ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   רוטינה שלי במר צפון 2009 (https://israelbody.com/showthread.php?t=51603)

amir717 01-04-09 15:27

יש לך אחלה מסה אחי

hachem-01 01-04-09 16:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 797594)
לא באת מוכן בכלל לתחרות (לא שאני תופס מהתחרות הזאת כן) אבל לפי דעתי צריך לעלות 110% על במה.

והרוטינה עצמה נראת כאילו אתה מת משעימום.

מקווה שזו ביקורת בונה בשבילך, שיהייה בהצלחה בהמשך.

תשמע כמו שאתה בטח יודע זאת תחרות אזורית מקומית זה לא מר ישראל .נכון לא באתי 100% אבל לפחות לא ביישתי את התחום לא? אם אני לא הייתי הולך לתחרות מי היה מר צפון היום?אתה בטח ראית את הילד שלקח מקום שני. מת משעמום אולי אתה צודק כי ציפיתי למתחרים טיפה יותר מקצועיים (לא ילדים ששוקלים חצי ממני).באוגוסט הכל יהיה שונה בעזרת השם...........

SiX PACK 01-04-09 16:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 797672)
תשמע כמו שאתה בטח יודע זאת תחרות אזורית מקומית זה לא מר ישראל .נכון לא באתי 100% אבל לפחות לא ביישתי את התחום לא? אם אני לא הייתי הולך לתחרות מי היה מר צפון היום?אתה בטח ראית את הילד שלקח מקום שני. מת משעמום אולי אתה צודק כי ציפיתי למתחרים טיפה יותר מקצועיים (לא ילדים ששוקלים חצי ממני).באוגוסט הכל יהיה שונה בעזרת השם...........

לא ביישת את התחום, אבל מפתח גוף שמכבד את עצמו לא עולה על במה אם הוא לא מוכן 100%.
ושלא נדבר על האחרים שבכלל צריכים להתבייש בעצמם.

אני לא בטוח אם זה כבוד או בושה לנצח תחרות כזו עם מתמודדים כאלו לצידך.

בהצלחה במר ישראל.

hachem-01 01-04-09 17:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 797678)
לא ביישת את התחום, אבל מפתח גוף שמכבד את עצמו לא עולה על במה אם הוא לא מוכן 100%.

בהצלחה במר ישראל.

אתה יודע מה זה כבוד? כבוד זה לדעת לכבד אנשים שהם אולי פיזית נחותים ממך(אני מתכוון למתחרים האחרים )קיצר דברנו הרבה על הנושא הזה ואני מעדיף לא לחזור לנושא הזה.תודה.

ניגרי ענק 01-04-09 17:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 797678)

בהצלחה במר ישראל.

זה בטח לא בושה.
בנאדם הגיע, נראה טוב, לקח תואר, לא אשמתו שהאחרים היו חלשים.
וזה לגמרי נכון שהוא הציל את האיגוד בזה שהוא בא, כיוון שבהרבה מקומות פורסמה רק תמונתו של הזוכה, ואז נוצר רושם שהייתה רמה טובה: לא ראו את הפארסה שהייתה שם.
בקיצור האדון פריג' צריך לתת להאשם פרמייה, אבל כמובן שהוא לא יעשה את זה.

יוסי אדרי 01-04-09 17:23

לא ידעתי שהרוטינה ב2099 :) מה אני שוקל עכשיו 180 קילו ?...סתם אני רוצה להגיד לכם אתם חיים בסרט, מי שלקח בתחרות מקום 1 אז הוא במקום הראשון אפילו שלא היו מתמודד אחד , עצם העובדה שעלית לבמה זה כבוד ולא משנה איפו בהצלחה!!!

hachem-01 01-04-09 22:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yosiple (הודעה 797725)
לא ידעתי שהרוטינה ב2099 :) מה אני שוקל עכשיו 180 קילו ?...סתם אני רוצה להגיד לכם אתם חיים בסרט, מי שלקח בתחרות מקום 1 אז הוא במקום הראשון אפילו שלא היו מתמודד אחד , עצם העובדה שעלית לבמה זה כבוד ולא משנה איפו בהצלחה!!!

יוסי את חד אבחנה אחי 2099 אפילו אני לא שמתי לב.............:bye1:

יוסי אדרי 02-04-09 12:57

טעויות קורים, אנחנו בני אדם, פעם הבאה אני אפתח פוסט " רוטינה שלי 2199 " ראיתי סרטון של מקס רול איזה שינוי ב-10 שנים , אתה מתחרה במר ישראל ועד איזה משקל?

hachem-01 02-04-09 17:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yosiple (הודעה 798304)
טעויות קורים, אנחנו בני אדם, פעם הבאה אני אפתח פוסט " רוטינה שלי 2199 " ראיתי סרטון של מקס רול איזה שינוי ב-10 שנים , אתה מתחרה במר ישראל ועד איזה משקל?

תבדוק את המייל שלך (לעיניך בלבד):wiggle:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:30.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ