ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   התקיימות הגוף בצבא? (https://israelbody.com/showthread.php?t=48925)

little_friend 05-02-09 00:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodykilo (הודעה 759956)
אתה רציני?...

חודש? נשמע לי הזוי ברמות מטורפות, איך אפשר לשרוד חודש בלי אוכל?

יש מצב מפוברק? (למרות שלא נשמע הגיוני שיפברקו תוכנית כזאת)

לא לא מפוברק

ציטוט:

פורסם במקור על ידי amit32 (הודעה 759975)
אנשים שהיו רגילים לכמות קטנה של אוכל ביום יום (כמות אנושית שאפשר לחיות איתה אני לא מדבר על 2 פרוסות לחם ביום) יכולים לשרוד יותר זמן בלי אוכל מאשר אדם שהורגל לכמות גדולה של אוכל.
חודש לא נשמע הגיוני אבל יש מצב בגלל שהיה להם שם מים, חוץ מזה שהם דייגים שנתקעו בים.. אז אני מאמין שהם אכלו דגים פה ושם אז ככה שזה לא חודש נקי.

הם היו אנשים רגילים שאכלו רגיל ולא לא היה להם דגים כי הסירה שלהם נהרסה והם היו על איזה שבר כזה או משהו של הסירה.. הם יכלו לאגור קצת מים כי היתה להם יריעת בד כלשהי אבל בסופו של דבר כמה מתו ונשארו איזה שניים את אני לא טועה.. מתו מהתייבשות..

Soprano 05-02-09 00:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי little_friend (הודעה 760125)
לא לא מפוברק

הם היו אנשים רגילים שאכלו רגיל ולא לא היה להם דגים כי הסירה שלהם נהרסה והם היו על איזה שבר כזה או משהו של הסירה.. הם יכלו לאגור קצת מים כי היתה להם יריעת בד כלשהי אבל בסופו של דבר כמה מתו ונשארו איזה שניים את אני לא טועה.. מתו מהתייבשות..

היה מקרה דומה של טיסה כלשהי שהתרסקה בהרים ועשו על זה סרט. האנשים שנשארו בחיים אכלו את הגופות.

shaib 05-02-09 18:07

יש אחלה אוכל (פחמימות ) ואף אחד עוד לא מת מרעב בצבא :p... (נדמה לי)

יניב צוות ישראלבודי 05-02-09 19:30

לא קראתי הכל אבל בתור קרבי לשעבר אני יכול להגיד לך שבטירונות ירדתי ים של מסת שריר כי אתה פשוט רץ כל היום ואוכל מזון דל חלבון 3 פעמים עלובות ביום.
מעבר לזה אתה גם לא מתאמן אימונים שמגרים את השריר לגדול, אלא יותר בכיוון של סיבולת שריר ואז הנפח יורד.

בקיצור תשתחרר תתאמן כמו שצריך ויהיה טוב

talp 06-02-09 13:27

יש לי שאלה בנושא.
לפני שהתחלתי חדר כושר התאמנתי בבית על תרגילי כוח עם משקל גוף במשך שנה-שנה וחצי, ועליתי במסה מ 73 קילו ל 82 עם קצת שומן(נניח מ 10 אחוז ב73 קילו ל82 קילו עם 14 אחוז שומן)
אז אם אני אתגייס לצבא אני פחות או יותר אשאר באותו גודל כמו מה שהיה לפני שהייתי בחדר כושר?
או שאפילו זה ירד?

BlueNinja 06-02-09 15:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי soprano (הודעה 760138)
היה מקרה דומה של טיסה כלשהי שהתרסקה בהרים ועשו על זה סרט. האנשים שנשארו בחיים אכלו את הגופות.

אחלה סרט, ראיתי אותו בהוט ממזמן

BodyKilo 06-02-09 15:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי talp (הודעה 760871)
יש לי שאלה בנושא.
לפני שהתחלתי חדר כושר התאמנתי בבית על תרגילי כוח עם משקל גוף במשך שנה-שנה וחצי, ועליתי במסה מ 73 קילו ל 82 עם קצת שומן(נניח מ 10 אחוז ב73 קילו ל82 קילו עם 14 אחוז שומן)
אז אם אני אתגייס לצבא אני פחות או יותר אשאר באותו גודל כמו מה שהיה לפני שהייתי בחדר כושר?
או שאפילו זה ירד?

אי אפשר לדעת בכמה אתה תרד, אבל אתה תרד, יכול להיות קצת, יכול להיות הרבה זה תלוי... בהתחלה זה יהיה כמות נכבדת של נוזלים וגם שומן ככה שאל תקח את כל מה שתרד כפקטור שירדת בשריר.

talp 06-02-09 16:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodykilo (הודעה 760986)
אי אפשר לדעת בכמה אתה תרד, אבל אתה תרד, יכול להיות קצת, יכול להיות הרבה זה תלוי... בהתחלה זה יהיה כמות נכבדת של נוזלים וגם שומן ככה שאל תקח את כל מה שתרד כפקטור שירדת בשריר.

כן אני יודע שזה יקרה בהתחלה.
זה הדבר היחידי שמשמח אותי, אני אראה מחוטב ויפה.
אבל זה רק בחודש הראשון בערך :):):):)

mikronator 06-02-09 19:44

עצה : תיקח איתך מהאפסנאות עוד איזה 2 בתי מימיה כדי לדחוף לשם גבינות וביצים קשות וכך תוכל ליצור לך ארוחות ביניים בזמן החופשי. זה יעזור לך למנוע פציעות יותר טוב, וגם הדרדרות מסת השריר.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:41.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ