![]() |
ציטוט:
|
לא הבנתי מה אתה רוצה? אז בתמונה מראים נתח שלם של טונה ובקופסת שימורים יוצא לך חתיכות? אל תהרוס את הנתח עם המזלג והכל יהיה בסדר.
|
ציטוט:
אף אחד לא הרס עם המזלג. סך הכל הורדתי תקרום שהיה למעלה שהיה לו צורה של המכסה. |
ציטוט:
"בשר חתולים" בטענה שזה נתחי טונה שמגיע עם קרום של מוות עליו... |
ציטוט:
|
אחי מה הקטע לא הבנתי
בגלל שזאת קופסא קטנה אז עשו את זה ככה.. אם אתה רוצה יש עוד מליון חברות , לא חסר אני גם ממליץ על סטרקיסט כמו שכבר אמרו פה.. מאוד טעים ונתח שלם אם זה מה שיעשה אותך שמח :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
על מה אנשים מתלוננים, אלוהים. |
זה בחיים לא יהיה נתח שלם דוחסים את זה לתוך קופסאת שימורים ואוטמים את זה איך אתה רוצה שזה יהיה שלם?
קנה כבר שלם מהשוק או משהו וזהו אם זה מה שהורס לך את החיים.. |
ויליגר
והחיים יפים יותר. |
חחחחחחחחחחח איזה שירשור הזוי
אחי זה קטנוני כמו שאמא שלי הייתה אומרת בבטן חושך... מה זה משנה? אותו טעם... וכל מוצר שאני מכיר מדגמן על האריזה זה לא חדש.. |
ציטוט:
עם השנים זה הפך בהדרגה פחות ופחות נתחים עד שכיום תה מקבל לרוב מרק טונה. נתח שלם אחי ? בשביל זה חייב משכנתא. והיום לא נותנים בקלות. וכן אפשר להכניס 2-3 נתחים יפים למדיי לכופסא כמו שהיה פעם. ההסבר לזלזול בצרכני הטונה נורא פשוט וברור --->>> נתח שלם עולה הון - טונה בפחית עולה שקל תשעים. נתח טונה שלם חייב להיות סקסי ולא משתלם להכניס חתיכות יפות לשימורים שיימכרו בשליש מחיר. מה עושים כדיי למקסם רווח ולדפוק הצרכן? תכתיכות השלמות מוכרים באריזת וואקום במחיר עתק , ותניסורת וכל הפירורים מוכרים לבודיבילדרים. ורק ליידע כללי הפירורים לעולם לא יהיו ברמה של נתח מבחינת טעם. |
ציטוט:
אני לא זוכר מתיי היה לקירות במיקלט קלקול קיבה. |
חבר'ה .. מה זה משנה איך זה מגיע .. כל עוד זה ממשיך להגיע
אני דווקא מתעצבן שיוצאות לי חת'יכות גדולות בקופסה . צריך לפרק אותם הכי טוב שזה מגיע כבר מפורק ומלא בשמן :) |
ציטוט:
בני *****, שופרסל הכי טובים כרגע לפי דעתי, אחרי זה סטארקיסט ! |
ציטוט:
אני כמה פעמים קיבלתי רסק טונה בתוך הפחית הזאת וכמה פעמים קיבלתי 80% שמן או מים ו- 20% טונה מאז לא מרחרח לכיוון של ויליגר |
ציטוט:
הטונה במים שלהם - אחלה טונה אבל גם לא מגיע בנטחים. לעומת זאת הטונה בשמן שלהם מגיע בנטחים יפים וגדולים - כמו שצריך! וזה גם טעים בטירוף. |
ויליגר - ה- טונה !!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב, אם כבר מתלוננים על יצרני הטונה, למה אף אחד לא מתלונן שהם מצהירים על 120~ גרם טונה, והרבה פעמים מקבלים פחות מ100 :eek: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ