ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   [תמונות] בק דאבל בייספס + פרונט (https://israelbody.com/showthread.php?t=48202)

elad[: 20-01-09 23:20

סיקס לא מתאים לך להתנהג ככה כמנהל אתה צריך לתת דוגמא טובה

לא לכל מי שיש פירסינג הוא הומו

חטובחסרר מאאסה [=

Eliran_M 20-01-09 23:34

אחי אתה חטוב חסר מאסהה , לא אהבתי את העגיל בתבור אבל שטויות אחיי ...

תרביץ מסהה טובה זה הזמן

itaiprz1 20-01-09 23:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 749046)
ככל הנראה יש לו גם עגיל באוזן ימין, אני מבקש בלי עקיצות מיותרות אנחנו מקבלים את כולם בלי קשר לנתייה המינית שלהם.

חחחחחחחחחחחח חזק חזק אהבתי,
ואחי מה זה הפוזה ככה על עחולצה תניראה מאה אחוז (משהוא)

וחיטוב נחמד יש בסיס עכשיו תמלא אותו.

לוזון 21-01-09 00:27

מסה ודגש לחזה אחי..
גב וכתפיים אין תלונות..:)

SiX PACK 21-01-09 01:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי elad[: (הודעה 749701)
סיקס לא מתאים לך להתנהג ככה כמנהל אתה צריך לתת דוגמא טובה

לא לכל מי שיש פירסינג הוא הומו

חטובחסרר מאאסה [=

מה לא מתאים או לא הולם בהתנהגות שלי..?
עגיל באוזן ימין הוא סמל ברור להומוסקסואליות בחברה שלנו, בדיוק כמו שציצית פיאות ארוכות וזקן יסמלו אדם דתי.
לכן אני פונה אליו בצורה שבה הוא מייצג את עצמו כביכול, גם אם זה בעצם חסר מסר או לא משקף את המציאות.
אבל זאת כבר בעייה שלו אם בחר לעשות כך ועליו לשאת בתוצאות. (מה לעשות יש סטיגמות ודימויים כאלו ואחרים בחברה שלנו)

אני רואה הומו בתמונה הזאת, לכן ככה אני פונה אליו, אין לי בעייה עם הומואים, אני פשוט אומר את האמת.

tima999 21-01-09 01:46

בלעעעע פיזדץ, גומיק פשול נחויי!!!

Holy_Templar 21-01-09 07:38

נראה לא רע תתן דגש על החזה כמו שנאמר פה ...
ורדו מהעובדה שיש לבנאדם פירסינג זה בכלל לא משנה

Woofer 21-01-09 10:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 749789)
עגיל באוזן ימין הוא סמל ברור להומוסקסואליות בחברה שלנו, בדיוק כמו שציצית פיאות ארוכות וזקן יסמלו אדם דתי.לכן אני פונה אליו בצורה שבה הוא מייצג את עצמו כביכול, גם אם זה בעצם חסר מסר או לא משקף את המציאות.
אבל זאת כבר בעייה שלו אם בחר לעשות כך ועליו לשאת בתוצאות. (מה לעשות יש סטיגמות ודימויים כאלו ואחרים בחברה שלנו)

אני רואה הומו בתמונה הזאת, לכן ככה אני פונה אליו, אין לי בעייה עם הומואים, אני פשוט אומר את האמת.

חוץ ממה שמודגש שזה פשוט לשלשת שיצאה לך מהפה הרגת אותי מצחוק בתגובה הזאת...

חחח "אני רואה הומו בתמונה אז אני פונה אליו כהומו"

אדיר 9/10

TheRock 21-01-09 11:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK (הודעה 749789)
עגיל באוזן ימין הוא סמל ברור להומוסקסואליות בחברה שלנו, בדיוק כמו שציצית פיאות ארוכות וזקן יסמלו אדם דתי.
לכן אני פונה אליו בצורה שבה הוא מייצג את עצמו כביכול, גם אם זה בעצם חסר מסר או לא משקף את המציאות.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

m4a1 21-01-09 12:20

תן לי לנחש, יש לך גם עגיל בדגדגן?

stav155 21-01-09 15:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 749789)

זדיין אתה וכל האפסים פה שמלקקים לך, ותעשה טובה אל תגיב פה יותר למה במילא אין לך משהו חכם להגיד, אידיוט.
תודה לשאר..

IceMan 21-01-09 18:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי holy_templar (הודעה 749825)
נראה לא רע תתן דגש על החזה כמו שנאמר פה ...
ורדו מהעובדה שיש לבנאדם פירסינג זה בכלל לא משנה

+10
מסכים עם כל משנאמר
בן אדם בא בשאלה מקצועית,אז חברים תענו לו גם בצורה מקצועית

SiX PACK 21-01-09 19:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי stav155 (הודעה 750015)
זדיין אתה וכל האפסים פה שמלקקים לך, ותעשה טובה אל תגיב פה יותר למה במילא אין לך משהו חכם להגיד, אידיוט.
תודה לשאר..

למה אתה ישר תוקף ומשתמש בשפה לא יפה..? תוריד הילוך אחי זה לא היה בכוונה לפגוע בך..

אם אמרתי משהו שפגע או העליב אותך אז אני מתנצל.

rosilio 21-01-09 19:35

לא משנה איך הוא מוצג בתמונות גם עם הוא מציג את עצמו בצורה שהחברה תופסת ממנה הומו,עם היה מתחבר לכאן דוס עם ציציות ושלוקלוקים אני בטוח שהוא לא היה מקבל כינויים כמו "דוסיל'ה,או רביל'ה" וגם ככה ערבי שהיה נכנס לא היו קוראים לו ערבוש היו מבליגים על זה,אבל היה אפשרות לצחוק על חשבונו אז זה נעשה ,תודו שעשיתם את זה ואל תשחקו משחקים.

בכל מקרה לפותח הפוסט,פרונט נחמד שפר בטן וחזה

stav155 21-01-09 20:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 750220)
למה אתה ישר תוקף ומשתמש בשפה לא יפה..? תוריד הילוך אחי זה לא היה בכוונה לפגוע בך..

אם אמרתי משהו שפגע או העליב אותך אז אני מתנצל.

זאת נראת לך סיבה מספיק טובה לתקיפה?
ציטוט:

מאיפה הסקתה תמסקנה הזאת? ביגלל שיש לי עגיל? אני שונא סטיגמות כאלה.. באותה מידה אני יכול לקרוא לך הומו ביגלל שאתה מגלח את בית השחי

תתבגרו, יום טוב..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:39.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ