![]() |
לקחתי פלטה של 20 קילו מהסטנד ואז באתי לקחת עוד אחת באותה יד והחזקתי את הפלטה השנייה ממש עם קצות האצבעות והיא החליקה ונפלה (לא על הרצפה) שם איפה שכל הפלטות וזה ליד מראות וזה עשה המון רעש אבל שום דבר לא נשבר
|
נפל עלי פעמים מוט אולימפי
פעם אחת עם 70 קילו כשהתחלתי עם המשקל והגעתי לכשל בדחקית חזה ופעם אחת ב90 קילו ל2 חזרות , החזרה הראשונה הייתה בסדר השניה לא הצלחתי להחזיק :s.. נקרעו לי בסקוואט עמוק (דיפ סווקאט) המכנסים , שורט :(:(:(. פעם כשעשיתי בטן יצא לי פוק והייתה שם בת lol.. |
ציטוט:
אחלה של מכון,שכונתי כזה, הכי טוב חבל שאני גר רחוק יחסית.. ואיך לעזאזל אתה דוחק 104 קילו???? כמה אתה שוקל??? אתה נראה 75 +- |
ציטוט:
איפה אתה מתאמן עכשיו? |
כמעט פרקתי כתף בגלל התרגיל פולאובר בשכיבה הרגשתי ממש את הכתף יוצאת ונכנסת למזלי לא פרקתי אותה לגמרי...
|
ציטוט:
אותו מחיר כמו אצלכם אבל זה פשוט במרחק של 20 מטר מהבית שלי אז זה נוח יש שם מלא דרעקים שבאים עושים 10 סטים לחיצת חזה והולכים הביתה -_- שונא אותם ועוד הם מנסים להסביר שאני לא מתאמן נכון שצריך לפתח שריר אחד במשך כמה חודשים ואז את האחרים.... |
איציק הוא הבחור הכי חזק בגיל הזה שפגשתי בחיים. ועוד אומרים לי שהמשקלים שלי מעולים סתכל עליו כולו שריר מהלך מטרה שלי עד סוף י"ב :)
|
ציטוט:
חחחחח איזה מצחיק לראות אותו ליד אחותו xd |
ציטוט:
|
מקס ושאול, איציק הזה הוא מהשכבה שלנו במקרה?
|
ציטוט:
ולמה אי אפשר לשלוח פה ה"פ? |
ציטוט:
|
היה לי פשלה ממש מזמן עוד בחדר כושר הקודם עשיתי חזה עם 250 קילו אמרתי אני יצליח סט ראשון לבד עשיתי איזה 8 חזרות ב9 או 10 נתקעתי ונפל לי המוט על הלסט חח לא יודע איך לא נפצעתי כאילו כאב 20 דקות עבר
(זה היה יותר לכיוון של ה70 קילו) |
ציטוט:
מה השטויות האלו עשית בנץ' עם 250 קילו ל8 חזרות? |
הוא אמר שזה היה 70 קילו ...
|
אני מתאמן בבית ככה שהסיכוי להיפצע הרבה יותר נמוך- ולכן ברוך השם אני בריא ושלם במשך כל תקופת האימונים (3.5 חודשים).
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אמ ראיתי אתמול אחד שבא פעם ראשונה
אז המאמן אמר לו תפוס משקולת ולך לספסל הזה שעושים איתו יד קדמית עם המוט w וכאלה בישבה קיצר הוא חשב המשקולת כבדה הפעיל את כל הכוח בהרבה חטף אותה לפנים :d |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ