![]() |
[quote=OMRI-TURBO]
ציטוט:
|
[quote=Recoba]
ציטוט:
|
פחח מי זה מרטין לותר קינג. מכל הראפ שאתה שומע אתה לא יודע מי זה?
|
לא, וגם לא מעניין אותי.
|
אתה שומע הרבה ראפ? אם כן אתה שומע הרבה את השם מרטין לותר קינג. אף פעם לא סיקרן אותך? או שאתה סתם שומע מוזיקה שחורה כי היא נשמעת טוב ולא מקשיב למילים?
|
ציטוט:
חוטב עצים ושואב מים. קוטל קנים. |
ציטוט:
האנגלית שלי לא הכי טובה, אני שומע שירים גם בגלל המילים, אבל לרוב בגלל המוזיקה. |
ציטוט:
|
כנראה שאתה לא באמת מקשיב למוזיקה שחורה אלא סתם שומע.
|
ציטוט:
וגם אם זה רוק והאוס וזה יפה, אני אשמע. |
מרתין לותר קינג
1929 - 1968 מבחינתי לשאול מי זה זה כמו לשאול מי זה יצחק רבין או משהו... |
ציטוט:
כן שני שמאלנים.:ninja: |
עומרי, לא קיבלת את המייל שלי אתמול? ביקשת ממני לשלוח לך מייל או שאני סתם מסטול. :ninja:
|
ציטוט:
אני אנסה להקליד שוב את הכתובת , תרשום לי אותה כאן... |
באמת אתה היחידי שלא מצליח לשלוח לי מיילים לנענע. אז תשלח לי לוואלה, יש לי גם שם חשבון.
idan_nnnn@walla.com |
שיר חמוד, מסר סביר, כאילו סבבה נגד הגזענות וזה..
אני אישית מאוד אוהב ראפ \ היפ הופ בייחוד כזה של מועדונים לא אנגראונד כזה, אני חוץ מרוק כבד ומטאל אני שומע הכול. אני לא מצליח להבין מישהו ששומע רוק כבד, נגיד איך אתה יכול לשיר שיר שאתה אוהב? מה באמצע היום תתחיל לצרוח וזה? ראפ זה זורם אפשר להתחבר למילים ולשיר והכול כזה סבבה... ד"א לא להכיר את מרטין לותר קינג זה בורות כמו לא להכיר את מרטין לותר! |
ואני לא מבין איך אפשר לשמוע ראפ אז מה..
|
ציטוט:
אבל אני לא מבין איך אפשר לא לשמוע ראפ? יעני זה זורם בן :):):):), אפשר לשיר את זה בקלות וזה כיף בטירוף.. |
הקליפ מזכיר לי איזה סרט שראיתי לא ממיזמן על יהודים ושחורים בשכונת ברוקלין שמחליטים להקים להקה כזאת ולהפיץ את האהבה שלהם אחד לשני שכחתי את השם של הסרט בכל אופן...
אני לא חובב היפהופ אבל תודה אחי! |
ציטוט:
זה כמו השמאלנים שעושים להקות יהודים-ערבים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ