ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   אני חושב שיש פה טעות (https://israelbody.com/showthread.php?t=51826)

Max90kg 06-04-09 13:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tal_s (הודעה 801003)
כנראה שאתה לא יודע לעשות לג פרס .. בכל מקרה בלג פרס שמבוצע נכון מתבצעת מתיחה חזקה בהמסטרינג ו בגלוטאוס וכמובן שלברכיים אין אפשרות לגלוש קדימה כי אתה לא צריך ליצב את עצמך..

כנראה אתה צודק. למזלי אני לא עושה לג פרס כרגע כי אני ב5x5 :)

little_friend 06-04-09 14:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 800696)
אין צורך בגיוון הזה... פאוורליפטרים עובדים שנים על אותם שלושה תרגילים וממשיכים לגדול בלי הפסקה. אני חושב שזאת הוכחה מספקת.

תפסיק להביא פאוורליפטרים כדוגמה וצא מהסרט הזה, כי הם לא טבעיים.

eden.B. 07-04-09 18:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 800699)
בקשר ללג פרס, בגלל שבלג פרס אין לך היפ דרייב אז אתה מתמקד יותר בהארמסטרינגס ולא בקוואדס, ככה שזה תרגיל פחות אפקטיבי מהאשר סקוואט. למה אתה בדיוק עושה הפסקה מסקוואט? סקוואט זה התרגיל הכי חשוב שיש! סקוואט היא לא רק פעולה שעובדת בצורה מכוונת על הירך, האגן והמותניים, אלה גם משפיעה בצורה חיובית על הגוף.
סקוואט משפר את המטאבוליזם (חילוף החומרים), מגדיל את היכולת של כל שריר בגוף לצמיחה. לאומת זאת לא נראה לי שלג פרס עושה את כל אלה.

והטעות היא שכתוב פה להחליף תוכנית כל 3-6 שבועות כשאנשים מתאמנים בתוכניות בסגנון 5x5 שנים בלי להחליף

אני יודע שסקוואט הוא תרגיל פי כמה וכמה יותר טוב מהלג פרס אבל לא חייבים להינעל עליו ועשיתי אותו ברציפות בכל תכנית ותכנית שלי .קצת חופש מהסקוואט לא יזיק.

Max90kg 07-04-09 18:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eden.b. (הודעה 802147)
אני יודע שסקוואט הוא תרגיל פי כמה וכמה יותר טוב מהלג פרס אבל לא חייבים להינעל עליו ועשיתי אותו ברציפות בכל תכנית ותכנית שלי .קצת חופש מהסקוואט לא יזיק.

אם כבר חופש מהסקוואט אז עושים דד ליפט. אבל איך שבא לך, לי נוח לעשות סקוואט בכל ימות השנה

Masquerade 07-04-09 18:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eden.b. (הודעה 802147)

יזיק יזיק.. סקוואט לא מחליפים.. לג פרס לא שווה ערך לחצי סקוואט, יתאים בתור תרגיל שני או שלישי אם הנפח של התוכנית שלך גבוה.

Fatboy 07-04-09 19:24

פאוורליפטרים משתמשים בגומיות מתח,שרשראות,קופסה,gm ועוד כמה דברים
אבל זה תמיד עדיין מבוסס על אותם 3 התרגילים
פשוט שמגיעים לשלב יותר מתקדמים מפסיקים לעשות אותו דבר כל שבוע, יש תכניות westside/dc שעושים סקוואט חופשי רק פעם ב3 שבועות
אבל כל זה לא רלוונטי לאף אחד פה, גם לא לי עד שלב מתקדם

reshos123 08-04-09 10:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 800699)
בקשר ללג פרס, בגלל שבלג פרס אין לך היפ דרייב אז אתה מתמקד יותר בהארמסטרינגס ולא בקוואדס, ככה שזה תרגיל פחות אפקטיבי מהאשר סקוואט. למה אתה בדיוק עושה הפסקה מסקוואט? סקוואט זה התרגיל הכי חשוב שיש! סקוואט היא לא רק פעולה שעובדת בצורה מכוונת על הירך, האגן והמותניים, אלה גם משפיעה בצורה חיובית על הגוף.
סקוואט משפר את המטאבוליזם (חילוף החומרים), מגדיל את היכולת של כל שריר בגוף לצמיחה. לאומת זאת לא נראה לי שלג פרס עושה את כל אלה.

והטעות היא שכתוב פה להחליף תוכנית כל 3-6 שבועות כשאנשים מתאמנים בתוכניות בסגנון 5x5 שנים בלי להחליף

כתבת די הרבה שטויות ודברים לא מדויקים בהודעה הזאת

Max90kg 08-04-09 11:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי reshos123 (הודעה 802630)
כתבת די הרבה שטויות ודברים לא מדויקים בהודעה הזאת

אשמח אם תתקן אותי

JAGA_JAGA 08-04-09 11:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fatboy (הודעה 802226)
פשוט שמגיעים לשלב יותר מתקדמים מפסיקים לעשות אותו דבר כל שבוע, יש תכניות westside/dc שעושים סקוואט חופשי רק פעם ב3 שבועות

יהיה נחמד אם תפרט תאמת נשמע דיי מעניין:ok:

coldfire 08-04-09 12:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fatboy (הודעה 802226)

בחיים שלך אל תזכיר את DC ו Westside באותו משפט.

עזוב, אפילו לא באותו פוסט. במיוחד כשאין לך מושג לגבי השני.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:45.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ