![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כוונה היא בקשר להוכחות בשטח לא משהו אחר :) אנחנו לא מכירים אישית אתה זוכר? :))
|
אתם מזכירים לי את ההורים שלי :p
|
hypertrophy אתה באמת מוזר
אני חושב שאתה מסוג האנשים האלה שחושבים שהם יודעים הכל |
ציטוט:
|
הפוך...
חחחחחחחחחחחח סתם אחי |
ציטוט:
אני עדיין לומד המון גם בפורום הזה גם בפורום השני וגם מאנשים בעלי ניסיון אחרים-אתה יכול להבין את זה מכמות הפוסטים שפתחתי פה להתייעצות וגם בפורום השני אני תמיד לומד מיישם ואז מדבר על הנושא אף פעם לא הפוך ובגלל זה יש פה הרבה ריבים... אנשים שרק קראו משהו ואף פעם לא יישמו ובעצם לא מדברים מניסיון ואין להם הוכחות אבל מרגישים שהם יכולים לומר דברים חד משמעיים בנוגע להכל מבחינתי הם אנשים מגלומנים שחצנים וטיפשים... |
אפשר לינק כדי להבין את הבעיה לעומק?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עזוב שטויות, אין לך מושג מהחיים שלך, ואת התעודה שלך אתה יכול לזרוק לפח, או אם אתה ער לסוגיית איכות הסביבה אתה יכול להשתמש בה לניגוב התחת, כי אין לך מושג. מה שיותר עצוב זה שאתה מדבר על עצמך בתור מבין.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה אתם רוצים מהבנאדם אני לא מבין?... ראיתי סירטון שלו עושה 115 קילו סקוואט, הוא ירד דווקא די בסדר, אולי חסר איזה 3-4 ס"מ אבל בטח שלא רבע סקוואט. הבנאדם די תורם בפורום ולא ראיתי שהוא מתנשא יותר ממך רשוס או מאיילאמזלג... אז חבר'ה חלאס להרוס את השירשור.. |
באמת הגזמתם.... הוא בנאדם זהב עזר לי כבר לפני כמה ימים דברתי איתו בטלפון נשמע בנאדם טוב ועזר לי .
|
חח ליטל פרינד....אני לא מגיב לשחיפים שאפילו לא מתאמנים אז למה שאתה תגיב אחי?
אל תבזבז זמן עליהם אייל חמוד....לא הייתי מציע לך לדבר בינתיים אתה שחיף לא מועיל אז מה אתה פותח פה? אני שומע שאתה מאתגר אותי? אני מזמין אותך אלי למכון להתערב על כסף שאני עושה סקוואט תיקני הרבהההה יותר כבד ממה שאתה מתקרב אליו יש לך כסף מיותר להפסיד או שאתה מעדיף לשתוק? רישוס? חחחחח ילד....את ה110 קילו עברתי מזמן ותנחש מה דד ליפט קלאסי אני לא עושה עם רצועות :) סופרייז!!! כשתתחיל להתאמן תוכל לדבר שחיף חלשלוש ואומלל |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז הפוך... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה מודע לכך שאתה יוצא יותר אפס בכך שאיתגרת אותי ועכשיו אתה נסוג ממה שאמרת...בוא נתערב על כסף נו...יהיה כיף |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ