![]() |
אם אין בחילות באימון אז כן
|
תודה רבה הולי..
אני לוקח גיינר בבוקר, אז אתה אומר שזה לא יפגע בערכים שלו אם אני אוסיף אותו לשייק? וזה יחסית נוזלי השייק הזה? כי אני מדמיין תשיבולת בתור שתייה וזה לא נשמע טוב ^^ ומה עם הטעם? טעים או ששותים מהר?:) |
ציטוט:
לא יהרוס אפילו יוסיף . אני לפעמים שם מהגיינר שלי ... בתוך השייק |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
גביע דנונה אחד זה 250 לא? |
ציטוט:
250 גרם ? שנייה אני בודק וחוזר אלייך סופית ! 200 כל גביע ... כלומר 400 כל בוקר ... |
תיקון הכל מחדש...
השמטתי בחישוב הראשון את ה דנונה וזה לא 250 גרם אלא שתי גביעים של 200 כל אחד ... יופלה לבן 3% 200 גרם 2 גביעים שיבולת שועל (קוואקר) לא מבושלת 100 גרם בננה ללא קליפה 100 גרם תות שדה 6 תותי שדה בינוניים חלב פרה 3% (200 מ"ל) סה"כ קלוריות: 884 קלוריות סה"כ חלבון: 44.5 גרם סה"כ שומן: 25 גרם סה"כ פחמימות: 119.3 גרם סה"כ כולסטרול: 26 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 6.8 גרם ארוחת בוקר לפנים!!!! :) לפעמים מוסיף גם סקופ חלבון ואז זה 64 גרם חלבון ... או מוסיף גיינר 125 גרם , שזה 500 קלוריות בערך .. ועוד איזה 20 גרם חלבון . |
נו בדיוק אז צדקתי.
100 גרם בננה זה בננה וחצי בערך לא? |
ציטוט:
אני שם שתי בננות מה לחשב הכל מחדש... :( כמה גרם זה אז!? שתי בננות גדולות כאלה ... |
:):):):) איזה מצחיקים
תודה על העזרה והנה עוד שאלה ככה על הדרך.. אני לוקח גיינר בסוף כל אימון ואני תמיד מביא 4 תמרים אני בדר"כ לוקח 2 לפני 2 אחרי, להשאיר את זה ככה או לשנות? יש לציין שאני גר 10-15דק' מהמכון ושאני אוכל 4 ברצף אין לי כוח לאכול ארוחה נורמלית |
ציטוט:
כן לאכול ארוחה נורמלית . עדיף ויהיה לך קל יותר אם תשלב את הזמנים פשוט בארוחה הבאה של התפריט שלך . כלומר תתאמן וששעה וחצי אחרי תבוא ארוחה הבאה בתפריט . :) |
חברה הבחור רוצה שייקים טבעיים בבקשה להוציא לו את ה**** ו**** מהבלנדר
|
ציטוט:
אבל אסור לנקוב בשמות של חומרים אסורים בפורום :) אז זה צונזר... עמך הסליחה |
ציטוט:
אתה בטוח שזה משתלב טוב עם הש"ש? |
ציטוט:
יופלה גביע 200 גרם רגיל דנונה bio משתלב מעולה! לפעמים אני מדלג על השייק ואוכל חביתה מ 3-4 ביצים מלאות ו את ה 100 גרם ש"ש עם 200 גרם דנונה ... בצלחת ... עם האבקת חלבון שלי סקופ אחד |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ