![]() |
תוכנית? כלומר התוכנית האימונים שהמצאתי? אם יש לך הצעות אשמח
ואני הבנתי שלוקחים פעם אחד לפני כל האימונים ולא פעם לפני כל אימון לא לדאוג...:) |
עזוב תאוכל, האימונים שלך לא טובים לשום מטרה, אלא אם המטרה שלך היא לפגוע בעצמך.
אתה "רק מפתח את השרירים"(ציטוט שלך מהדף הקודם) בדרך שגויה, לא עושים את זה ככה. כמה שיותר לא יותר טוב! שעה+- אנאירובי, חצי שעה אירובי, עד 4-5 פעמים בשבוע וגם זה רק אם אתה לא מתחיל. קריאטין קח 5 גרם ביום. אבקת חלבון אתה משלב בתפריט, בדר"כ אחרי אימון (אימון כפי שאני ציינתי, ולא כמו האימונים שאתה אומר שאתה עושה כרגע), בתוספת סוכר ענבים. למה וכמה יש לך באתר הראשי. |
אוקי חלק אומרים ככה חלק אומרים ככה...
התקשרתי אתמול לישראל בודי אתמול והוא אמר לי ככה יותר נכון תיקן אותי:קח בננה לפני שאתה מתחיל להאתמן ואז תשתה 5 גרם קריאטין וחלבון כלומר שניהם בשייקר ואחרי חצי שעה תתחיל להתאמן וכשאתה מסיים להאתמן תקח עוד 5 גרם קריאטין וחלבון מעורבבים בשייקר אבל זה רק בשבוע הראשון.... |
ציטוט:
שיטת האימונים שלך לא טובה. תנסה לסדר משהו לפי מה שMasquerade אמר. |
אין לי מושג איך שיטות האימונים עובדים פה אני 80 ק"ג אם מישהו רוצה להנחות אותי לאימון הנכון?d:
ואגב ביום שלא מתאמנים כדי לקחת חלבון whey? וכמה פעמים ומתי? |
דבר ראשון, החלק היותר פשוט, אבקת חלבון הוא תוסף שבא להשלים את צריכת החלבון היומית. גם אם אתה לא מתאמן באותו יום ואתה צריך השלמה של חלבון, קח כמה שאתה צריך.
דבר שני, החלק היותר מסובך, אני מאוד מאמין באינדיבידואליזם, כך שיכול להיות שהתכנית אימונים שאתה מתאמן בה עכשיו מתאימה לך עכשיו אבל היא נראית לי תכנית שיהיה לך קל מאוד להגיע איתה לאימון יתר ולכן אני הייתי ממליץ לשנות אותה קצת, נגדי להיתאמן 4-5 פעמים בשבוע ולא ביום. אתה יכול לדוגמא לעשות 4 אימוני משקולות בשבוע לפי חלוקה של ab ו5 סשנים של ארובי בשבוע. תשחק עם זה תראה מה מתאים לך ולמטרות שלך. |
תודה נראה מה יהיה....:)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ