ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   שמעתם על Agel? זה שווה משהו החלבונים שלהם? (https://israelbody.com/showthread.php?t=511)

almogeddon 21-09-06 19:19

לגבי השימוש במהלך השנים וכל זה...
למשל - יש בזה עוד דבר, נכון שבהתחלה היו גלגלים? ונכון שהיו מזוודות? זה שהם באים יחד היום לא אומר שככה הם היו מאז ומתמיד... מישהו בא, ולא המציא שום דבר מהם, לא את המזוודות, ולא את הגלגלים... הוא רק שילב ביניהם... ויצר פלאים... היום אין אחד שהולך עם מזוודה בלי גלגלים, וגם לא אתם... כנ"ל פה, לגבי תוספי מזון... הם מחליפים הכל לג'ל... מרכיבים את תוספי המזון על ג'ל...

לגבי העלות, מדובר בעסק... מעבר לצריכת הג'לים... כמו שכתבתי בסוף ההודעה האחרונה.....

זה לא רק ג'לים של חלבונים...
יש כל מני.... תתעניינו, יש באתר
www.agel.com/israel
תבינו קצת על החברה, זה עסק בפני עצמו, העיקרון פה, שהג'לים זה חלק זניח בקטע הזה...
בכל אופן, מי שמעוניין לשמוע, אפילו קצת, שיצור עימי קשר.

almogh3@walla.co.il
אשמח לענות על כל שאלה, וכמו כן, דרך אימייל יש לי אימייל שיש בו הרבה יותר הסברה מאשר הסברתי פה... בעיקר על העסק וגם על מוצרים...

Nimrod 21-09-06 19:31

כמו שיש את המשקאות האיזותוניים ואת הג'לים שיותר טובים.
ג'ל נספג יותר טוב אבל לנו זה משנה בתוצאות כלכך.

almogeddon 21-09-06 19:34

יפה, עכשיו, כשאני מדבר על תוספי מון בכלליות, ולא רק על חלבונים, פה זה מאוד משנה...
כי כמו אמרתי - הם בפיתוח עכיו והם מתכננים להחליף כל דבר שמיוצג ומוצא כאבקה או כדור, בג'ל... וברגע שאתה מבין שהם נספגים יותר טוב, לא מדובר רק בחלבונים....

שוב - מדובר בעסק, וזה העיקר....
ואני ממליץ לכל אחד רק להתעניין בדבר...
לא תפסידו הרבה מלשמוע... רק טיפה זמן......

הוספתי אימייל בהודעה האחרונה......

ShaI^MymoN 21-09-06 22:21

אוקי ביררתי קצת זה ג'ל חלבון במקום האבקת חלבון שאנחנו כולנו רגילים אליה היא מכילה קצת יותר חומצות אמינו ופחממות היא נספגרת לאחר האימו בזמן הרבה יותר מהיר מהחלבון האבקתי (לא שזה משנה כלכך לפי מה שאנחנו יודעים) אבל בכל זאת..
זה יגיע לארץ בחודשים הקרובים אומנם לא של החברה הזאת אבל יגיע :]

Ori-Silver 21-09-06 22:23

אחי קנה אבקת חלבון כל החירטוטים האלה לגבי הספיגה זה בולשיט זה אותו מוצר רק בגל שלוקחים עליו פי 4 יותר כסף

ShaI^MymoN 21-09-06 22:51

הא ועוד משהו ששחכתי להוסיף
זה גם יותר נוח לאכילה
מאשר לקחת שייקר למכון ולהתחיל לשים בו מים ואז תאבקה ואז לערבב ואז צריך לשטוף וכאלה
את זה פשוט פותחים מהאריזה אוכלים וזורקים תעטיפה לפח למרות שגם ששזה יגיע אני אשתמש בחלבון רגיל מאבקה זה חרטה ברטה

gilibz 21-09-06 23:08

היי Zboy
מאיפה אפשר לרכוש את זה?
ישראלבודי מוכרים את זה?

ShaI^MymoN 22-09-06 07:46

עוד לא הגיע לארץץ......

Psychopath 22-09-06 07:51

הוא מפרסם את זה לא הבנתם?

ShaI^MymoN 22-09-06 07:55

בן אדם במצב קשה:|

m0she 22-09-06 10:57

אין שום יתרון לג'ל , סתם חארטה.

almogeddon 22-09-06 14:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gilibz
היי Zboy
מאיפה אפשר לרכוש את זה?
ישראלבודי מוכרים את זה?

אם אתה מעוניין לדעת עוד, דבר איתי באימייל...

פרסום עסק מתחרה - קבל אזהרה!

אשמח לענות לך על הכל.

Zboy 22-09-06 14:30

אלמוגדון זה חבר שלי,שלחתי לו את הלינק כדי שיהיה דיון,

למי שחשב שהחלפתי ניק או משהו...

Tnavon 22-09-06 14:45

אההם אהם אני מריח פה פרסום

NIRAN 22-09-06 15:04

אכן
כל הפוסט הזה זה פוסט מתחרה.

almogeddon 22-09-06 15:10

אתם לא מבינים...

מעבר לפרסום, והחברה הזה לא מוכרת רק ג'לים של חלבונים...
החברה מציעה לאנשים כמוני כמוכם, לפתוח מעין עסק קטן משלנו. וזהו. צאו מהגישה שמדובר רק במכירת ג'לים שאמורים להחליף לכם רק את החלבונים, אלא את כל אורח החיים...
העלות ה"יקרה" שאתם מדברים עליה עבור "אותו" מוצר, זה בשביל האפשרות להרוויח מהעסק....
וזהו, חבל לטחון פה מים, אי אפשר להעביר לכם את המידע הזה פה, מי שמעוניין, שוב - שיפנה אליי...

פרסום עסק מתחרה- תקבל אזהרה!

כל המעוניין, יקבל תשובות במקום. אני מציע לברר... זה לא עולה לכם אפילו שקל אחד. תשלחו הודעה, תבררו, קבלו תשובה, ותחליטו אח"כ...

שתהיה לכולכם שנה טובה ומתוקה כדבש.
חג שמח.

Shlomik 22-09-06 15:19

הדבר היחדי שהבנתי זה העניין שהג'ל נספג יותר מהר, אבל זה לא משנה בכלל אם לג'ל יקח 5 דקות ולאבקה יקח 15 דקות זה לא ישפיע על הביצועים בשום אופן.
מה גם שזה יקר ללא סיבה מוצדקת.

בקיצור לדעתי תישארו עם האבקות זה סתם גימיק שיווקי.

itaybarak 29-11-06 08:19

חלבון של Agel

היי,
בתור אחד שמשתמש במוצר, אני חייב להגיד לכם שזה מוצר ברמה הגבוהה ביותר.
מה שכן כרגע המוצר אינו מהווה תחילף לחלבון שאנו צורכים לאחר האימון, אלא תחליף לחטיפי חלבון.
המוצר מהווה ארוחה מלאה, והוא שילוב של חלבוןנים עם רמה מאוזנת של פחמימות וקומפלקס של ויטמיני B העוזרים להתאוששות השריר.
מה שעוד אני יכול להגיד על החברה זה שיש לה מגוון רחב של מוצרים כגון ויטמינים ונוגדי חימצון ברמות הגבוהות ביותר, והעובדה שהם נמצאים בצורת ג'ל עוזרת להם להיספג הרבה יותר טוב בגוף!!!.

אבל הייתרון בחברה הוא שהם מציעים הזדמונת עיסקית של פעם בחיים, ואפשרות ממשית ליצירת מהפך בחיים.
אם מישהו מעוניין ביותר פרטים ניתן לפנות אלי למייל itaybarak@hotmail.com ולהשאיר שם וטלפון.

Yoggie 29-11-06 09:20

חח איזה נסיונות גרועים לשיווק ... אין שום יתרון לג'ל מאשר לאבקה שגם ככה מתמוססת במים זמן הספיגה בניהם הוא ממש לא קריטי להתפתחות, אולי להתפתחות החור בכיס...
יכול להיות שבתור חטיף או לרוכבי אופניים במסלול זה יכול להיות חביב ובטח יש לזה טעם טוב אבל לא יותר מזה.

Yoggie 29-11-06 09:26

עוד דבר... חבילת ויטמינים של קומפלקס B עולה 60 שקל ל120 טבליות ואפילו פחות (אני אישית צורך). אני מניח שזה כמה שיעלו 6-7 ג'לים.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:58.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ