![]() |
אחי, אם אין לך הרבה שיערות אז אל תוריד בכלל לדעתי.
זה לא גברי במיוחד להוריד שיערות בביתשחי, וגם במת נראה לך שאדם היה חלק? הוא היה שעיר לאללה, מבטיח לך :) בקשר לחברה שלך, תעלה תמונה :p |
ציטוט:
|
ציטוט:
תאמינו לי שהיא שווה |
תשמע אם אתה חושב ששעווה לא תשאיר סימן אתה טועה. אם זו פעם ראשונה היא תשאיר סימן ועוד איך אז תמרח אחרי זה איזה קרם כמו שאמרתי קודם.
|
איזה קרם ? אלוורה טוב ?
|
החסרון בגילוח זה שיוצאים פצעים והשיער נהיה דוקרני כי אתה שובר אותו, גילחתי פעם אחת את היד לפני חצי שנה ומאז יש לי שיער דוקרני עד היום זה ממש מעצבן, אני צריך לעשות שעווה בשביל שזה יחזור להיות נורמלי.
עדיף לך שעווה כי אז השעיר יגדל בצורה רגילה ולא יהיה דוקר. אבל קח בחשבון ששעווה תעשה 3 ימים לפני לפחות כדי שלא יהיה לך פצעים. |
ציטוט:
תודה רבה |
אבל שמע לטרזן בטוח היו שערות בחזה מה אתה חושב שהוא העושה טיפולי יופי בגונגל!:diractor:
|
ציטוט:
אני יודע אבל העניין הוא שזה לא יפה לבוא שעיר ... גם בעיה נוספת זה פצעים (אקנה) קטנים ואדומים לא משהו רציני בגב ובחזה. פתרונות ? |
פסיכופט
זה שועל יבוסי זה תאימנו לי
|
ציטוט:
אם אתה באמת חייב להוריד תעשה שעווה 4 ימים לפני. |
מי ישמע אתה כולה בן 15 וחצי אחי כמה שיער כבר יכול להיות לך? תשמע יכול להיות שמקרוב רואים אותו ממש אבל בטח מקצת מרחק ועוד עם השמש לא יראו את השיער..
|
OMRI TURBO,
תודה על התגובה אני אתייחס toxicity, יש שערות לא יותר מדי אבל יש.. בכל אופן בבית שחי אני בטוח ידלל, בקשר לחזה לא בטוח. עזבו עכשיו את הגילוח/שעווה, אתם מכירים דרכים להפחית את הפצעים בחזה ובגב ? חוץ מלשפשף עם סבון ? |
חיטוי עם אלכוהול או חומר מחטא אחר...
אם יש לך באמת מספיק שיער שזה מפריע תוריד, זה לא כזה ביג דיל... |
ציטוט:
|
חחח עמרי זה לא מגיע לגדלים כאלה ואולי רק במקרים נדירים זה יעזור
בכל אופן תודה רבה על התדרוך אולי זה יעזור לי בעתיד :) |
תוריד רק בשעווה, אתה לא רוצה להראות כמו קוף כמה חודשים אחרי זה (גילוח)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ