![]() |
חחח אני ביום הראשון שלי הגעתי עם סיבולת מטורפת הייתי בשוונג של אימונים לגיבוש שלי ותכלס הייתי בשיא מבחינת כושר [זה היה כבר אחרי הגיבוש שנרשמתי]
הגעתי לשם אמרתי למאמן לעשות לי תוכנית ונפלתי על המאמן הכי מניאק באותו היום חחח הוא לא עשה לי תוכנית וראיתי שם חבר שלי מהשכבה למזלי, אז אני כזה אומר לו "וואלה אחי לא יודע מה לעשות אין לי תוכנית פעם ראשונה אני פה" הוא אמר לי "תעשה חימום" סבבה עשיתי ומשם הוא הסביר לי קצת והתחלתי להכיר את המכשירים.. חח זאת הייתה התקופה של החימומים לפני כל אימון עשיתי ריצה 5 דקות עד שנמאס לי ובאימון אחרי כבר היה לי תוכנית למתחילים fbw רק למכשירים שלקחתי מישראל בודי,אבל עשיתי כל כך הרבה טעויות, בקטנה זה הבית ספר הכי טוב ניסוי וטעייה |
ציטוט:
הסקוואט שלך כמעט משתווה לדדליפט שלך הבנצ' פרס יותר מהסקוואט שלך בנט אובר אתה עושה יותר מהסקוואט ויותר מהדדליפט ומילטרי פרס משתווה לדדליפט שלך - wtf?? |
ציטוט:
| | גם אצלי אותו הדבר !! כשהגעתי לחצתי חזה 15-20 קילו, עכשיו אני ב 80 יד קידמית כמו שאמרו קודם,משהו כמו 4-5 קילו, עכשיו 17.5 ובדרך ל-20 ! |
ציטוט:
|
אני בסה''כ תקנתי בשביל עברית תקינה בפורום , אני לא רואה פה שום סיבה לקלל :rolleyes:
|
ציטוט:
הכל במכונות נראה לי פשיטת רגלים וכפיפה עשיתי איזה 10 קילו ולחיצת כתפיים עם דאמבלים של 3 קילו (כי במכון יש חוסר בדאמבלים, יש רק דאמבלים של 1,2,3,6,7,10,15,17.5.... כשרק הגעתי גם לא היה את ה-6 ) |
ציטוט:
תגיד איזה כיתה אתה? כי גם אני מקיף ג |
חחחחחחחחחחחח טוב אז ככה:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואיייייייייי איזה יום זה היה!
בחיים אני לא אשכח שאמא שלי באה אלי כזה ביציאה בגיל 15 "תקשיב טוב יא דובה אתה לא לומד לא עושה כלום אז לפחות תכנס קצת לכושר ותזיז את עצמך אתה דוחה אותי אם החזירות שלך אתה רשום לחדר כושר אם זה חדש לך תתחיל ללכת לשם" ואני באתי לשם וישר ראיתי את הלג פרס לא יודע למה התאהבתי במכשיר במבט ראשון לא ענין אותי כלכך כל התרגילים האחרים חרשתי על הלג פרס עשיתי איזה 10 סטים ואז כמובן בייספס וטרייספס והבייתה ובמשך שבועיים עשיתי מין FBW שבניתי לעצמי לבד על דעת עצמי הייתי עושה לג פרס,פשיטת ברכיים,חזה במכונה,בייספס וטרייספס וכמובן פולי חחחחחחחחחחחח ואז הולך הבייתה וזולל מה שבא לי ואמרתי לאמא שלי שאני הופך את כל השומן לשרירים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :1eye: :D |
ציטוט:
|
ציטוט:
ובפיתוח גוף?אני חייב הכל להורים שלי סה"כ,תוספי והכל זה עלי...אבל זה שהם תומכים בי ומעודדים אותי אם האוכל וממש קונים אוכל בחיוך זה מדהים! בלי קשר אני בא ממשפחה שכולם פה דאבות חוץ מאחותי ככה שהמקרר שלנו עמוס. |
ציטוט:
|
ציטוט:
היום הראשון שלי.... היה כיף.. אחרי חודש "פרשתי".. חזרתי אחרי חצי שנה.. עוד חודש ושוב פרשתי.. חזרתי אחרי חודש.. שוב פרשתי.. ואז חזרתי לפני 6 חודשים בדיוק, מתאמן נון סטופ עם הרבה -הרבה- יותר ידע. |
ציטוט:
אבל לך תחיה יומיום עם אמא שמזלזלת במה שאתה עושה, כל פעם שאתה אוכל היא אומרת על מה עוד פעם? בצעקות.. בקושי נותנת לך אוכל מהבית.. כל פעם שיוצא לפתוח איתה שיחה על התחום היא אומרת אני יודעת יותר ממך אל תתוכח איתי בכלל.. מזל מזל שיש לי את אבא שלי פעם בשבועיים אני סופר את הימים עד שהוא צריך לקחת אותי.. הוא מתייחס אלי כמו מלך תומך בי תמיד בהכל.. מזל גדול שיש לי אותו.. תמיד הוא דירבן אותי ללכת למכון. אבל את העצבים אוכלים ומוציאים באימון.. בסופו של דבר לומדים לחיות עם זה =) (ובמובן המזוכיסטי לאהוב את זה) מה שאני בא להגיד שאני מוכן לסבול כל מה שנדרש בשביל הספורט הזה..! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אז למה עדיין לא הצלחת לעשות את זה? :) |
ציטוט:
סקוואט עם הכי הרבה משקל אחרי זה דדליפט אחרי זה בנט אובר אחרי זה בנ'ץ פרס אחרי זה מילטרי ??????? |
ציטוט:
בזכות אבקות הניפוח :bully: |
ציטוט:
לא בזכות סטרואידים ? :eek: |
ביום הראשון שלי עפתי מהליכון..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ