![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
לי יש בלשון כרגע... קעקוע אין כי אני שוקל לנסות כיון של דוגמנות גוף אולי או הלבשה תחתונה בעתיד... |
ציטוט:
בכל אופן אני שונא שמתקרבים או נוגעים לי בפטמה, לפי דעתי זה מאוד נשי. אני ממש מתעצבן אם מישהו נוגעת או מתעסקת לי בפטמה, בחיים לא הייתי עושה שם פירסינג גם אם היית משלם לי עכשיו 30 אלף שקל |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לדעתי עגיל בפיטמה זה המקום הכי יפה לעשות עגיל בשביל בנים ובשביל בנות הכי יפה זה בטבור (בהנחה שיש לה בטן יפה). |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחח זה מטורףף
לי יש עגיל באוזן ואני מסתפק בזה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בקשר לקעקועים ודוגמנות, אם באמת רוצים אותך בתור דוגמן לא יהיה אכפת להם, גם ככה התמונות שלך יעברו פוטושופ ובקלות מסירים קעקוע.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני שונא פירסינגים בדם (גם את רוב הקעקועים אני לא ממש אוהב), אבל קעקוע כמו שיש לעומרי על הבייספס לא הייתי מתנגד לעשות.
|
שמע דיזל אני אולי באמת צעיר
אבל מאז ומתמיד הייתי באותו ראש בנוגע לזה..אני סולידי ואני מעדיף את הבחורה שתיהיה כמה שיותר נקייה מ"אביזרים" הכוונה שתיהיה כמו שהיא בלי שום עגילים או קעקועים ואפילו לא לק שתיהיה נשית ובלי כל החארטות מסביב :happy: אם כל זה שאני סולידי זה לא אומר שאם עכשיו תיהיה לי חברה והיא תעשה עגיל בפוופיק אני יעיף אותה זאת פשוט העדפה. וכל אחד באמונתו יחייה..אני מכבד את הדעה שלך |
עגיל בטבור לבנות זה הדבר הכי סקסי שיכול להיות
אה וגם קעקוע של טרייבל יפה בגב התחתון |
ציטוט:
בכל אופן אני אוהב קעקועים אצל בנים אבל לא אצל בנות, לא כל דבר שיפה אצל גברים יפה לדעתי אצל נשים, לדוגמא לגברים אני חושב שמאסת שריר זה יפה וגם קעקועים, אצל בנות זה דוחה אותי וגם אני מעדיף שלא יהיו קעקועים. |
לדעתי גוף מעוצב של בחורה בלי כל החארטות שרק גורעות מהיופי של הגוף , זה הדבר הכי יפה שיכול להיות
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ