ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   לעלות במסת שריר ולהשאר באותו אחוז שומן , אפשרי או לא?! (https://israelbody.com/showthread.php?t=51799)

JAGA_JAGA 05-04-09 20:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The-One (הודעה 800578)
תודה שאתה סוגד לי מקס בנתיים לפחות יש עלי שריר לא כמוך אן עליך טיפת מאסה מתאמן שנתיים ומזיין תמוח בפורום אתה מנהל ב fxp לא? תחזור לשם יילד פאג אן עליך טיפת מאסה..

אנשים שעולים במאסה לא מבינים תמושג מאסה=מאסת שריר לא מאסת שומן המטרה לעלות בשריר לא בשומן.
נקודה.

שתיקה שווה זהב:bye1:

Pro_XXL_Universe 05-04-09 22:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 800550)
אז מזיינים תמוח זה אפשרי לעלות במאסת שריר בלי לעלות באחוזי שומ ןעם אתה לא אוכל כמו איזה חזיר יבלות מין הסתם שתעלה מעט באחוזי שומן עם בכלל יש תאלה שלא נוטים לצבור שומן שבכלל לא עולים אולי טיפה בנוזלים זהו..

סתכל את הציטוט של ההודעה שלך...אם הייתה מוחק את הקטע שסמנתי בשחור ההודעה שלך הייתה נורמלית קצת יותר,הייתה חייב להגזים והייתה חייב שוב לצאת טיפש.

Pro_XXL_Universe 05-04-09 22:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 800578)
תודה שאתה סוגד לי מקס בנתיים לפחות יש עלי שריר לא כמוך אן עליך טיפת מאסה מתאמן שנתיים ומזיין תמוח בפורום אתה מנהל ב fxp לא? תחזור לשם יילד פאג אן עליך טיפת מאסה..

אנשים שעולים במאסה לא מבינים תמושג מאסה=מאסת שריר לא מאסת שומן המטרה לעלות בשריר לא בשומן.
נקודה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה חולה נפש ילד אני רוצה לראות אותך ואני מוכן גם להביא לך סייקל עלי עולה במסת שריר נקיה ונישאר יבש בלי טיפת מים או שומן מוכן לנסות?
נזריק לך טרן לתוך התחת ייבש תאמא של הטימטום שלך רוצה?עלי...רק תוכיח לכולם שאתה צודק חחחחחחחחחחחחחחחח
בקיצור אתה מדבר שטויות בטונות והחברים שלך מהמכון אמרו לי כבר שאתה ליצן אז תחסוך את השטויות האלו שלך.

ולסיכום
גם אם סייקל אתה לא תוכל לעלות נטו שריר בלי גרם של שומן ובלי נוזלים וגם אם gh אתה לא תוכל לעשות את זה.

Bono 05-04-09 22:44

זה רק the one נוריס יכול!

Pro_XXL_Universe 05-04-09 22:54

אם הוא בא למר ישראל מרביצים לו?

Max90kg 05-04-09 23:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 800732)
אם הוא בא למר ישראל מרביצים לו?

למה ישר להרביץ? איך הפורום יחיה בלי ליצנים?

Daniel R 05-04-09 23:00

אח שלי עדיף תן לו סייקל של תאי מוח לא יזיק לו קצת.

Pro_XXL_Universe 05-04-09 23:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel r (הודעה 800743)
אח שלי עדיף תן לו סייקל של תאי מוח לא יזיק לו קצת.

:):):):) רק נתתי דוגמא גבר.
בכל מקרה the one יכול לקפוץ מהגג של עזריאלי לא איכפת לי מה הוא באמת חושב או אומר,רק רציתי להבהיר פה פעם אחת שהוא אידיוט וזהו.

The-One 05-04-09 23:21

אני אמרתי את דעתי ואתם קופצים עלי גלעד מה אתה רוצה=s
חח אמרתי תאמת יש תאנשים האלה שלא נוטים לצבור שומן וקשה להם לצבור שומ ןשזה מבנה גוף אז שהם עולים במאסה הם עולים מאוד נקיא מבחינת גנטית אז זה כן אפשרי לעלות במאסת שריר בלי אחוזי שומן..
לא להגיד לא אפשרי
אן לי כוח כולם יוצאים עלי פה סתם נמאס לי להגיב בפורום הזה עדיף שאני יעזוב וזהו נמאס.

haim15 05-04-09 23:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bono (הודעה 800715)
זה רק the one נוריס יכול!

חחחחחח אחי קרעת אותי :d

Max90kg 05-04-09 23:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 800783)
חח אמרתי תאמת יש תאנשים האלה שלא נוטים לצבור שומן וקשה להם לצבור שומ ןשזה מבנה גוף אז שהם עולים במאסה הם עולים מאוד נקיא מבחינת גנטית אז זה כן אפשרי לעלות במאסת שריר בלי אחוזי שומן..
לא להגיד לא אפשרי
אן לי כוח כולם יוצאים עלי פה סתם נמאס לי להגיב בפורום הזה עדיף שאני יעזוב וזהו נמאס.

תתאבד אחי שורץ בך יותר מדי תמטום

goldBEN 05-04-09 23:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 800783)
לא להגיד לא אפשרי

אין אתה מלך!!!
פשוט מלך!!!

barakav 06-04-09 00:57

אפשר לעלות נקי יחסית אבל זה לוקח המון זמן. גם לעלות מלוכלך מידי זה לא טוב לכולם. זה מאוד תלוי במתאמן וברמה שלו להגיד את האמת.

מתחילים עולים נקי כל הזמן, ככל שאתה מתקדם זה ניהיה קשה יותר.

Pro_XXL_Universe 06-04-09 17:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The-One (הודעה 800783)
לא להגיד לא אפשרי

נו מה אתה מתבכיין ולוקח קשה חחחחחח אתה יודע שאני אוהב מריבות ותמיד אני תוקפני :king:
אז אמרתה שטויות ביג דיל...תאמין לי אני יכול לספור פה על אצבעות של התמנון הזה משודדי הקאריביים 2 אנשים בפורום יותר מפגרים מימך:)

bored2death 06-04-09 18:04

די כבר the one
מתי תבין את ההומור היצירתי של ib...

Daniel R 06-04-09 18:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The-One (הודעה 800783)
לא להגיד לא אפשרי

:bye1::bye1::bye1:
:bow::bow::bow::bow:

dmie 06-04-09 22:15

זה סיפור לעלות בשריר בלי שומן..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:41.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ