![]() |
יוסי יה נקניק תגהץ את האשראי...
|
נראה לי שהסיבה היחידה שהוא לא ממשיך להתחרות זה כי הוא רוצה לעשות משהו עם החיים שלו פרט לאימונים וכי הוא הבין שלא ממש משתלם להתחרות כאן בארץ בשביל גביע שאפשר למצוא בתחנה המרכזית
|
אם כל אחד היה מתחרה בשביל גביע או פרס מסויים , לא היה באדיבילדינג בעולם ובטח שלא בארץ .
|
ציטוט:
אני מחכה שהניגרי יראה את ההודעה המסכנה הזאת..הוא כבר ידע לטפל בך יותר טוב ממני... |
ציטוט:
אכלת מסטיק מקולקל במקרה ? |
מה יש להגיד למי ששונא את הספורט הזה וכל מה שהוא מייצג, חוץ מלאחל לו שיהיה בריא עם זין טרי.
רק מילה לגבי ה"שעדיף להפסיק להתחרות ולעשות משהו עם החיים שלך", ממש מאחל לך, באמת ומכל הלב שתגיע למה שאני הגעתי, עורך עיתון, כתב בכיר ברדיו, בעבר פעמיים מצטיין של ידיעות תקשורת , מרצה לתקשורת במרכז המבקרים של ידיעות אחרונות, חבר בשולחן העגול של ניר חפץ (היום עורך 7 ימים), דובר מכללה, יועץ אסטרטגי, תקציבאי, וזה בזמן שהמשכתי להתמיד כבאדיבילדר ואני מתכון להמשיך עוד הרבה וגם להתחרות הרבה. אפשר לעשות גם וגם, ואפשר לא לעשות כלום. הכל תלוי במנטליות של הבנאדם, בחומרים שמהם הוא עשוי. |
נראה פיצוץץ !!
|
ציטוט:
בן אדם שאוהב את הספורט לא מתחרה ומתאמן ומשקיע בישביל הכסף אלה כי הוא אוהב את מה שהוא עושה ואת ההשקעה בספורט!הוא לא חושב "זה משתלם לי כל זה?!" כי חיים פעם אחת ואם אוהבים משהו אז עושים!ואם לא יושבים כמו קוקסינלים בבית ואומרים "אני אוהב אבל זה לא משתלם לי אז אני אולי עדיף ישב בבית ולא יצא בכלל מהבית ככה אני אחסוך לעצמי הוצאות ואולי לא להתקלח ולחסוך במים?" בן אדם שאוהב את הספורט ממשיך להתקדם ונישאר בו גם אם מדובר ב2 עבודות ולהחזיק דירה אם אישה וילד,ראה דוגמא?ניגרי ענק וסטס מאשדוד. |
בהודעה שלו הוא מזלזל בכל מי שעוסק בספורט הזה ברצינות, כנראה כדי לחפות על מה שהוא לא מעז ולא ישיג ולעטוף את זה בכל מיני נימוקים שאין להם קשר למציאות.
שכח ששנה שעברה היה בחור סטודנט לרפואה שהתחרה במשקל הכבד, שכח שעאדל וסאפי אנשים שמשלימים כבר תואר שני (או שהם כבר השלימו אותו), ועוד מיליון דוגמאות לח'ברה ש"עשו משהו עם החיים שלהם", ועדיין הם ספורטאים מצטיינים. |
ציטוט:
|
רק בישראל אדם ששונא ספורט מסויים נרשם לפורום כדי להתנגח עם מי שאוהב את הספורט הזה.
מזכיר לי קצת איזה ייצור מהשכונה של הורים של אשתי, ששונא דת, מקלל דתיים, מעשן באמצע הרחוב ביום כיפור, אבל מה: כל יום כמעט הוא הולך לבית כנסת. סיפור אמיתי, נשבע לכם. זה בערך כמו שאני ארשם עכשיו לפורום של חובבי אופנים ואתחיל להטיף להם שהכי טוב זה ללכת ברגל. |
ציטוט:
|
[quote=ניגרי ענק;796040]פותח הפוסט כמובן לא הפתיע אותי עם האבחנה המטופשת שלו (עאלק שייפ טוב מאוד מה אתה מבין בכלל בספורט הזה?)
אתה לא שווה את היחס מר נגרי ה"ענק" |
ציטוט:
|
נראה מצויין.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
Forum fighttttttttttttt
|
בפינה הכחולה - ניגרי ענקקקקקקקקקקקק
בפינה האדומה - שחיף מסכן בלי חיים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ