![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
סתכל את הציטוט של ההודעה שלך...אם הייתה מוחק את הקטע שסמנתי בשחור ההודעה שלך הייתה נורמלית קצת יותר,הייתה חייב להגזים והייתה חייב שוב לצאת טיפש. |
ציטוט:
אתה חולה נפש ילד אני רוצה לראות אותך ואני מוכן גם להביא לך סייקל עלי עולה במסת שריר נקיה ונישאר יבש בלי טיפת מים או שומן מוכן לנסות? נזריק לך טרן לתוך התחת ייבש תאמא של הטימטום שלך רוצה?עלי...רק תוכיח לכולם שאתה צודק חחחחחחחחחחחחחחחח בקיצור אתה מדבר שטויות בטונות והחברים שלך מהמכון אמרו לי כבר שאתה ליצן אז תחסוך את השטויות האלו שלך. ולסיכום גם אם סייקל אתה לא תוכל לעלות נטו שריר בלי גרם של שומן ובלי נוזלים וגם אם gh אתה לא תוכל לעשות את זה. |
זה רק the one נוריס יכול!
|
אם הוא בא למר ישראל מרביצים לו?
|
ציטוט:
|
אח שלי עדיף תן לו סייקל של תאי מוח לא יזיק לו קצת.
|
ציטוט:
בכל מקרה the one יכול לקפוץ מהגג של עזריאלי לא איכפת לי מה הוא באמת חושב או אומר,רק רציתי להבהיר פה פעם אחת שהוא אידיוט וזהו. |
אני אמרתי את דעתי ואתם קופצים עלי גלעד מה אתה רוצה=s
חח אמרתי תאמת יש תאנשים האלה שלא נוטים לצבור שומן וקשה להם לצבור שומ ןשזה מבנה גוף אז שהם עולים במאסה הם עולים מאוד נקיא מבחינת גנטית אז זה כן אפשרי לעלות במאסת שריר בלי אחוזי שומן.. לא להגיד לא אפשרי אן לי כוח כולם יוצאים עלי פה סתם נמאס לי להגיב בפורום הזה עדיף שאני יעזוב וזהו נמאס. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
פשוט מלך!!! |
אפשר לעלות נקי יחסית אבל זה לוקח המון זמן. גם לעלות מלוכלך מידי זה לא טוב לכולם. זה מאוד תלוי במתאמן וברמה שלו להגיד את האמת.
מתחילים עולים נקי כל הזמן, ככל שאתה מתקדם זה ניהיה קשה יותר. |
ציטוט:
אז אמרתה שטויות ביג דיל...תאמין לי אני יכול לספור פה על אצבעות של התמנון הזה משודדי הקאריביים 2 אנשים בפורום יותר מפגרים מימך:) |
די כבר the one
מתי תבין את ההומור היצירתי של ib... |
ציטוט:
:bye1::bye1::bye1: :bow::bow::bow::bow: |
זה סיפור לעלות בשריר בלי שומן..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ