![]() |
אני אישית לא אוהב אותו..
הגנטיקה שלו על הפנים.. למרות שהוא טנק לא נורמלי.. |
אךךךךךך הגרמנים האלו פשוט לחנוק אותם טאחלס אני לא ראיתי בודיבילדר גרמני אחד!!!בחיים שלי שלא הרשים אותי אין פשוט כולם תותחים!וניראים מדהים וענקיים ומלאים ורידים כמו שצריך להראות :mad::mad::mad:
ניראה מעולה מקוה שיתן בראש חזק! |
הידיים מסונטלות נכון? (כאילו זה דיי בולט)
(אל תצעקו עליי אני רק שואל ) :) |
הוא עצום,נראלי הוא איבד את חוש הטעם
לשתות חלבון אולטימיט כמו מים(ועוד תפוח?),זה חלבון או שאני מתבלבל? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מאיזה ב חינה הגנטיקה שלו טובה תראו איזה טנק מאיזה בחינה?
|
ציטוט:
|
כואב לי להסתכל על הבייספס שלו
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חשבתי שהוא פרש מתחרויות.
הנה ההוחכה: http://www.youtube.com/watch?v=EETWIEX20b8 טוב, יפה שהוא חזר. שיהיה לו בהצלחה. |
[quote=hachem-01;797357]
ציטוט:
אני מתאמן חזק לקראת מר ישראל 2010 בתקווה להגיע טוב יותר כמובן! :(לא קל ממש לא קל, ההתקדמות בשלב שאני נמצא בו היא איטית מאוד אבל אכן מתרחשת. |
[quote=האדמור;798700]
ציטוט:
ואני אישית נורא נורא אהבתי את הפוסט של רוג'ה,היו בו מלא עקיצות,ירידות ובנוסף שינאה הדדית בין משתמשי הפורום.הוא נורא שיעשע אותי וצחקתי כל שניה עד השמיים חחחחחח שקראתי אותו ואני נורא הצטערתי שארבל נאלץ לנעול אותו מבלי להשאיר איזו הודעה שקשורה למין או לטילים חחחחחחחחחחחחחחח :d |
[quote=האדמור;798700]
ציטוט:
2010 תהיה שנה מוצלחת ומענינת הרבה מתחרים חדשים אבל אני סמוך ובטוח שידך תהיה על העליונה אחי.בכל מקרה אני אחד המעריצים שלך (בתנאי שלא תתחרה מולי......:):):):))אני חושב שאני יודע למה ההתקדמות איטית כמו ששמעתי אתה לא אוכל ממתקים (אתה יודע מה אני מתכוון). לדעתי לקטגוריה שלך בשייפ טוב אתה לוקח אם תצטרך עזרה אני פה בשבילך .בהצלחה............:sbb4::sbb4: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ