ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מהו הדבר הכי משוגע שעשיתם? (https://israelbody.com/showthread.php?t=49334)

WEST $ SIDE 12-02-09 23:23

אכלתי טונה במים.

haim15 12-02-09 23:26

הנה עוד דבר שקרה לי היום חח הברזתי מיום לימודים בשביל אימון כי משעה 2 לא היה לי זמן לנשום

Rendi Orton 12-02-09 23:30

אכלתי ש''ש :(

talp 12-02-09 23:37

אחרי 2 לילות בלי לישון ועם אלכוהול מהלילה הראשון נסעתי לחדר כושר עשות ריצה(לא הייתי בבית והחדר כושר היה בדרך).
בדרך אני בטוח שיכלתי לדרוס כמה אנשים חחחחח

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rendi orton (הודעה 765129)
אכלתי ש''ש :(

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אני

The Sun 13-02-09 00:42

עשיתי חיטוב לפני 80 קילו

SaharKazes 13-02-09 00:46

ויתרתי על טיול גדול של כמה ימים מהבצפר
הברזתי מכל התגבורי "חובה" בספרות בגלל שזה לא היה בא לי בטוב עם האימונים, כל יום במשך שובעיים שלוש קיבלתי טלפון ממורה אחרת שאמרה לי שמשעים אותי ושמתי זין עליהם אמרתי להם אני בכל זאת לא בא ולא עשו לי כלום.. וסיימתי את ספרות בהצלחה חח
לא באתי לכל הטקסים של הבצפר שאמרו שמי שלא בא אליהם מושעה.. ושוב לא עשו לי כלום..
לפני פחות משבוע בגלל שהפרעתי בשיעור חיבור אז המורה אמרה לי לבוא בשעת אפס עם חיבור אבל מה לעשות זה לא הסתדר לי עם השעות שינה, אז לא באתי, המורה אמרה שהיא תשעה אותי ושוב לא עשו לי כלום..
אכלתי טונה במים עם סלט וכפית סוכר..
זהו זה מה שהצלחתי להיזכר =)

haim15 13-02-09 08:03

טונה עם סוכר ??? נשמע דוחה!

SaharKazes 13-02-09 10:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי haim15 (הודעה 765241)
טונה עם סוכר ??? נשמע דוחה!

זה היה דיי סביל חחחחח (אחרי שאתה כבר מיואש מלחפש שילובים טובים עם טונה במים... עד שמצאתי את השילוב המנצח - לא זה כמובן)

Mr.Olimpia 13-02-09 11:00

לא עשיתי שום דבר משוגע בגלל הספורט בחיים

sixpounder 13-02-09 11:12

עכשיו חזרתי אחרי 21 יום בבסיס אם תיק ענק, ודבר ראשון שעשיתי זה ללכת לחדר כושר לפני הבית אפילו...זה משוגע הדבר הזה...:1eye:

Pro_XXL_Universe 13-02-09 13:41

לפני שנתיים וחצי בערך בל"ג בעומר אני וחברים שלי עשינו על האש ופיצצנו את עצמו בבשר ושטויות:)בקיצור חבר שלי שגם אוהב להתאמן חזק לא בתדירות כמו של מישהו רציני כאן אבל בא מפציץ משקל והולך הבייתה,עושה לי ב7 בבוקר שכולנו מסריחים מהמדורה ומהמנגל ומהנרגילה "שמע גלעד חובה לתת עכשיו חרא בטבע ואז ללכת להרביץ אימון המכון רייק!"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וזה מה שעשינו חרבנתי תחרא של אחרי ל"ג בעומר שזה אשכרה כאבים כמו אישה יולדת ואחרי זה הלכנו להתאמן אם כל הריח של הכבש ואש חחחחחחחחחחחחח ואז כל אחד חתך הבייתה.

tomerA 13-02-09 13:46

אנשים פה חיים בסרט שאם הם לא ילכו לאימון דווקא ביום שהם קבעו ללכת להתאמן יהרס להם הכול.

hanna666 13-02-09 15:07

טוב אז ככה הפסדתי את ארבעת הארוחות החשובות בשנה בגלל התזונה והאימונים
ביום הולדת שלי התאמנתי וגם הקפדתי על התפריט ולא אכלתי עוגה :d
בליל חג המולד כל המשפחה שלי אכלה (עושים ארוחת ערב מאוד מאוד גדולה ) חוץ ממני שהסתכלתי עליהם ושתיתי מים
אותו הדבר בליל ראש השנה ופסח

Shauder 13-02-09 17:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SaharKazes (הודעה 765182)
ויתרתי על טיול גדול של כמה ימים מהבצפר
הברזתי מכל התגבורי "חובה" בספרות בגלל שזה לא היה בא לי בטוב עם האימונים, כל יום במשך שובעיים שלוש קיבלתי טלפון ממורה אחרת שאמרה לי שמשעים אותי ושמתי זין עליהם אמרתי להם אני בכל זאת לא בא ולא עשו לי כלום.. וסיימתי את ספרות בהצלחה חח
לא באתי לכל הטקסים של הבצפר שאמרו שמי שלא בא אליהם מושעה.. ושוב לא עשו לי כלום..
לפני פחות משבוע בגלל שהפרעתי בשיעור חיבור אז המורה אמרה לי לבוא בשעת אפס עם חיבור אבל מה לעשות זה לא הסתדר לי עם השעות שינה, אז לא באתי, המורה אמרה שהיא תשעה אותי ושוב לא עשו לי כלום..
אכלתי טונה במים עם סלט וכפית סוכר..
זהו זה מה שהצלחתי להיזכר =)

לא חבל?

haim15 13-02-09 18:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hanna666 (הודעה 765444)
טוב אז ככה הפסדתי את ארבעת הארוחות החשובות בשנה בגלל התזונה והאימונים
ביום הולדת שלי התאמנתי וגם הקפדתי על התפריט ולא אכלתי עוגה :d
בליל חג המולד כל המשפחה שלי אכלה (עושים ארוחת ערב מאוד מאוד גדולה ) חוץ ממני שהסתכלתי עליהם ושתיתי מים
אותו הדבר בליל ראש השנה ופסח

איך אתם חוגגים את חג המולד ראש השנה ופסח ביחד??

lil Weed Man 13-02-09 18:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK (הודעה 764871)
הדבר הכי משוגע שעשיתי זה לקחת חזה עוף, אורז, וירקות ולשים במיקסר ואז לאכול את הכל.

עשיתי את זה כשהוציאו לי 4 שיני בינה במקה והייתי מושבט למשך שבוע מללעוס וזאת הייתה הדרך היחידה להכניס אוכל..

בלי קשר לזה וויתרתי על המון דברים שונים בגלל אימון/אוכל.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
דבר משוגעעע! החזה עוף היה מבושל ואז הכנסת? או חי ? :eek:

hanna666 13-02-09 18:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי haim15 (הודעה 765640)
איך אתם חוגגים את חג המולד ראש השנה ופסח ביחד??

לא חחחחחחחחח
התכוונתי שעשיתי את אותו הדבר בשניהם

ThE HummeR 13-02-09 20:44

רבתי עם המנהל ביצפר בטיול שנתי בארוחת בוקר על זה שאני רוצה קוטג' שלם בשבילי וזה לא מעניין אותי אם יש או אין.
כמובן שבסופו של דבר אכלתי אחד שלם :)
אכלתי ארוחה של 10 ביצים, 350 גרם קוטג', 40 גרם שיבולת שועל עם חלב, 30 גרם שקדים, מנת אבקת חלבון, שתי פרוסות לחם.
הכול ארוחה אחת משו מטורף.
אכלתי גם ארוחה אחת של ירקות מבושלים כמות גדולה + 8 פרוסות לחם + 300 גרם אורז + 30 גרם אגוזי המלך + 3 ביצים שזה לקח לי איזה שעה וקצת.. :)
בינתיים נחשוב על מה עוד יש :)
אה..חחח פעם אחת באימון חזה הייתי מסטול אש רעב למשקולות חח עשיתי לחיצת חזה עם דאמבלים זרקתי ישר את המשקולות בלי רחמים לא שמתי לב אפילו מי בצד כי זה היה דרופ סט והיה שם מישו, אם לא היה זז זה היה פוגע בו חחח..

BodyKilo 13-02-09 20:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThE HummeR (הודעה 765781)
רבתי עם המנהל ביצפר בטיול שנתי בארוחת בוקר על זה שאני רוצה קוטג' שלם בשבילי וזה לא מעניין אותי אם יש או אין.
כמובן שבסופו של דבר אכלתי אחד שלם :)
אכלתי ארוחה של 10 ביצים, 350 גרם קוטג', 40 גרם שיבולת שועל עם חלב, 30 גרם שקדים, מנת אבקת חלבון, שתי פרוסות לחם.
הכול ארוחה אחת משו מטורף.
אכלתי גם ארוחה אחת של ירקות מבושלים כמות גדולה + 8 פרוסות לחם + 300 גרם אורז + 30 גרם אגוזי המלך + 3 ביצים שזה לקח לי איזה שעה וקצת.. :)
בינתיים נחשוב על מה עוד יש :)
אה..חחח פעם אחת באימון חזה הייתי מסטול אש רעב למשקולות חח עשיתי לחיצת חזה עם דאמבלים זרקתי ישר את המשקולות בלי רחמים לא שמתי לב אפילו מי בצד כי זה היה דרופ סט והיה שם מישו, אם לא היה זז זה היה פוגע בו חחח..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה לא עושים בשביל לגדול :1eye:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:09.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ