![]() |
ציטוט:
סורי על הספאם אני פשוט מחכה לתשובה דיי הרבה זמן |
ציטוט:
הייתי יכול לתת לך המון חומר קריאה אם הייתה לך אנגלית טובה אם לא תריץ חיפוש על 5x5, זאת סוג של תכנית אימונים שמתאימה למישהו בלי ניסיון רק לא להתחיל עם משקלים מקסימום |
ציטוט:
ולסלווה זה המנגנון הכי חשוב לאימונים. |
אנשים תהיו מציאותיים הוא רק נרשם הוא לא צריך יותר מזה. תאכלס לא שמתי לב שאין תרגיל לרגליים זה לא טוב
|
ציטוט:
או תן לי לנחש זה מה שהגיבור שלך ריפטו אומר, שכמובן כל מילה שלו זה זהב טהור |
תעשה מה בזין שך כפרה
|
ציטוט:
ומה להגיד למאמן בקשר לרגליים? ולהישאר בינתיים ככה? ובחודש הבא שהוא משנה את התוכנית להגיד לו? |
מצטער על הדאבל, הבנתי שחסר תרגילים לרגליים ובהמשך לגוף שלי יהיו פרופורציות לא נכונות,
איזה תרגילים להגיד למאמן להוסיף לי לתוכנית?.. ואני בכלל צריך כזה מהר תרגילים לרגליים? |
וואלה מסכן אחי, הפכו את האשכול שלך לזירת קרב. :tongue:
ככה: תכנית האימונים הנוכחית היא בסדר גמור, רק טעונה שיפורים. א) במקום 20 חזרות תעלה משקל ותעשה עד 15 חזרות. כאשר עושים מעל 15 חזרות אתה בעיקר מפתח את סיבולת השריר. בין 6-15 חזרות אתה מגדיל את מאסת השרירים ובמילים אחרות "מנפח" אותו והופך אותו ליותר בולט. ב) תוסיף רגליים! אם המאמן שלך לא שם לך רגליים בתכנית... חבל שסתם יצונזר. לא צריך להיות אימון אינטנסיבי, העיקר שהן יעבדו ויתפתחו בהתאם לגוף. ג) ריצות זה אחלה של דבר לחיטוב, כל עוד אתה עושה אותן במידה ותוך שמירה על כמות הקלוריות שאתה אוכל. זה ממש לא קריטי אם אתה עושה את ריצות אחרי, לפני או בכלל לא באותו יום של האימון. אני אישית אוהב לעשות ריצות יום אחרי אימון. ד) תדאג שהגרעון הקלורי שלך לא נמוך מדי כי אז אתה תשרוף גם כמויות של שרירים אבל גם לא קטן מדי כי אז החיטוב יהייה לא אפקטיבי ורק ייפגע בהתקדמות שלך. מומלץ ללכת לדיאטנית מומחית שתעזור לך ליצור תפריט מאוזן. זהו נראה לי :) |
אתה מתכוון חזרות לבטן לעשות 15 במקום 20 ולהעלות את המשקל? ואיזה תרגילים לעשות לרגליים וכמה?
ואני אשמח אם תוכל להוסיף אותי למסן einat90@013.net.il.. אתה עזרת לי מאוד ויש לי עוד שאלות.. תודה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ