![]() |
ציטוט:
|
לגילך זה מצוין!
the animal, מתי יגיע היום שתפרגן למישהו? אתה צודק ב100 אחוז שבשנתיים וחצי אפשר להגיע למשקל יותר גבוה, אבל חלאס באמת תן כבוד בגללך אנשים יתחילו לעלות משקלים לא בזמן וידפקו להם את הגוף. ohad77, בהצלחה בהמשך, אתה במצב מצוין. |
ציטוט:
תאכלס גם אם המשקלים שלו היו גרועים הייתי כותב לו שזה טוב כדי לא להוריד לו את המוטיבציה. |
למה שאני אשקר? אם הוא לא היה רוצה דעה אמיתית הוא לא היה מעלה את זה לפה... תפסיקו להתנהג כמו כוסיות! פגעתי לכם ברגשות?!
אוהד, אין קשר בין מה שאתה אמרת לבין מה שאני אומר. בעבודה נכונה (כלומר תוכנית אימונים, תזונה ומנוחה נכונים), ניתן להגיע למשקלים יותר טובים גם בשנת אימונים. |
אבל אתה מוריד את המוטיבציה :(!!!!!!!!
|
ציטוט:
Shut up and squat! (הכל נאמר ברוח טובה) |
אני רוצה להבהיר כמה דברים,בהתחלה הייתי עושה 2 אימונים בשבוע לא הייתי משקיע וזה לא כמו בשנה האחרונה שהייתה לי את המוטיבציה להגיע ולתת בראש.
אני גאה בעצמי באיך שאני מתאמן עכשיו ואיך שאני נראה,גם אם זה לא נראה לחלקכם מצויין אבל לי זה נראה טוב מאוד וזה מה שחשוב. :) |
ציטוט:
|
המשקלים לא משהו למתאמן שעובד שנתיים רצופות (אני משער),
אני מתאמן בסביבות החצי שנה עם משקל גוף התחלתי של 60 קילו, וכרגע, אני שוקל 72, עם לחיצת חזה של 77 קילו .. -חצי שנה, יכלת לעבוד ביותר אינטנסיביות (: אבל עדיין, נתונים מרשימים ! |
אני היחיד שמשקלי העבודה שלו זה מספרים עגולים?מאיפה הפלטות של הקילו או חצי שאיתם אתם מגיעים ל77 76 מספרים כאלה..
בגדול משקלים סבבהאם אלה באמת המשרלים שלך , פשוט קשה להאמין שדדליפט שווה כמעט לבנט אובר אבל יכול להיות... אפשר היה יותר לא נורא תמשיך להפציץ ושמור על תזונה! |
אחלה של משקלים. אל תקשיב לכל האוטיסטים האלה. אין ספק שהתקדמות כזאת בנאדם בגיל 20 היה עושה בחצי מהזמן אבל איך אפשר להשוות גיל 14-16 לגיל 20?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
באמת מוט מאוד נוח היה אחלה אימון למה לא באת? |
ציטוט:
לא באתי בגלל שחשבתי שיש לי מבחן מחר ורק עכשיו גיליתי שאין:( |
ציטוט:
מבחן זה לא סיבה להפסיד אימון |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
או שאנשים עובדים עם ליברות ולא עם קילו?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ