![]() |
גועל נפש
|
סתם להקת פופ-רוק מסריחה.. אם כבר רוק תלכו על עדברים אמיתיים כמו yes או king crismon או camel
|
אההה Hitler זה שיר ידוע דווקא, זה לא של רמשטיין זה דווקא של להקה אמריקאית שלקחו את המנגינה של Sonne ושינו את המילים זה אפילו לא אותו קול
בכל אופן טיל לנדרמן נשוי ליהודיה והם רוצים להגיע לארץ אז הם לא נאצים |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה לא דאנס וזה לא בטיח זה אינאטריאל רוק משובח!!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ויואב אל תגיד לי ראפ מדבר על החיים האמיתים ושיש לו מסר כלשהו כי אתה לא ידעת מי זה מרטין לותר קינג
|
ציטוט:
הגיטריסט שלהם ריצ'ארד היה נשוי ליהודיה, הם התחתנו באתיופה והם התגרשו. וראמשטיין הם מה שנקרא גרמנית tranz metal שזה dance metal באנגלית |
ציטוט:
|
ציטוט:
נשמע יותר טוב מאשר חבורה של פסיכופטים שלא עושים כלום חוץ מלצרוח 5 מילים ולנגן בגיטרה חשמלית ,שירים חסרי כל מסר |
ציטוט:
חיי פשע?? סמים?? חיים בכלא? נשמע לי כמו כל זמר דיכאון ארץישראלי |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין שום קשר בין המרטין לותר קינג הזה, לשירים שמדברים על החיים או מעבירים מסר, אני לא שומע ראפ כדי לתמוך בשחורים (למרות שאני טוען שכל בני האנוש שווי זכויות, ואין שום קשר לדת, דזע וצבע עור), אני שומע אותו כדי להנות בדיוק כמו שאני אשמע האוס יפה, או איזה שיר רוק חביב שימצא חן בעיני, ועד היום רק in the end של לינקין פארק מצא חן בעיני. המוזיקה העיקרית שאני שומע היא טראנס פסיכודלי: Bizarre Contact, Cosma, Yahel, Astral Projection, Electric Univers, Alternative Control, Infected, Mfg, G.M.S, Telemasca, Astrix, Vibe Tribe. זאת מוזיקה אמיתית. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה לעזאזל קשור מרטין לותר קינג ?
|
ציטוט:
מה הקשר בין מרטין לותר קינג למסר בשיר מסויים של אמינם לדוגמא חח? כל שיר מעביר מסר משלו, מה הקשר רבאק? אני צריך לדעת מי היה מרטין לותר קינג בשביל להבין מסר בשיר של אמינם? פחחח! ואתה יודע, יש שירים ששומעים בגלל מסר מסויים, ויש שירים ששומעים רק כי הם יפים (כמו הרבה שירי גנגסטה של 50 סנט וסנופ). אין פה שום סתירה בדברי. הבנת הנקרא אחי, הכי חשוב. |
ציטוט:
בלי קשר, שמנסיון, לכושים יש אחלה חוש קצת :ph34r: אתה מאמין בגזע, סתכל על ג'זיסטים, ג'אז מוסיקה משעממת אבל צריך להיות ממש מוכשר בשבילה, אם היית מבין בג'ז ושומע יצירות של כושים, היית אומר שצריך להיות פלא גנטי בשביל זה. ודבר אחרון, גם אם לא נתייחס למילים, פשוט ראפ מוסיקה שיותר כיף לי לשמוע מרוק, הצלילים של התופים והגיטרה חשמלית האלו צורמים לי במקרה הרע ולא עושים לי כלום במקרה הטוב. כל הקצב וכל הסגנון של ראפ עושה לי נעים באוזן. |
ציטוט:
דבר שני אתה חושב שאצל רפאר כל מאמצי המוח מוקדשים למוזיקה? אז להקות רוק לא משקיעות את כל המאמצים שלהן למוזיקה שלהן.? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ