![]() |
ציטוט:
יש כדורים שבאתר רשום 90 כדורים וזה מספיק ל 30 יום. פה זה מספיק ל 90 יום. אני פשוט בשוק !! קראתי על "Melatonin" וזה נשמע לי סבבה לגמרי חוץ מהתופעות לוואי שזה יכול להביא ואופטימום עושים מבצע מטורף עכשיו ! קופסא עם 100 כדורים שמספיק ל 100 ימים עולה 1.89$ !!!!!!!!!!! חח 5 שקל. |
זה בטוח לגמרי בצורת תוסף אחי אין לך מה לידאוג אני לוקח את זה כבר הרבה זמן לגבי hmb המינון המומלץ הוא 4ג ליום ככה שאם כפסולה היא 1ג אז את צריך לקחת 4 ביום 90 לחלק ל 4 זה 22 או חודש
|
ציטוט:
אבל לא אמרתי שפה זול יותר |
ציטוט:
אחי, רוב הקפסולות שם הם 250mg. 750mg נחשב גדול יחסית למבחר שיש שם וגם שם כתוב שהוא מספיק ליום אחד. 1000mg זה הכי גדול שם וכתוב בפורש שזה כדור ליום - הם תמיד כותבים את המקסימום המומלץ. איפה קראת שצריך לצרוך 4 גרם ביום? כמה עלה לך ? מאיפה אתה קונה ? תודה ! |
ציטוט:
אין מצב שמוכרים בארץ ב 165 מוצר שעולה שם 35$. תסתכל שזה 90 כדורים של 1000mg ושל חברת אופטימום. יש שם גם קופסאות שעולות 17$ אבל הם לא משתלמות. מה שעולה פה 150 עולה שם 6-7$ |
ציטוט:
|
מחקרים מראים שהמינון המומלץ הוא 4 גרם ליום אני גם מזמין מ BB האנה 35$ זה 140 שקל עדיין יותר זול מה"מבצע" של יזראלבודי
הנה לינק למינונים http://www.mti-hmb.com/research/take_hmb.cfm |
בדף הראשי של יזראלבודי יש פרסום של hmb ב 165 שקל לא איזה מותג ידוע מחיר סבבה לארץ אבל אם אתה יכול להביא משם אז אין בכלל ספק ששם זול יותר
|
ציטוט:
|
אכן כן ל 22 יום
|
ציטוט:
תקרא את מה שכתבי למעלה בתגובות לפני ותגיד לי אמרתי לא נכון :d ? |
אתה צודק 90 כפסולות של 1ג יספיק ל 22 יום לערך
|
מוזר שהם כותבים שזה מספיק ל 90.
אם אני לוקח גרם ביום זה לא יעיל ? כי אין לי כסף לגמור אחד כזה ב 22 יום. |
ציטוט:
יעיל אבל לא כמו שאתה לוקח במינון מלא |
תסתכל על הלינק שנתתי לך יש לך שם מינום לפי משקל גוף
|
ציטוט:
בכל מקרה, אני אקנה את 2 התוספים שאמרתם לי - אפשר המלצות נוספות ? חשוב לי לקבל המלצות לתוספי מזון (כדורים) שיכולים לעזור לספורטאים, לא בהכרח משהו שנמכר רק בתחום שלנו. תודה. |
ציטוט:
|
יכול להיות רעיון טוב "לחיטוב" שאני הולך לעשות עוד חודשיים.
איך כותבים את זה באנגלית ? יש חסרונות לשורף שומן ? מה באמת הוא עושה ? תודה ! |
ציטוט:
אין לו חסרונות כפי שידוע לי ואם אתה הולך על שורף שומן לך על LIPO6X או 6 או שתלך על HYDROYXCUT HARDCORE |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ