![]() |
תשמח שאתה טריפוליטאי יש לנו אוכל טעים
|
ציטוט:
אגב, לאשכנזים אולי יש הרבה ורידים אבל זה מגעיל מלא ורידים למישהו לבן... הכי יפה ורידים על מישהו שחום/שזוף :) |
אני גם חצי טריפולטאי וחצי מרוקאי, ולא, אין ממש קשר.
זה גנים יותר של ההורים. אז מה אתה אומר שכל מי שתוניסאי יש לו תחת גדול? לא נכון.. מה שנכון זה שפרסים קמצנים, זהו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
או שאתם מפצים בעזרת החבר הענק שנמצא מאחורה ומעביר צחוקים עם רומני כמוני :tongue: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אין על המרוקאים..כל מהשפחה מהצד של אבא שלי התברכו בגודל.. ורובם לא מתאמנים ונראים הרבה יותר טוב מהרבה שכן מתאמנים.. מרוקאי שלם אני : ] אבל ביננו, כדי לגדול צריך להשקיע, לא משנה כמה הגנטקיה תהיה טובה בשלב כלשהו היא לא תמשיך לגרום לך לגדול בלי תזונה נכונה ואימונים. |
לכושים יש את הגנטיקה הכי טובה .
ידוע גם שלעמים הסלאבים יש גנטיקה לא רעה בכלל משמע לרוסים יש גנטיקה יותר טובה ממרוקאים. אבל זה תלוי אני מכיר מישהו חצי תימני חצי מרוקאי עם הורים גמדים , היה שחיף מת שהפך למפלצת שאי אפשר לתאר בכלל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מישהו אמר גזענות?
|
ציטוט:
תאכלס לרוב התימנים אין יותר מידי כסף לבזבז בגלל זה כל הסטריאוטיפים.. |
איזה חרוש.. עכשיו כל מי שזה העדה שלו יגיד שהם הכי סוסים.
אמת, כושים בנויים היטב, יותר טוב מסלבים ועמים אחרים. אבל בכוח אין להם בכלל מה לעשות. הסלבים וסקנדנבים הרבה הרבה יותר חזקים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תבינו חברה, עדה לא ממש אמור להיות מדד זה הכל סטריאוטיפים. אומרים רוסים ענקים אני מכיר לא מעט כאלה שחיפים מתים. |
סומלים הכי סוסים:XDemoticon:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ