ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מישהו מכיר את הבחור הזה? (https://israelbody.com/showthread.php?t=49345)

TheRock 13-02-09 17:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 765370)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אם איזה נגחה טובה לראש?וקומה 30?מה איפה אתה גר?!אני גר בקומה 11 וזה גבוה אש פה..רואים מהמרפסת אצלי את כל תל אביב איפה זה קומה 30?:idea:

חחחחחח גר במטולה אחי אני גר בבניין של 30 קומות בעסה להיות קומה אחרונה

ד"א גם ראסיה לא תזיק

ooduduoo 14-02-09 10:06

חח איזה משועממים אני נכנס לאשכול הזה אחרי כמה ימים רואה את כל זה אני ילד תראו איזה מסכנים

Pro_XXL_Universe 14-02-09 13:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי TheRock (הודעה 765571)
חחחחחח גר במטולה אחי אני גר בבניין של 30 קומות בעסה להיות קומה אחרונה

ד"א גם ראסיה לא תזיק

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזה אחי מגדל תצפית על לבנון?!בנין 30 קומות במטולה?!בחיאט תביא תמונה!:sbb4:ומה אתה מבלבל ת'שכל זה ליגה לגור בכזה גובה אחי!

arbel2 14-02-09 13:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ooduduoo (הודעה 765955)
חח איזה משועממים אני נכנס לאשכול הזה אחרי כמה ימים רואה את כל זה אני ילד תראו איזה מסכנים

מעולם לא אמרתי את זה לגולש בפורום ,אבל תאמין שלי שאתה פשוט דוגמא מהלכת לזרע שהיה צריך לשפוך לבטלה...

rosilio 14-02-09 13:33

ענו לכם על השאלה,אני כמעט בטוח שזה באמת הוא ,אני זוכר שזה איזה דוגמן עם היקף 45 זה מה שאני זוכר :d

SaharKazes 14-02-09 13:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 766081)
מעולם לא אמרתי את זה לגולש בפורום ,אבל תאמין שלי שאתה פשוט דוגמא מהלכת לזרע שהיה צריך לשפוך לבטלה...

חחחחחחחחחחחחח חנקת אותיי!!!
נגמר לי האוויר מרוב צחוק.. חח היה טוב

MagneZium 14-02-09 14:05

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחח
למה הורדתם את המוניטין???? :):):):) נפלתי פה

Pro_XXL_Universe 14-02-09 14:19

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:wac ko:

gilsXM 14-02-09 16:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 765130)
גבוה מאוד,הבחור אחלה עבדתי בסילבסטר באבטחה במסעדת סושי מסריחה ברחוב הנפח בת"א אני חושב..היה שם אירוע של בית ספר יהודי מחו"ל שבא לארץ ומייקל בא לשם הכנסתי אותו ואת החברים שלו ואחרי זה יצא אמר להתראות אחי ושאלתי אותו על החיטוב והתוכנית והוא אמר שאומנם בפורום הזה יש מלא תינוקות אבל שהוא לא מתיימר להיות בודיבילדר ובחיים הוא לא זילזל בתוספי מזון זה המפיקים שלו שאמרו לו להגיד את זה בישביל כסף,לחץ יד והלך בן אדם גבר כמו שתומר homie מהפורום תמיד אמר:)

הנה עוד הוכחה שכל הטלויזיה זה בולשיט אחד גדול...

TheRock 14-02-09 17:02

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחרחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח

hanna666 14-02-09 17:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gilsxm (הודעה 766233)
הנה עוד הוכחה שכל הטלויזיה זה בולשיט אחד גדול...

מה קרה יא מאיקל כולה צוחקים תאכל בסלי חריף תוציא את העצבים תלעס ותרסק .... :d:d:d

TheRock 14-02-09 17:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 766071)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזה אחי מגדל תצפית על לבנון?!בנין 30 קומות במטולה?!בחיאט תביא תמונה!:sbb4:ומה אתה מבלבל ת'שכל זה ליגה לגור בכזה גובה אחי!

חחחחחחחחחחחח כןן אבל החרא פה שלבנון זה בצד השני של הבניין והכי כיף להשקיף על החיזבאללה,ואני גר בצד ההפוך.
ואל תדאג אחי בע"ה תצלם כמה תמונות ונביא לך

אהה וגלעד שאלה לא קשורה אחי...תגיד יש מצב אתה מכיר את המאמן הראשי של איפה שאני מתאמן (מרכז קנדה) קוראים לבחור אלכס הוא התחרה במר ישראל או מר צפון אנערף יש מצב אתה מכיר?

ooduduoo 14-02-09 20:45

מה כולם שונאים אותי פה

speed 14-02-09 20:54

ציטוט:

חחחחחחחחח אני חייב לומר גס אבל אחד החריפים אחי אתה גמור!!!!! חחחחחחחחחחחח
(על מי שזה כתוב, זה לא אישי, אל תיקח כאן דברים אישית אף פעם>בכל זאת, זה פורום :d , סתם לא רק בגלל זה)

arbel2 14-02-09 21:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ooduduoo (הודעה 766501)
מה כולם שונאים אותי פה

אף אחד לא שונא אותך (בינתיים)
אתה פשוט קצת מדבר מהתחת ואי לכך ובהתאם לזאת אוכלים לך את הראש על זה

Pro_XXL_Universe 14-02-09 21:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי therock (הודעה 766305)
חחחחחחחחחחחח כןן אבל החרא פה שלבנון זה בצד השני של הבניין והכי כיף להשקיף על החיזבאללה,ואני גר בצד ההפוך.
ואל תדאג אחי בע"ה תצלם כמה תמונות ונביא לך

אהה וגלעד שאלה לא קשורה אחי...תגיד יש מצב אתה מכיר את המאמן הראשי של איפה שאני מתאמן (מרכז קנדה) קוראים לבחור אלכס הוא התחרה במר ישראל או מר צפון אנערף יש מצב אתה מכיר?

הוא אמר לך שהוא מכיר אותי ושאנחנו מכירים?תאמת אני מכיר כמה אלכס..יש אלכס בצפון שזה שופט בנאבא והבן אדם הזה תותח רציני!וניסיון רב ושווה ללמוד ממנו דבר או שניים:)
בן כמה הוא איפה התחרה קטגוריה...וואלה מכיר מלא אלכס ולהגיד לך תאמת?מתוכם רק 2 אני אוהב!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:53.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ