![]() |
הכי הורג אותי זה אנשים גדולים שמרימים משקלים ממש נמוכים
|
הכי הורג אותי זה שאתה באמצע סט ובא אליך משהו ולא משנה אם הוא שחיף או לא שלא מבין כלום מהחיים שלו ואומר לך אתה לא עושה נכון תעשה כך וכך :mad:
|
הכי הורג אותי אנשים שעושים רבע סקוואט
|
הכי הורג אותי אנשים ששמים זין מה אחרים חושבים במקום להתמקד בעצמם ואז באים להתבכיין על זה בפורום
|
ציטוט:
לא צריך להרים משקל כבד העיקר שאתה ניראה שיכול להרים אותו :ף |
ציטוט:
אני רוצה להראות סבבה ולהרים משקל מטורף ביחס למשקל שלי. כמה מגניב יכול להיות 80 קילו שעושה סקוואט של 150-160 קילו? או דדליפט של 200? |
הכי הורג אותי זה השחיפים האלה שלוקחים משקולת של 3 קילו ועושים 100 חזרות ליד הקדמית ובקצבבב מטוררררף יעני ממש מהר ואז הם אומרים .. וואי אני עייף כמה חזרות עשיתיי פייי ... אני מת להרוג כאלה חח
|
ציטוט:
אלא אם כן יש לו רגליים של שור... חחח יכול להיות שזה הגיוני, פשוט לא נתקלתי באף בנאדם ששוקל 80 קילו ועושה סקוואט של 150-160 קילו... |
ציטוט:
|
ציטוט:
now how cool is that? תחשוב על דדליפט פי2.5-3 ממשקל הגוף. |
הכי הורג אותי זה לראות אנשים שמתאמנים רק חזה :d
|
:):):):) באמת מטורף... כמה כוח יכול להיות לבן אדם...
|
ציטוט:
והוא משתתף בתחרויות |
יש אצלי בשכבה ילד מתאמן שנתיים! ואיך שהוא נראה אני בוכה כל פעם בשבילו בשביל שנתיים פחחחח' אנשים בחצי שנה משיגים יותר ומה עוד כולם באים אליו ביציאות איזה סוס אתה תעשה שריר וקלטו! הוא מרים גג 50 ק"ג בלחיצת חזה והוא שנתיים במכון, איך אני מתחרפן מזה!!!!!!!
|
הכי הורג אותי שחיפים שרואים שאתה בחדר כושר וישר באים עם ה "יש לך קוביות" o.o..
|
ציטוט:
שונא כאלה וקיימים פה הרבה כאלה, לא חסר (ולא אני לא אתחיל לתת שמות) |
ציטוט:
ואווה גיא אני ואתה מכירים כ"כ הרבה מציקים כאלה חחחחחח צריך לשחוט אותם |
הכי הורג אותי השחיפים שמסתכלים על תמונות שיש במכון של מפתחי גוף מקצועיים ואומרים שזה גועל נפש ולא רוצים להיראות ככה
|
ציטוט:
|
כולכם גברים נולדתם רוני קולמן נכון אז אל תזיינו בזכל
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ