![]() |
ציטוט:
|
יפה אחי גוף לא רע בכלל ואל תתבאס מהטירונות זה כולה 2-3 שבועות אתה בקושי תספיק לאבד משהו ואחכ כשכבר יהיו לך יציאות הביתה כל יום אתה תוכל להחזיר הכל ולצבור עוד הרבה מאסה
בהצלחה |
ציטוט:
אבל למה לapllebaom אמרת שחסר בשר ?סלח לי,הוא נראה הרבהיותר טוב מפותח הפוסט. כל אחד אומר את דעתו,מספיק לשלול דעות של אחרים |
ציטוט:
קיצר פותח הפסוט... גוף סבבה מסה נחמדה... אבל אל תתפוס מעצמך יותר מדי כמו שכבר אמרו לך... וטירונות 02 זה סתם חרטא... |
נראה סבבה חסרה קצת יד אחורית וחזה עליון בפיגור קל חסר קצת עובי בגב סה''כ אבל נראה טוב
חטוב מאוד בטירונות תאכל הרבה בארוחות שיש לך שמה דפוק קצת פקלים תעשה מתח תשתדל לזוז כמה שפחות למרות שאין מה לעשות בטירונות מתחטבים אחושרמוטה ואתה לא צריך את זה |
נראה טוב אחי .. חטוב מאד !~! חזה קצת בפיגור
|
תסיים את השירות ותחזור לשיגרה..
תשתדל לעבוד גם שם מה שאתה יכול העיקר להישאר על המסלול.. |
נראה אחלה וגם חטוב..טירונות 02?
נו מה אתה הולך להיות פקידה בקריה בטח יהיה לך זמן להתאמן. גיוס קל. |
קטלני
|
לא פקיד אבל התפקיד שלי יעסוק בספורט בצבא
|
בן :):):):) אחי (:
לאן מתגייס ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
הזלזול? לא זלזלתי, אמרתי בדיוק מה שיש לו, הוא על אחוז נמוך ויש לו גוף מאוד אסטטי אומנם חזה קצת קטן ביחס לשאר אבל הגוף עצמו בפרופרציות טובות, הטון המתנשא יצא לי כנראה מההתלהבות שלו עשה מעצמו מינימום לברוני! אני אמרתי שהוא עושה תחרות איתי? אני בשום מקום לא התחרתי איתו, אי אפשר אפילו לנסות ולהבין את זה, פשוט הבן אדם בא וכותב בצורה מתנשאת כאילו לא יודע מה, וזה לא קשור וותיק לא וותיק, זה שאתה כנראה לא מספיק זמן פה אז לא יצא לך להכיר אותי, אני לא בדיוק בן אדם ששם זין, ואי לא חושב שיש פה מישו ששם זין על זה, אפשר לחשוב וותיקות בפורום מי ישמע. בנוסף, אני מניח שאתה תראה כי אני יעלה תמונות, דה. ומה הבעיה? 4 חודש חיטוב . |
מדובר על הניסוח הזה
"בקשה חוות דעת מאנשים שיודעים מהחיים שלהם!" כאילו מי ישמע מדובר באיזה באדי בילדר שזקוק לעצות של מומחים... אני יכול להבין את הומי , הניסוח מעט צורם . בגדול יש מסה לא רעה בכלל , תלוי מהי נקודת ההתחלה שלך . כלומר ביחס לזמן שאתה מתאמן . פרופורציות טובות , אחלה חיטוב... האחוז שומן יחסית נמוך . אני לא מצדד באף אחד , אבל הומי בערך פי 3 גדול ממנו :) ככה שאם הוא רצה עצה של מישהו שמבין מהחיים שלו הומי מבין :) |
נראה אחלה אחי, החזה בפיגור קל.. אבל שמתי לב שחזה שלם ומלא לא רואים הרבה.. לא יודע..
בכל מקרה בהצלחה בגיוס.. |
ציטוט:
|
Homie אתה והלהקה הויקינגית שלך חייבים לי משהו אם אתה זוכר...רמז..Cry of the black birds.
:fellow:בלי קשר כן הומי הרבה יותר גדול מהבחור הנ"ל. |
חחח אנשים תודה על המחמאות אבל זה לא הנקודה :)
גלעד אל דאגה דיברתי עם החברים והם הסכימו . |
הניק "פרוץ" (parutz) מחשיד רק אותי?
|
אל תדאגו חח סתם כינוי ילדות !!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ