![]() |
לך למטבח!!!
|
אז שבינתיים ישמור על צניעות,ולא יעלה תמונות שלו....
|
תתחיל לטחון אחי
ה"הרבה אוכל" שלך זה ממש קצת |
עצוב עצוב אחי,
6 קילו בשנה ?!?! תגיד חסר לך אוכל יש אירגונים שעוזרים בזה אל תידאג, אתה שמח מזה שעילה 6 קיללו בשנה וזה לא טוב אתה תאכול עוד, ואזמה אם אתה אוכל 8 פרוסות בבית ספר זה כלום, אפילו לא מדגדג תקיבה, |
ציטוט:
|
צונזר עקב תגובות מגעילות..
|
צונזר...
|
ציטוט:
כל עוד השתפרת זה כבר טוב תנסה לארגן לעצמך איזה תפריט מסודר ותוכנית אימונים ותחזור כשיהייה קצת יותר מקוביות |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
:?!
למה למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההה? תתאמן...שנה וחצי תחזור אלינו |
איזה רזה ואו!!
משקל: 43 ק"ג גובה: 164 ס"מ מפחיד |
Omg!!!
בהתחלה שפתחתי את הפוסט ראיתי גיל 15 ומשקל 43 בהתחלה הייתי בטוח שהוא רשם היקף יד 43 ואז אני עולה למעלה ואני מגלה שזה משקל. שמע אחי אתה נמצא בחוסר משקל מסוכן כבר לדעתי.... אתה שוקל כמו חברה שלי אשכרה! תמשיך עם מה שאתה עושה בעלייה במאסה |
זה פורום פיתוח גוף לא ....
לך למטבח ותחזור לפה עם 20+ קילו יותר ותעלה תמונות שיפור , לא יודע למה ציפית ומה חשבת לעצמך כשהחלטת לחשוב על להעלות תמונות שלך :confused: ביי . נעול |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ