![]() |
ציטוט:
|
רשימה יפה של גימיקים וזבל יחצני שממן הרבה באדיבילדרים בחו"ל מהפירסום.
אבקת חלבון, קריאטין, אומגה 3, קפיאין ומולטיויטמין אלו הדברים שבאמת עובדים כל השאר זה עובד על הכיס שלך. |
ציטוט:
|
לדעתי אף אחד מהמוצרים שציינת לאיוביל לשיפור משמעותי בחיצוניות ובכח, למעט הגגינרים שזה יעיל לאנשים מסוימים.
|
לא ממליץ על שום מוצר עם קראטין אתיל אסטר , וכל מוצר נו מיותר לדעתי , בכל אופן תודה על ההמלצות.
|
ציטוט:
כל אלו השתמשתה בתקופה של כמה זמן? אני אישית אגיד שכל בודיבילדר שעל סייקלים אם מדובר בתוספים זה א.אבקת חלבון ב.גלוטמין חובה!!!!! כל השאר זה כבר בחירה שלך.. מה ההבדל בין הסופרפאמפ של גאספרי לפלאזמה ג'ט? |
כמה מוצרים? יש לך אוכל במהלך היום? חחח הרבה מאוד מוצרים שהבאת הם קישקוש אחד גדול
|
הוא לא לוקח את כולם באותו יום או אותו זמן (לא נראה לי בכל אופן)זה בטח המלצה שהוא השתמש בהם במשך הרבה זמן .
מי משתמש בכל כך הרבה מוצרים בבאת אחת . |
יש פה כמה דברים נחמדים..
לדעתי מוצרי פאמפ זה חבל מאוד על הכסף. bcaa, גלוטמין, אומגה 3 (או מספיק דגים על בסיס קבוע), קריאטין טהור, מולטי ויטמין, HMB, אבקת חלבון / גיינר (גיינר במקרה של המון קלוריות ולא סתם לדעתי) - כל אלו בגדר הטבעי כמובן לא צריך יותר. |
ציטוט:
|
למה לצרוך bcaa אם יש אותן באבקה או באוכל רגיל?לא חבל על הכסף?
|
Demon הגלוטמין שיש באבקת חלבון מספיק או שצריך לצרוך אותו בנפרד?
|
ציטוט:
|
יש לדוגמה גם את המוצר שלהיום אנשים מאוד מרוצים:Iso - 93 של Ult.Nutrition
וגיינר :):):):):):):):) High Protein Mega Gainer מאוד אבל מאוד ממליץ למולטי ויטמינים - AST Multi Pro 32X בבקשה מהנהלת הפורום!!! לא למחוק את הודעות שלי לגבי המוצרים הנני יודע שזה פורום מסחרי אבל אני אישי ממליץ על המוצרים לאנשים... אני לא מעוניין למכירה! עם כבוד לצוות ההנהלה בהצלחה לכולם ולגדול! |
בלי שום זלזול בפותח הפוסט הנכבד,
חוץ מאבקת חלבון הכול אפשר לזרוק לפח ולא תרגישו שם הבדל. |
ציטוט:
1-בקשר לאבקת חלבון אני מאוד מסכים 2-פחמימות מורכבות עדיף לקחת מאוכל טבעי ולא מתוספים והנו אקספלוד באמת אחד הדברים הקטלניים שיש בזמן השימוש בו הייתי מוסיף 5 גרם קריאטין וגדלתי משמעותית 3+4+5-חומצות אמינו,סופר פאמפ ונוז לא ניסיתי וכנראה גם לא אנסה 6-איזוגיינר ניסיתי המוצר מאוד יקר ויש רק 2 קילו בקופסא לא שווה את ההשקעה יש גיינרים יותר זולים ובאותה רמה 7-הכי כיף להשיג "נחשים" טבעי וגם במידה וזה גם תלוי בדרגת החיטוב כל שאר הדברים הלא טבעים פשוט טיפשי לבזבז על זה את הכסף 8-לא ניסיתי את cell tech ניסיתי את הקריאטין של ABB הצהוב וזה לא הזיז לי,בפעם האחרונה שהשתמשתי בקריאטין זה היה עם קריאיטין מונו של צ'מפיון אחלה דבר ומה שטוב לא משנים 9-אחרי אימון בשבילי חלבון בלבד או עם תפוח או תמרים או ענבים לא רוצה עוד תוספים תודה על ההמלצות אחי. |
סופר פאמפ מול נו אקספלווד
בפשטות..
מה לקנות מי בעד מה ולמה? תודה@@ אני מתתלבט כי אני רגיל לאבקות (נו אקספלווד) והסופר פאמאפ מגיע בכדורים.. קיצר מה עדיף? (ואני מבקש בבקשה בלי תגובות כמו לא צריך ובזבובז כסף..אני רוצה לנסות) תודה |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ