![]() |
נו אז אתם רואים אחד אומר ככה אחד אומר ככה ,הכי טוב אני יתייעץ עם איש מקצוע זה יהיה תשובה על בטוח.
תודה אפשר לנעול. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אולי הם חלוקים בדעתם אבל יש להם יותר נסיון מלי ולחברה פה. :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שמע, כמו שאמרו ... החגורה למעשה תתן לך אפשרות להרים יותר משקל . אבל, הדיעות חצויות יש מי שאומר , שאם תתרגל לחגורה, זה מסוכן ביותר. כי לא תצליח להרים ללא חגורה אחרי כן . בגדול אם אתה עובד במשקל שנכון לך (כלומר משקל שאתה מסוגל לשמור על טכניקה נקייה לכל החזרות) אין לך צורך בחגורה, אם אתה מרים כבד.. או כבד מידיי הטכניקה נפגעת ויהיה לך כאבי גב. תזהר! ביותר! אתה יכול לפרוץ דיסק וזה ישבית אותך לכל הזמן :) תשמור על טכניקה נקייה לא יקרה כלום אם תוריד משקל . מה שחשוב זה לא המספרים שאתה מרים , אלא העבודה שהשריר מקבל. אני עובד במשקלים די נמוכים , ואני גדל יופי ... זה לא עניין של תרים כמה שיותר כבד, תעשה את זה נכון . שההתקדמות שלך תיהיה לינארית במשקלים . חגורת גב, יכול לסייע . עדיף לך בלי במשקל עבודה נכון. |
ואם אני יעשה אימון עם אימון בלי זה יצור איזשהו איזון או שעדיף לעשות או עם חגורה תמיד או בלי חגורה תמיד?
+יש את התחבושות שמלופפים על הברך למה הם? |
ציטוט:
והמפרקים מקבלים לחץ מטורף ... ויכולים להנזק במקרה הכי גרוע לקרוס :) if you know what i mean תעבוד בלי חגורת גב במשקל נכון תוך שמירה על טכניקה נקייה ... לא תיהיה בעיה שים לב איך שתוריד משקל , אוטומטית הטכניקה שלך תשתפר . כמובן תדע מה הטכניקה הנכונה . שלא תפצע את עצמך. |
ציטוט:
אין לך מה לחשוב על תחבושות לפחות לעוד כמה שנים |
ציטוט:
בדדליפט החגורה בקושי עוזרת, בסקוואט היא תאפשר לך להרים יותר משקל בשימוש נכון. |
ציטוט:
רצועות אלסטיות זה כדי להתמודד עם פציעות, ולהרים יותר משקל בתחרויות באימונים אין שום סיבה שתשתמש בהם. חאלס עם השטויות אלוהים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וthe sun אחרי סט כבד של סקוואט עם חגורה אני מרגיש פחות כאבים בגב התחתון מהאשר בלי חגורה זה בסדר? |
ציטוט:
ולצורך הענין, איזה נסיון יש למאמן שלך? מה תחום האימון שלו? למה אתה שואל את The Sun אם יש לך מאמן? |
ציטוט:
|
ציטוט:
והמאמנת שלי זאת אישתו של אחד שהיה פעם מתחרה מקצועי היא מבינה בזה (אני חושב ככה לפחות) ציטוט:
|
ציטוט:
חגורה בסקוואט עוזרת להוסיף משקל, המטרה שלה לא לשמור לך על הגב. |
ציטוט:
|
לפי דעתי אפשר לשלב את החגורה כל אימון(בסקוואט)וברגע שאני יעשה בלי אני יוריד במשקל ואז יווצר איזון (או שאני טועה ואחרי שהגב מתרגל לחגורה אפילו 20קילו הוא לא יצליח להחזיק?)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ