![]() |
חגורה לא תשמור מפציעה היא רק תעכב אותה עוד קצת
|
ציטוט:
אתה יכול להתווכח עד מחר, אני אישית לא מרגיש את ההבדל בין עבודה עם חגורה לעבודה בלי חגורה בדד ליפט. בסקוואט כן. |
ציטוט:
אחי אתם מפספסים את הנקודה... אני עובד בטכניקה נקייה לחלוטין, אבל קרה מקרה שבו לא שמתי לב והייתי עייף ... ויצא לי לעשות חזרה שתיים שלושה לקויות . שהחגורה מנעה ממני להפצע במקרה כזה. זה הכל . |
גלעד מסכים איתך אכן ליצנים
אין שום דבר רע בלעבוד עם רצועות אחיזה זה יותר בטיחותי ובתרגילי גב מסויימים אפילו מבודד את הגב מהאמות ומהבייספס עד כמה שניתן |
ציטוט:
|
לא מבין מ הבעיה עם רצועות?
אם בלי רצועה אני יכול להרים 100 קילו ולא להרגיש תגב עובד בכלל ועם רצועות 140 אני עדיף יעשה עם ה140 כי יותר חשוב לי לפתח תגב , או לפחות לנסות לגוון כמה סטים עם כמה בלי. או נגיד פולי עליון לי אישית קשה בלי רצועות כי אני לא מסוגל להחזיק את המשקל אז אני יעצור תהתפתחות של הגב? יש מספיק תרגילים שעובדים על אחיזה בלי דדליפט... |
לפעמים כשאני עושה curls אני משתמש ברצועות, כדי לבודד יותר טוב את היד קדמית. חבל להתאמץ להחזיק כל כך הרבה משקל.
לפעמים גם כשאני עושה קניות וצריך לסחוב שקיות הביתה אני קושר את עצמי ברצועות לשקיות כי זה כבד לי לאחיזה. |
אני שם רצועות כשאני מוריד את המים בשירותים..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא בחור אלים :tongue: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אפשר אולי להוסיף אימון i ? |
ציטוט:
הייתי ממשיך לתת לך עצות אבל לא רוצה להרוס לPRO XXL את הדיון:fellow: |
ציטוט:
|
ציטוט:
חגורה בשימוש נכון מובילה ליציבות ורטיקלית גדולה יותר של עמ"ש רק כאשר הטכניקה הנכונה מיושמת (אתה יכול לחשוב על זה כמו על ולסלבה משופר), ברגע שהטכניקה לקויה לחגורה אין שום תועלת מלבד תחושת ביטחון מזוייפת. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ