![]() |
אתה באמת חושב שמתאמן שעושה 2 סטים לשריר קטן השריר יגדל באותה תאוצה שיגדל מ6 סטים ?
ברור שיותר סטים לא בהכרח טוב יותר , אבל זה לא שאני אומר 10 סטים , אלא 6 במקום 2 . עשית פעם תוכנית אימונים שהסטים לשריר קטן בה היה 2 ? |
ציטוט:
אני עכשיו עובד בתוכנית שיש בה 3 סטים ליד קדמית בשבוע ו3 לאחורית. |
טוב שיהיה בהצלחה אחי מי יתן ותיהיה הכי סוס בעולם , אני אם אני לא עושה ליד קדמית או ליד אחורית 6 סטים אני מרגיש כאילו לא עבדתי , ואני עובד עם משקלים גבוהים עבורי .
|
ציטוט:
2. תגדיר משקל גבוהים עבורך. יש לך rm1 דדליפט של פי 2 ממשקל גוף? יש לך rm1 בבנץ' של 1.5? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אין לי מושג מזה אומר הדברים האלה שרשמת , אבל אני עושה פטישים 3 סטים עם 12.5 קילו 10 חזרות
ואז אני עושה במכונה , שזה כמו להרים משקולות בצורה רגילה , עם 4 צלחות שזה יוצא בערך 18 קילו או 22 קילו אני לא זוכר , אלה יחסית משקלים גבוהים עבורי |
ציטוט:
עריכה: ומה הקשר לזה לעובדה שלא צריך לעשות 6 סטים ליד קדמית בab |
ציטוט:
|
ציטוט:
ועבורי זה הרבה כי התחלתי עם משקלים יותר נמוכים ועליתי , ולא הבנתי את המשפט האחרון "ומה הקשר לזה לעובדה שלא צריך לעשות 6 סטים ליד קדמית" תנסח אחרת אחי לא הבנתי מה ניסית להגיד ... |
ציטוט:
בנתונים שלך, אתה לא צריך יותר מבנץ', סקוואט, דדליפט, מיליטרי פרס ובנט אובר רואו\פאוור קלין |
בנצ' זה לחיצת חזה כנגד מוט כה ? אני עושה מזה גם 6 סטים 3 בשיפוע חיובי 3 במישור .
סקוואט לרגליים אסור לי בגלל בקע דו מפשעתי . דדליפט אני גם לא עושה , לא הבנתי עד היום איך צריך לבצע את התרגיל בצורה נכונה כל סירטון שמעלים לפה אומרים שהוא לא טוב . מילטרי פרס ובנט אובר רואו \ פאוור קלין אין לי מושג מזה התרגילים האלה , ישמח שתיתן לי לינק של סירטונים של איזה תרגילים אלה , או שתגיד לי מה לרשום ביוטיוב ואני יחפש אותם בעצמי . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אה אתם מיסתלבטים ?
יפה יפה לכם ... שמע אין לי ממש ידע נרחב בתחום בקשר לתוכניות אימונים ביקשתי בפורום מאמר שמסביר על התוכנית אימונים ss וfbw וabcd לא ראיתי שהביאו לי .. אם אפשר הסבר על התוכנית אימונים ss או מאמר שמסביר אני יודה לך מאוד , אבל שלא יסבירו במאמר על התוכנית בשמות של תרגילים שאין לי מושג מהם .. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ