![]() |
ציטוט:
בתהליך החיטוב אתה משמר כמה שיותר מסת שריר ומוריד כמה שיותר שומן . אבל מה לעשות שגם מסת השריר יורדת אמנם באחוזים קטנים . אבל עדיין יורדת . אם אתה במשקל נמוך , על אחוז שומן סביר כמו 15 אין לך למה לחטב. כי אתה תרד במשקל יותר מידיי . וזה יפגום במסת השריר שלך ... אם אתה שוקל 80 על אחוז שומן גבוה ומחטב... אתה תרד למשקל שבו מסת השריר שלך תיהיה דומיננטית והאחוז שומן נמוך. ואז אתה תיראה סוסון :) היה אחד בפורום שחיטב את עצמו עד לעצם במשקל 55... אמנם ראית מלא שרירים , אבל הוא היה כזה שלד שזה היה מחליא... |
תודה אחי מגיע לך התפקיד מנהל מיקצועי :)
|
ציטוט:
|
אין ספק שמסה אחיי...
תראה אני גם בהתלבטות ועלי יש יותר מסה מימך אני כנראה ימשיך מסה עד אפריל ומשם ינסה להוריד אחוזי שומן לעשות חיטוב קצרצר... |
קיצר אחי אל תחשוב על חיטוב בכלל במשקל הזה..
אתה חייב מסה בכזה משקל! |
כן הפנמתי תודה אני עושה מסה עד שנה הבאה
|
הולי טאמפלר יש לי שאלה אלייך הנתונים שלי הם 79-80 ק"ג על 1.80 אלו נתונים טובים בעינייך להתחלת חיטוב??? (כרגע על נייטרלי) אה ומדדתי לפני שבועיים וחצי בערך והיקף יד קר 35
|
אחי אתה שחיף תעשה מסה של שנתיים אל תחשוב על ריבועים בכלל.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:) |
אני לא מאמין שאתה על 15 אחוז שומן בכזה משקל. זה נראה ככה כי אין לך מאסה
|
יש לי שאלה. אם עשיתי מאסה מלוכלת ברוב טיפשותי ואני 70 ק"ג על 1.70 כדאי ללכת על חיטוב? אני פשוט לא נראה טוב, אחוז השומן שלי גבוה מדי, רואים שריר אבל יש גם כרס ושומנים עודפים ואין מצב שאני מגיע ככה לקיץ...
קיצר אם אני עושה חיטוב איטי (גירעון 500) עם תפריט מסודר ורווי בחלבונים זה בסדר? תודה רבה! |
ציטוט:
לא מציק לך איך אתה נראה? אתה מרגיש בסדר אם המסה ובא לך לגדול עוד? תקע מסה !! |
ציטוט:
בגדול אם האחוז שומן שלך ממש גבוה 18-19 תחטב... אם אתה רואה שאתה יכול עוד לתת במסה ... תתן בראש :) |
ציטוט:
בוא נגיד ככה ניראה לי היתבלבלתה בפורום |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ