ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   פירסינגים\קעקועים - יש לכם? :) (https://israelbody.com/showthread.php?t=5059)

P-a-n-1-c 29-01-07 13:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
בפטמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איכס!!!!!
מה אתה הומו תגיד לי???

טוב אחי :whistle:

SiX PACK 29-01-07 13:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
התכוונתי שזה דוחה לפי דעתי

לא רק שזה דוחה, זה גם מנפח את הפיטמה באופן תמידי ומוציא אותה מפרופורציה ביחסית לפטמה השונה, לפי דעתי טעות לעשות...

לי יש בלשון כרגע... קעקוע אין כי אני שוקל לנסות כיון של דוגמנות גוף אולי או הלבשה תחתונה בעתיד...

OMRI-TURBO 29-01-07 14:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
לא רק שזה דוחה, זה גם מנפח את הפיטמה באופן תמידי ומוציא אותה מפרופורציה ביחסית לפטמה השונה, לפי דעתי טעות לעשות...

לי יש בלשון כרגע... קעקוע אין כי אני שוקל לנסות כיון של דוגמנות גוף אולי או הלבשה תחתונה בעתיד...

דווקא יש דוגמנים עם קעקועים, אבל קטנים סולידים, לא איזה ציור מפלצתי:)
בכל אופן אני שונא שמתקרבים או נוגעים לי בפטמה, לפי דעתי זה מאוד נשי.
אני ממש מתעצבן אם מישהו נוגעת או מתעסקת לי בפטמה, בחיים לא הייתי עושה שם פירסינג גם אם היית משלם לי עכשיו 30 אלף שקל

OMRI-TURBO 29-01-07 14:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
טוב אחי :whistle:

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

SiX PACK 29-01-07 14:08

ציטוט:

אני ממש מתעצבן אם מישהו נוגעת או מתעסקת לי בפטמה, בחיים לא הייתי עושה שם פירסינג גם אם היית משלם לי עכשיו 30 אלף שקל

30 אלף שקל? :dry:

P-a-n-1-c 29-01-07 14:12

ציטוט:

שמע כל אחד ודעתו שלו.
לדעתי עגיל בפיטמה זה המקום הכי יפה לעשות עגיל בשביל בנים ובשביל בנות הכי יפה זה בטבור (בהנחה שיש לה בטן יפה).

OMRI-TURBO 29-01-07 14:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
30 אלף שקל? :dry:

כן לא יכול לסבול שנוגעים לי בפטמה! יש 2 מקומות שאני לא סובל שמתקרבים לי אליהם,אחד זה הפטמה.

SiX PACK 29-01-07 14:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
כן לא יכול לסבול שנוגעים לי בפטמה! יש 2 מקומות שאני לא סובל שמתקרבים לי אליהם,אחד זה הפטמה.

הפטמה אצל הגבר אין לה שום מטרה חוץ מלהנאה בלבד Xd

HHHEELLBBOOYY 29-01-07 14:32

חחח זה מטורףף

לי יש עגיל באוזן ואני מסתפק בזה..

Vin diesel 29-01-07 14:32

ציטוט:

התכוונתי שזה דוחה לפי דעתי

תגיד טורבו אתה אוהב שלבחורה יש פירסינג בתבור?או בפיטמות? או במנוש?או בעוד מקומות?כי אני אוהב!!ואם תשאל אז הרבה בחורות יגידו לך שפירסינג בפיטמה של בנים זה גם יפה סקסי ומושך! בכל מקרה זה דעה שלי וזה גם הדאות שאני קיבלתי (בים לדוגמה)שהיה לי את העגיל..מהרבה בחורות..ואתה יכול להשאר בדעה שלך..:jockey:

OMRI-TURBO 29-01-07 14:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vin diesel
תגיד טורבו אתה אוהב שלבחורה יש פירסינג בתבור?או בפיטמות? או במנוש?או בעוד מקומות?כי אני אוהב!!ואם תשאל אז הרבה בחורות יגידו לך שפירסינג בפיטמה של בנים זה גם יפה סקסי ומושך! בכל מקרה זה דעה שלי וזה גם הדאות שאני קיבלתי (בים לדוגמה)שהיה לי את העגיל..מהרבה בחורות..ואתה יכול להשאר בדעה שלך..:jockey:

ואיי אני ממש שונא בנות שעושות פירסינג! תשמע זה לא אומר שאני לא נמשך אם יש את זה או שאני לא רוצה לזיין, פשוט אני מעדיף שלא יהיה , אני מעדיף גוף נקי משטויות. אני גם שונא קעקועים אצל בנות.

Johnny 29-01-07 14:34

בקשר לקעקועים ודוגמנות, אם באמת רוצים אותך בתור דוגמן לא יהיה אכפת להם, גם ככה התמונות שלך יעברו פוטושופ ובקלות מסירים קעקוע.

maradona 29-01-07 14:38

ציטוט:

ואיי אני ממש שונא בנות שעושות פירסינג! תשמע זה לא אומר שאני לא נמשך אם יש את זה או שאני לא רוצה לזיין, פשוט אני מעדיף שלא יהיה , אני מעדיף גוף נקי משטויות. אני גם שונא קעקועים אצל בנות.

אני באותו ראש כמו שלך!!

OMRI-TURBO 29-01-07 14:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maradona
אני באותו ראש כמו שלך!!

אני סולידי, רוצה שיהיה לה עגיל באוזן וזהו. בלי כל השטויות האחרות.. לא קעקועים לא פירסינג.

Vin diesel 29-01-07 14:41

ציטוט:

יאלה עומרי הבנתי תראש שלך...ו-maradona אתה עוד צעיר...:whistle:

Antonator1 29-01-07 14:42

אני שונא פירסינגים בדם (גם את רוב הקעקועים אני לא ממש אוהב), אבל קעקוע כמו שיש לעומרי על הבייספס לא הייתי מתנגד לעשות.

maradona 29-01-07 14:45

שמע דיזל אני אולי באמת צעיר
אבל מאז ומתמיד הייתי באותו ראש בנוגע לזה..אני סולידי ואני מעדיף את הבחורה שתיהיה כמה שיותר נקייה מ"אביזרים" הכוונה שתיהיה כמו שהיא בלי שום עגילים או קעקועים ואפילו לא לק
שתיהיה נשית ובלי כל החארטות מסביב :happy:

אם כל זה שאני סולידי זה לא אומר שאם עכשיו תיהיה לי חברה והיא תעשה עגיל בפוופיק אני יעיף אותה זאת פשוט העדפה.
וכל אחד באמונתו יחייה..אני מכבד את הדעה שלך

P-a-n-1-c 29-01-07 14:55

עגיל בטבור לבנות זה הדבר הכי סקסי שיכול להיות
אה וגם קעקוע של טרייבל יפה בגב התחתון

OMRI-TURBO 29-01-07 14:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
אני שונא פירסינגים בדם (גם את רוב הקעקועים אני לא ממש אוהב), אבל קעקוע כמו שיש לעומרי על הבייספס לא הייתי מתנגד לעשות.

יש לי בשני הבייספים קעקועים:whistle:
בכל אופן אני אוהב קעקועים אצל בנים אבל לא אצל בנות, לא כל דבר שיפה אצל גברים יפה לדעתי אצל נשים, לדוגמא לגברים אני חושב שמאסת שריר זה יפה וגם קעקועים, אצל בנות זה דוחה אותי וגם אני מעדיף שלא יהיו קעקועים.

Kachok 29-01-07 14:56

לדעתי גוף מעוצב של בחורה בלי כל החארטות שרק גורעות מהיופי של הגוף , זה הדבר הכי יפה שיכול להיות

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:18.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ