![]() |
לצערי התמונות של פרונט ורגליים יצאו מצחיקות. אבל צפו בהמשך השבוע אם תהיה לי גישה למצלמה שוב.
|
תודה רבה איתי. אני משתדל כמיטב יכולתי. תמשיך לפמפם אתה. אני כבר לא אהיה כוכב בתחום, אתה עוד מסוגל לזה עם קצת השקעה ורצון.
|
עכשיו אני רואה יותר טוב את הטריי...
יש לך נתונים טובים. תסיים את הצבא, טיול קטן/ארוך ותוכל להתמיד עם האימונים והתזונה כמו שצריך ויום אחד שאני אחזור לארץ, אני מקווה לראות אותך על הבמה!(או יותר נכון-פודיום:-]) |
הצורה הגנטית שלי פשוט לא מספיק טובה בשביל הבמה. גם אם אשקול 14 קילו מעל המשקל הנוכחי שלי. אבל תודה רבה על המחמאות , אכן יהיה טיול ארוך. רק צריך לדאוג שגם בו ישולב מכון :)
|
ציטוט:
צורה גנטית, כאילו אתה איזה מעוות, עזוב אותך נו, מי כמוך יודע, שהמון אנשים עברו שינויים דרסטיים, השאלה: מה המחיר שאתה מוכן לשלם=](ואני לא מדבר על כסף...) ------------------------------------------------ שאתה תטייל, אתה תטייל ולא תחשוב על מכון, אתה "שומע" אותי:diractor: ;) |
כשאני אטייל אני לפחות אדחק עצים בדרום אמריקה, או כמה הודים בהודו, אמצא כבר פתרונות.
והמחירים שאני אהיה מוכן לשלם אכן יהיו גבוהים, אבל רק ימים יגידו. כנראה שבתור מתאמן של 5 שנים, הרבה התקדמות מבחינת מסת שריר לא תהיה. |
שיחות נפש שבא לי לבכות :(
|
פששש סוף סוך נחשף...
יש מאסה! אני הייתי משער שאתה על 16-17% שומן... |
נראה טוב. גב טוב , יד חזקה.
רק חבל שאי אפשר לראות הכל בבירור בגלל הפוזה שעשית בתמונה. כל מקרה, הגאלח שלך מוסיף למראה חחח. |
גאלח - צבא ... שתי מילים שמתקשרות
לגבי אחוז שומן - אני הייתי מנחש יותר נמוך בקצת איזור ה15, אבל באמת שאפילו לי קשה לדעת. תודה על התגובות אנשים. |
נראה מעולה יחסית לחייל, שמסגרת הצבא מקשה.
כמה פעמים יוצא לך להתאמן בשבוע ובאיזו תוכנית אתה בוחר להתאמן? לגבי השרירים - אחלה גב! זה הכי בולט! ידיים גם נראות טוב |
סוף סוף...אתה נראה טוב מאוד יש לך עובי טוב רוחב גב טוב ומאסה ,אתה ממש לא 30% יותר באיזור ה 16%
תוצאות טובות ח"ח |
אני מתאמן Abcd כרגע - 4 פעמים בשבוע. המסגרת מקשה יותר בקטע של תזונה והעובדה שהאימונים מאוחר יחסית בלילה בד"כ.
נוני, תודה. אני עדיין שואף לעובי והרוחב שלך. לאט לאט זה יגיע. |
נראה ממש טוב!!!!!
|
התמונות קצת לא ברורות (הכוונה לפוזות עצמן), אבל בהחלט רואים שאתה מסיבי ועבה.
שיהיה הרבה בהצלחה בהמשך. יצא לך למדוד היקפים במקרה? :bot: |
סוף סוף רואים מי אתה... מה הגובה שלך?
|
הוא רשם,177
|
דוקטור מאסל אתה נראה טוב גבר!
|
תודה. שוב 1.77, כ85-87 קילו. היקפים לא יצא למדוד אני פחות מאמין בלמדוד אותם.
|
איזה מצח, ומפרצים שלא מביישים אף מעגן
חח סתם אחי אני בדיוק כמוךבקטע הזה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ