![]() |
http://www.kts.co.il/images/KMe78052.jpg
יצאה לך קצת בטן? המצב שלך עוד טוב הלוואי שה"תפרוסת אוכלוסין" של השומן שלי בגוף תהיא כמו שלך אצלי כמעט וכל השומן בגוף מתרכז בבטן |
זאת לא הבטן שלי (בעצם כן אבל נפחתי אותה) , לקחתי נשימה כי עשיתי פוזה שאני לא רגיל לעשות ורואים לפי הפצוף שמתאמץ.
|
חחחחחח אלכס, אתה במקיף ז'. נכון?
כל פעם אתה בא לאלי ואומר לו:"אני כבר 81 קילו", "אני כבר 82 קילו" זה אני הבחור שתמיד עם אלי במתח, זה שאלי שאל אותך האם אתה רוצה להיות כמוני ולשקול 98 חחח |
איגור בטח שאני זוכר :x , כן אני אומר לאלי 81 xd
דפקת לי עם אולג את המקלעה שלי עם עוד חצי מהבית שלי.. יש לך אמה כמו הביספס שלי :| |
ציטוט:
מתי דפקתי, מי ומה? חחח ולגבי כל השאר, תודה :d |
אולג , אתה מכיר אותו לא? שגר בי' , חבר של דני הזה שרוחב על אופנים תמיד קיצר אולג היה תמיד בא אלי ואתה גם איזה פעם אחת באת ונעלמה לי המקלעה :x , רוגטקה.. אולי אתה לא זוכר אני הייתי כיתה ה~ו אבל לי יש זיכרון טוב .
|
^ :):):):) חזק
|
ציטוט:
דגש דגש דגש דגש דגש דגש דגש דגש דגש דגש דגש דגש דגש דגש דגש בכל מקרה, הוא צריך לתת דגש על להרים כבד ולאכול יותר. אל תשכח לשם דגש גם על הבית ספר, לימודים זה חשוב. נ.ב שיש בגד כפת בראש מילה, שמים דּגש! |
או אחרי שווא נח...
|
ציטוט:
הייתי צריך לירות במורה כשיכולתי |
ציטוט:
אני נותן דגש על הלימודים :) , ממוצע 80 !! שנה שעברה 40 :| (כיתה ח 40 כיתה ט 80 ) |
התמונה הראשונה דפוקה אי אפשר להבין כלום הידים נמרכות אחת בשניה,
החזה לוקה בחסר, הידיים בסדר. |
ציטוט:
אני לא זוכר שום דבר כזה חחחחח, אבל לא משנה xd את אולג אני מכיר. כן..הבנאדם התגייס לפני 8 חודש בערך חחח מתי זה היה? כשהייתי כיתה ז', ככה. לא? עכשיו אני כבר מסיים יב', אני לא מצליח לזכור הכל עד כדי כך חחח |
ציטוט:
הא יעני אתה בא להוציא אותי "קטן "ליד כולם? |
ציטוט:
סה"כ קצת הומור עוקצני "ישראלבודי" טיפוסי ... אל תקח ללב |
תן דגש לשיער אחי..:)
אתה עדין מתאמן ב6 בבוקר? |
ציטוט:
|
יפה מאוד לגיל 14
|
ציטוט:
ציטוט:
|
לגיל שלך סבבה, צריך יותר מסה.
בהצלחה =] |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ