![]() |
תתייעץ עם רופא, אל תקשיב פה לאף אחד. אם רופא יגיד לך שזה יכול לעבור אז הוא יודע מה שהוא מדבר.
זה שלטוקסיסטי יש ציצים נשפכים בגיל 18, זה לא אומר שלנער מתבגר זה לא יכול להסתדר מעצמו. ברוב המקומות שקראתי על זה נאמר שזאת תופעה שיכולה לחלוף מעצמה בסוף גיל ההתבגרות (שההתפרצות ההורמונלית נרגעת), ואם היא נמשכת אז אפשר באמצעים כירוגים לטפל בה. תסתכל על הנקודה החיובית, תחשוב מה היה קורה אם הפיטמה שלך היתה נופלת. |
אוקי, תודה.
ולא אין פה נקודה חיובית אין דבר יותר גרוע שחושבים שאתה מוטציה שאתה מסתובב אם גופיה. |
ציטוט:
אני מדבר איתו רק מניסיון שלי ושל אחרים אתה נותן לו תקוות שווא אז קראת בכמה מקומות שזה עובר, זה אומר שיש לך טיפת מושג? אידיוט |
ציטוט:
ציטוט:
בואו נשאר רגועים חבר'ה ... |
ציטוט:
ג'ינו כן עובר אחרי סיום גיל ההתבגרות ב80% מהמקרים ככה שתפסיק לזיין בשכל עם הקביעות המטומטמות שלך ולחוש את עצמך פרופסור. יש לך את רוב הסיכויים שזה יעבור..כמו כן יש סיכוי שזה לא יעבור... תחכה לא צריך לפתור הכל עם סכין ישר. |
קח תקרא קצת למה אתה שואל סתם
איך בודקים את התופעה? גינקומסטיה מהווה ללא ספק מטרד עצום. גברים הסובלים ממנה נמנעים מלהיחשף, ממעיטים ללכת לשפת הים, סובלים מחיי אישות פגועים, מוצאים בעיות במציאת לבוש מחמיא ועוד ועוד. גינקומסטיה מופיעה אצל מתבגרים בשכיחות גבוהה יחסית ונצפית בכ-10 אחוזים מהזכרים בגילאי 12 עד 17. בסך הכל זהו מצב לא חולני וב-90 אחוזים מהמקרים הוא עובר ללא כל טיפול. אהמאהמ. על מנת לשלול בכל זאת בעיה רפואית, רופאי הילדים בודקים את הנערים ולרוב מבצעים גם בדיקות דם לקביעת הפרופיל ההורמונלי של הנער. במידה ונמצא חוסר איזון הורמונלי, ניתן טיפול תרופתי וברוב המקרים הבעיה נפתרת במקום. אצל אלו שהבעיה מתמידה וגורמת להפרעה מהסוג שציינתי קודם, ניתוח קוסמטי ייתן בסופו של דבר מענה הולם. על בוגר הסובל מתופעת גינקומסטיה להיבדק תחילה על ידי כירורג אשר אמור לשלול מצב חולני (לדוגמא: גידולים) ובהמשך לפנות לכירורג פלסטי. בדיקה גופנית ושימוש באמצעי הדמייה יספקו תשובה באם מדובר בשד אמיתי הבנוי מבלוטה או שד בעל מרקם מעורב עם שומן או שד שבנוי כולו משומן. את הנערים אשר אובחנה אצלהם גינקומסטיה פיזיולוגית (לעיתים מעט כואבת במישוש) יש להרגיע (וגם את הוריהם) ולהמליץ רק על מעקב. את הנערים הסובלים מהשמנת יתר, להם שדיים הבנויים רק משומן (Pseudogynecomastia) יש לעודד לרדת במשקל. במקרים חריגים אין פסול מלבצע ניתוח על מנת לפתור סטיגמה חברתית קשה. אז מה עושים אם מדובר ב"שד אמיתי"? מהו הניתוח? כאשר קיימת בלוטת שד מוכחת, הניסיון אומר שיש לבצע חתך קשתי בקוטב התחתון של גבול העטרה, לסלק את בלוטת השד ולעצב את בית החזה באמצעות שאיבת שומן, על מנת שתהיה סדירות יפה של בית החזה ולא יווצרו חלילה, שני מכתשים. אינני ממליץ להתפתות להצעה "לרסק" את בלוטת השד (בנוסף לשאיבה). לרוב הליך זה לא מצליח ומחייב ניתוח חוזר. כאשר באופן מוכח השד בנוי רק משומן, ניתן להסתפק בשאיבה בלבד (ללא סילוק בלוטת השד) ובמידה והעור הוא צעיר ואלסטי, הרי הוא יתכווץ בצורה יפה אחרי הניתוח ולא ישאר ריפיון משמעותי. |
תלך לרופא שירשום לך כדורים, ל30% מהאנשים זה עוזר ועובר לאחר גיל ההתבגרות (16-17) אם לא עבר עד אז כנראה שבאמת רק ניתוח יוכל לעזור.
|
ציטוט:
אתה מוזמן ללכת לשאול אפילו מספר רופאים בעצמך, חלק גדול מהם יגידו לך שלא קיים סיכוי שזה יעבור זה פשוט תלוי בהגדרה של המצב הייתי אפילו אצל מומחה על כביכול במכבי בזמנו, אמר לי שאין לי מה לפתח ציפיות בקשר לזה שזה יעבור טבעי אני חש את עצמי בפרופסור? יודעים מה, תנו לו לחכות אז, נראה אם ישתנה המצב לטובה |
ציטוט:
|
לקבוע תור אם רופא משפחה? אתם בטוחים?
|
ציטוט:
|
אוקיי, תודה רבה לכולם באמת שעזרתם לי.
|
נדיר מאד שג'ינו עובר,מה שToxicity נכון,בתור אחד שגם יש לו את זה,זה לא דבר שעובר לבד בדר"כ,
וזה תלוי מאד בסוג הג'ינו. אבל! זה לא אומר שאתה חייב לעשות ניתוח,יש המון אופציות אחרות להילחם בג'ינו דרך הספורט שאתה עוסק בו, תעבוד חזק על החזה,על עליון ועל תחתון,ממש תעבוד עליו כמו שצריך ועל שני הצדדים,וכשיגיע הזמן המתאים תרביץ חיטוב לאחוז שומן נמוך בסביבות ה-8. ואני מאמין שהג'ינו כבר לא יפריע לך,אבל אם הוא עדיין יפריע לך -ניתוח. |
אתה יודע אחי לא סתם קראתי לעצמי chest ...
החזה זה השריר שאני הכי אוהב, השריר שמקבל ממני הכי הרבה. |
[quote=Chest;777972]יש לי ג'ינו, שתי פטמות קונוס ועיגול קשה בכל צד לפני כל פטמה.
עכשיו זה ממש מפריע לי ואני ממש שונא את זה, כל יום מתפלל שיעבור, ומה עכשיו אחי? |
ציטוט:
|
:):):):) וואי אתה פסיכי איך הגעת לאשכול הזה? אשכול מלפניי שנתיים o_o
לא עבר, אבל חופש הגדול הקודם ששקלתי 73 והייתי על א"ש נמוך זה לא הפריע לי.. בקושי ראו.. עכשיו עליתי ל95קילו וכן זה מפריע שוב, אבל חיים עם זה מה אני יגיד לך.. |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יווו מי הקפיץ את זה? סתם מעניין אותי מר chest זה הסתדר בסופו של דבר? |
ציטוט:
|
ציטוט:
וואלק לא אח שלי לא עבר, אבל כמו שאמרתי אני נכון לעכשיו על אחוזי שומן גבוהים, שהייתי על אחוזי שומן נמוכים יחסית אז זה לא הפריע לי ממש כמו עכשיו עם בגדים וכאלה:) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ