרבה כאב ראש בשביל לא כלום, הוא כבר ככה המלך של הספורט הזה אי פעם. :flowers:

hypertrophy 06-04-09 00:32

אני כל כך מקווה שזה לא יקרה

SiX PACK 06-04-09 00:58

בהתחלה חשבתי שמדובר כניראה בגימיק מסחרי (אולי בעצם כן) אחרי הכל זה רק משהו ששון ריי כתב בפורום.
ואם לא, אז זה רק משהו שהוא (רוני) אמר, ואולי יתחרט, ת'אמת אני יכול להבין אותו הוא פשוט רוצה לעלות על במה.
בלי קשר לזה שהוא לא בשיא הוא עדיין יכול לשבור שיאים חדשים, בילדר שעולה לבמה בגיל 45 ונכנס לטופ 10 (מה שסביר להניח שיקרה)
זה לא דבר שעדיין קרה אם אני זוכר ויודע נכון, ככה שעדיין יש לרוני מה להוכיח.

מצד אחד מאכזב לראות את רוני לא במקום הראשון, ולא תחת אור הזרכורים, מצד שני תמיד נחמד לראות אותו.

Go ronnie !

monster 06-04-09 08:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 800838)
בהתחלה חשבתי שמדובר כניראה בגימיק מסחרי (אולי בעצם כן) אחרי הכל זה רק משהו ששון ריי כתב בפורום.
ואם לא, אז זה רק משהו שהוא (רוני) אמר, ואולי יתחרט, ת'אמת אני יכול להבין אותו הוא פשוט רוצה לעלות על במה.
בלי קשר לזה שהוא לא בשיא הוא עדיין יכול לשבור שיאים חדשים, בילדר שעולה לבמה בגיל 45 ונכנס לטופ 10 (מה שסביר להניח שיקרה)

מצד אחד מאכזב לראות את רוני לא במקום הראשון, ולא תחת אור הזרכורים, מצד שני תמיד נחמד לראות אותו.

Go ronnie !

טוני פרימן בן 45 עוד מעט.

לוזון 06-04-09 17:27

אם הוא הולך על זה יהיה מעניין..
למרות שאין לו סיכוי באמת הפער גדול מאוד..
אבל קשה לדעת אני מאמין שהוא עדיין יכול
להיכנס לטופ 10 בשקט..ד"א מתי זה יוצא??
ערוץ משהו מישהו יודע אני חייב לראות..:)

dethMAN 06-04-09 18:45

בולשיט לדעתי

katler 06-04-09 18:52

אבל מה עם הזיכרון שריר?

THEJOKER 06-04-09 19:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי katler (הודעה 801222)
אבל מה עם הזיכרון שריר?

מה איתו?

dethMAN 06-04-09 20:05

ציטוט:

אבל מה עם הזיכרון שריר?

איזה זיכרון שריר... הבנאדם כבר זקן יחד עם השריר שלו... הוא כבר איבד פורפורציות של הגוף , הבטן שלו נפוחה... מותן רחבה... והוא ירד מהמסה ההיסטורית שלו. לא נראה לי שהוא יעשה מעצמו צחוק... אני מקווה בכל אופן... כל מעריץ לא היה רוצה לראות את קולמן עולה לאולימפיה במצב כזה

SiX PACK 06-04-09 21:30

ציטוט:

אבל מה עם הזיכרון שריר?

קיבל פרקינסון. :fellow:

katler 06-04-09 21:31

מישהו יכול לביא לי תמונה אחת שלו שהוא בשיא שלו ותמונה של איך שהוא עכשיו?

THEJOKER 06-04-09 21:46

ציטוט:

מישהו יכול לביא לי תמונה אחת שלו שהוא בשיא שלו ותמונה של איך שהוא עכשיו?
השיא שלו היה ב2004 כשהוא התחרה במשקל פשוט מטורף של 296LBS שזה שווה ערך ל134 וחצי קילוגרמים של שריר נטו! - אף אחד מהגדולים בכל הזמנים לא הגיע למישקל כזה חטוב בתחרות לא נאסר לא דוריאן לא מרקוס לא פול (דיליט) ולא ג'אי!
בכל אופן אחרי שנתתי לך תיאור (קצר) תמונות זה לא הצד החזק שלי זה יבוא מעלוש וזד אני בטוח אבל בינתיים הנה הרוטינה שלו מהאולימפיה 2004:
http://www.youtube.com/watch?v=PDqWEJNPphM

*בקשר לתמונות שלו מהיום תריץ חיפוש קטן ותמצא בלי בעיות העלו לפה כמה תמונות...

האדמור 06-04-09 21:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 800838)

Go ronnie !

יפה אמרת!
רוני מלך וישאר מלך פיתוח הגוף עוד הרבה שנים ואף פעם לא ישכחו אותו, אני ממש לא חושב שלהתחרות היום זה לעשות מעצמו צחוק, ממש לא! לדעתי הוא רוצה לא להפסיק לחוות את החוויה של התחרוית וכל מה שמשתמע מכך וכולנו יודעים שבספורט הזה הכל יכול להיות, גם שרוני יזכה שוב! זה לא שהוא לא ניסה להתחרות אחרי שהפסיד אז אני מאמין שהוא לא ממש לוקח היום את ההפסד הבא (אם יקרה וסביר להניח שיקרה) באכזבה כבדה.

SYNTHA 6 06-04-09 21:53

זה לא קשור במיקרה ל1 באפריל?

Pro_XXL_Universe 06-04-09 21:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי thejoker (הודעה 801394)
השיא שלו היה ב2004 כשהוא התחרה במשקל פשוט מטורף של 296lbs שזה שווה ערך ל134 וחצי קילוגרמים של שריר נטו! - אף אחד מהגדולים בכל הזמנים לא הגיע למישקל כזה חטוב בתחרות לא נאסר לא דוריאן לא מרקוס לא פול (דיליט) ולא ג'אי!
בכל אופן אחרי שנתתי לך תיאור (קצר) תמונות זה לא הצד החזק שלי זה יבוא מעלוש וזד אני בטוח אבל בינתיים הנה הרוטינה שלו מהאולימפיה 2004:
http://www.youtube.com/watch?v=pdqwejnpphm

*בקשר לתמונות שלו מהיום תריץ חיפוש קטן ותמצא בלי בעיות העלו לפה כמה תמונות...

איזה חלום יפה זה היה אם הוא היה עולה בשייפ הזה לאולימפיה השנה:)?אךךךךךך כמה שהייתי נהנה לראות את הפרצוף המבואס של קאי גרין ושל דקסטר ושאר המתחרים :):):):) וקטלר ניראה לי יורה בעצמו בחדר הכנות אם זה יקרה :d:d:d:d:d

אין על קולמן אין!!!
אגדת בודיבילדינג אמיתית!והוא יודע את זה!סתכלו איך הוא עושה פוזינג בבטחון ונהנה מהשייפ המטורף שלו שאף אחד לא התקרב אליו ולא יתקרב אליו איי פעם:)

ניגרי ענק 06-04-09 23:08

למרבה הצער הפציעות שלו, בעיקר זו שבגב, לעולם לא יאפשרו לו לשחזר את ההישגים ההם.
וכן, ב 2004 קולמן היה הבאדיבילדר הטוב בייקום, בהפרש עצום מהשאר.

amir717 06-04-09 23:10

לא ניראה לי הוא ירד מלא במסה

THEJOKER 07-04-09 17:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 801400)
איזה חלום יפה זה היה אם הוא היה עולה בשייפ הזה לאולימפיה השנה:)?אךךךךךך כמה שהייתי נהנה לראות את הפרצוף המבואס של קאי גרין ושל דקסטר ושאר המתחרים :):):):) וקטלר ניראה לי יורה בעצמו בחדר הכנות אם זה יקרה :d:d:d:d:d

אין על קולמן אין!!!
אגדת בודיבילדינג אמיתית!והוא יודע את זה!סתכלו איך הוא עושה פוזינג בבטחון ונהנה מהשייפ המטורף שלו שאף אחד לא התקרב אליו ולא יתקרב אליו איי פעם:)

זה יהיה החלום הרטוב של כל מעריץ של הספורט :)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:22.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ