![]() |
ציטוט:
רק בריאות:clap: |
רן, לא חשבתי אף פעם שזריקה פה זריקה שם תשפיע.
אפילו אמרתי לך את זה בפוסט שפתחת אז... :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מניסיון להקפיא את המקום עד כמעט לרמה של כווית קור(ולפעמים אפילו יותר במקרה שאתה מזוכיסט) עוזר המון פעם הייתה לי פציעה מאוד קשה בכתף הגדי שלי כמעט נקרע 3 חודשים חיממתי תכתף כמו מטומטם ולא התאמנתי אבל בחודשיים שקיררתי את זה כל יום שעה שעתיים היה שיפור מטורף זה + הרבה מתיחות לכתפיים גרמו לפציעה להיעלם ועכשיו אני לא מעמיס הרבה משקל ועושה חימום כמו שצריך ואני לא רואה דלקות כבר שנה
|
אני מבין אותך, מלפני חודשיים היה לי סיבוב של הכתף היא נכנסה וחזרה והיו שתי "פרקים" מפחידים.
לא התאמנתי(נחתי) במשך שבועיים ואז חזרתי לעצמי בעצימות בינונית-נמוכה. היום אני מרגיש שוב את הכאבים בכתף אבל זה עבר לכתף השנייה האמת, לא כדאי להשתמש באומגה 3 שמונע דלקות ? |
אחחחח... בפציעות בכתף.
גם לי הייתה כזו - דלקת. הייתי מושבת מתרגילי כתפיים, חזה וחלק אפילו של יד אחורית למשך חודש וחצי. חזרתי לאט לאט עם דגש לחימום טוב טוב לכתפיים + משקלי עבודה קלים... לאט לאט הכל עבר וחזרתי למשקלים של פעם וכמובן שהתקדמתי. לפעמים, כאשר אני לא מחמם את הכתפיים טוב, כתף ימין שלי נוטה לכאוב קצת או "לעקוץ"... זה פשוט שאריות, כנראה, של הדלקת או הנזק שהיא גרמה, ככה אני מניח. מה שכן אם אני מחמם טוב ת'כתפיים ועושה גם סט חימום בתרגילי חזה וכתפיים, הכל עובר חלק. מניסיון אישי, וגם כי כתפיים איזור רגיש ביותר - לחמם את האיזור טוב טוב לפני אימון!!!!!! |
מה שעבד אצלי
סבלתי המון מבעיות כאלו חוזרות ונשנות, ולהגיד את האמת לא ניראה לי שזה פעם עובר, אבל יש לזה פתרון, לפחות מבחנתי.
קודם כל תרגילי מתיחות ממש אינטסיבים לפני ובמהלך האימון - ברמה של תרגילי יוגה. דבר שני זה לרדת למשקלים נמוכים מאד,ולעלות לאט לאט במשקל כל פעם גם טיפה. במקרה של כאבים לחזור משקל אחד אחורה ושוב פעם לעלות כשעובר. זה לא אידיאלי זה נכון, והגדילה לא תהיה מטורפת, אבל זה עדיף מלהפסיק ולא להתאמן בכלל,ובסופו של דבר גם בריא יותר לטווח ארוך. |
ציטוט:
בכל אופן אני מקווה שצחקת בקשר ליוגה..:cry_1: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ