ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   אוקיי התחלתי ss (https://israelbody.com/showthread.php?t=50216)

The Sun 02-03-09 22:43

אה כן, וחתירה בחיים לא יהיה תחליף לקלין :)

itaiprz1 02-03-09 22:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי coldfire (הודעה 777953)
חבל שאתה חושב שאתה מצטט את ריפטו כשאתה לא.

איפה אמרתי שזה ציטוט שלו, ציטטתי את זה מחלק של התוכנית באתר בודיבילדיג, וקראתי שהוא אומר את ההפך. בוויקפדיה הזאת של ss.

Fatboy 02-03-09 22:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי coldfire (הודעה 777952)
כוח לחיצה לא בונים בישיבה. לחיצה בישיבה יכולה לשמש כתרגיל עזר ללחיצה בעמידה. לא תחליף.

אם תנסה לבנות כוח לחיצה בישיבה בלבד תראה שלא תשיג הרבה. אתה לא מאמן את החלק החשוב של לייצב את הגוף שלך מתחת למוט.

אה, וזה לא פחות מעורבות של הגב. בישיבה יש יותר מעורבות של הגב. אם במעורבות אתה מתכוון ללחץ על עמוד השדרה כשהוא נמצא לא במצב הטבעי שלו.

כלום ממה שאמרת פה לא עונה למה זה יותר טוב לעשות פרס בעמידה

מאיפה אתה יודע שאי אפשר לבנות הרבה כוח בלחיצה בישיבה?

למה זה חשוב לייצב את המוט מעל הראש? אפשר להגיד יותר עבודה של הcns אבל הלחץ המתמשך על רצועות עמ"ש לא שוות את זה ביחס ליתרון הקטן הזה

איך זה יכול לשים יותר לחץ על עמוד השדרה כשבישיבה המשענת מונעת מהגב לעשות פשיטת יתר ובעמידה הרצועות של עמ"ש עושות את זה?

The Sun 02-03-09 23:12

כי פשיטה בגב היא לא אינדיקטור לכמה לחץ מופעל על עמ"ש ;)
לייצוב של המוט מעל הראש יש ייתרון נוסף מעבר לעבודה של המערכת העצבית, כמו הפעלה של שרירי הליבה שכל כך אהובים על מאמני כושר מטומטמים בלי שהם מבינים את הדרך הנכונה לאמן אותם, או התפלגות של העומס בין הראשים בכתפיים וחיזוק הrotator cuffs.

זה כל מה שעלה לי בראש בכתיבה בשעת לילה מאוחרת זו (עבורי לפחות :) )
מקווה שמישהו יוכל להוסיף על מה שכתבתי כי אני בטוח שהשמטתי פרטים וזה לא מסתכם בזאת.

Dark_Muse 03-03-09 03:48

משום מה יש לי הרגשה שגם אתה לא בדיוק יודע איך להאמן אותם חוץ מדדליפט סקוואט ופרס.

the animal 03-03-09 08:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גד"שניק (הודעה 777576)
בסדר..
אבל האימון לקח לי לסיים אותו בערך 12-15 דקות וזה כלום!
ואני מתאמן יחסית לאט ועושה את התרגילים בצורה נכונה, זה אמור להיות כזה אימון קצר?

אתה לא לוקח מספיק זמן מנוחה.
בין הסטים של העבודה אתה צריך לנוח איזה 3-5 דקות.
אם אתה לא נח ככה, אתה לא יכול להרים את המשקלים שאתה באמת יכול להרים.

the animal 03-03-09 08:18

סאן וקולדפייר, אתם מצפים שהוא יעשה חור בגג כדי שיוכל לעשות את זה?
זה אמנם תרגיל יותר טוב, אבל לא אופציה...

The Sun 03-03-09 08:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 778015)
משום מה יש לי הרגשה שגם אתה לא בדיוק יודע איך להאמן אותם חוץ מדדליפט סקוואט ופרס.

חיפשת לעקוץ? כי על הדרך עשית לי את העבודה

The Sun 03-03-09 08:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 778032)
סאן וקולדפייר, אתם מצפים שהוא יעשה חור בגג כדי שיוכל לעשות את זה?
זה אמנם תרגיל יותר טוב, אבל לא אופציה...

כדי לעשות פרס? למה בדיוק הוא צריך חור בגג?

vicolis 03-03-09 08:42

גם וגם

גד"שניק 03-03-09 12:27

The sun כמו שאמרתי, אני מתאמן בבית והמכשירים הם בעליית גג, יש מספיק מקום לעשות סקוואט,בנט אובר,דדליפט,בנ'ץ(כי יש ספה) אבל אין מקום לעשות מילטרי, אני יחסית גבוה אני 1.74/75, בעמידה שניסיתי לעשות מילטרי המשקל נתקע בתקרה, גם בחלק הכי גבוה של התקרה אני לא מצליח ליישר את הידיים,
אולי יש אופציה לשים את המוט על איזה משהו בחוץ שיהיה לי נוח להוריד כמה פלטות שאני צריך ולעשות את המילטרי מחוץ לבית זה יכול להיות אופציה טובה, מה אתם אומרים?

the animal 03-03-09 13:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 778037)
כדי לעשות פרס? למה בדיוק הוא צריך חור בגג?

אתה קראת מה הוא אמר?
הוא עובד בעליית גג, אז הוא לא מסוגל ליישר שם את הידיים בעמידה.
נראה לי שלחיצה בישיבה זה התחליף הכי מתאים.

Dark_Muse 03-03-09 14:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 778036)
חיפשת לעקוץ? כי על הדרך עשית לי את העבודה

אי שם בארץ רחוקה, חיו להם אנשים חזקים ובריאים, בלי שום בעיות אורתופדיות ובריאותיות.
שם כולם חיו להם באושר עם שרירי core חזקים, כי הם עשו סקוואטים ודדליפט, ופרסים בלילה לפני השינה...

*כאפה*

הופה, אנחנו לא חיים בעולם הזה.

שלא תבין לא נכון, אני לא מאמין בקטע של שרירי core ובטח שלא במאמנים שמאמנים בחורות לעשות כפיפת מרפקים על רגל אחת כדי ליצור "חוסר איזון", אבל אל תתגאה בבורות. קראתי מאמרים של מאמני ספורטאים שלא זורקים את הגומיות לפח כל כך מהר.

The Sun 03-03-09 16:59

יש גם מאמני ספורטאים ליצנים, מה גם שיכול להיות שהספורטאים שלהם כבר חזקים ואז ממילא עשו להם הרבה מהעבודה.
יש ציוד ששווה ערך במקומות מסויימים (פציעה, שיקום ודברים כאלה) אבל בגדול על שרירי הcore האבודים עובדים עם תרגילים שמפעילים עליהם הרבה משקל, ולא חרטא ברטא של כדורים לשיווי משקל וכו'

לגבי שרירי core חזקים ועולם מושלם - אתה אמור לדעת שהכל יחסי, בשבילי 160 דדליפט קילו זה כבד, בשביל מישהו אחר 100 זה כבד ובשביל מישהו אחר ה160 שלי זה החימום.

נ.ב

מניסיון אישי - אין אף תרגיל שיותר קשה לייצב מאשר פרס כבד.
גדשניק - תעשה את הפרס בחצר או משהו, אתה לא צריך יותר מדי בשביל זה חוץ ממוט, פלטות ומקום להניח אותו לפני הסט.

גד"שניק 03-03-09 17:02

זאת לא הבעיה היחידה שלי(המילטרי)
גם קשה לי לעשות סקוואט, יש מקום לעשות בעליית גג, אבל כל פעם לפני שאני מתחיל לעשות סט אני צריך לשבת על כיסא עם הגב למתלה של המוט ולהרים את המוט קצת למעלה, היום ניסיתי להרים אותו עם 40 קילו והצלחתי זתומרת קצת אבל לא עשיתי סקוואט אני לא רוצה ליפול עם זה..
למרות שאני מצליח 65 בבנ'ץ לא הצלחתי להרים כי זה לא ממש נוח.
מה לעשות ? גם למילטרי בחוץ אין לי מקום להניח את המוט לפני הסט

The Sun 03-03-09 17:09

אז תתחיל להתארגן על מקום שיהיה לך נוח בו, מה אתה רוצה שנעשה?
תירוצים יש לכולם

גד"שניק 03-03-09 17:14

אני לא מנסה למצוא תירוצים, אני מנסה למצוא משהו אבל לא מצליח...
יש לך רעיון?

haim15 03-03-09 17:19

תנסה לקמבן איזה משהו במושב עם לא תנסה לייד הבית! או באיזה חדר אני יודע

גד"שניק 03-03-09 17:27

קיבוץ לא מושב,
כמה עולה כלוב?

Dark_Muse 03-03-09 17:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 778258)
יש גם מאמני ספורטאים ליצנים, מה גם שיכול להיות שהספורטאים שלהם כבר חזקים ואז ממילא עשו להם הרבה מהעבודה.
יש ציוד ששווה ערך במקומות מסויימים (פציעה, שיקום ודברים כאלה) אבל בגדול על שרירי הcore האבודים עובדים עם תרגילים שמפעילים עליהם הרבה משקל, ולא חרטא ברטא של כדורים לשיווי משקל וכו'

לגבי שרירי core חזקים ועולם מושלם - אתה אמור לדעת שהכל יחסי, בשבילי 160 דדליפט קילו זה כבד, בשביל מישהו אחר 100 זה כבד ובשביל מישהו אחר ה160 שלי זה החימום.

נ.ב

מניסיון אישי - אין אף תרגיל שיותר קשה לייצב מאשר פרס כבד.
גדשניק - תעשה את הפרס בחצר או משהו, אתה לא צריך יותר מדי בשביל זה חוץ ממוט, פלטות ומקום להניח אותו לפני הסט.

ההודעה שלך לא קשורה למה שרשמתי, אבל זה לא חשוב זה לא שיהיה אפשר לשנות את דעתך.

אגב, ראיתי לוחם mma שדי נחשב בתחום שעושה דברים על פיטבול. אני מוצא את זה די אירוני שאתה תקרא לאחד כמוהו ליצן. קצת צניעות לא תזיק לך. זה לא שהמאמן שאתה דוגל בו הוא כזה שפיץ עולם בספורט העולמי.
ו

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:05.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ