![]() |
איזה קרנף!!
|
רואים מסה יפה מאוד.
|
השחיין הכי מאסיבי שראיתי :)
|
מעולה! חזה פצצה.
|
במציאות הוא הרבה יותר סוס סמכו עליי אני מתאמן איתו במכון,בין המסיבים ביותר... אלכ בטח אתה שחיין אחד הטובים אם אתה מעדיף את השחייה על פיתוח גוף
:] |
וואיי החזה ממש טוב
|
מטורף, נראה כאילו אתה אחרי סייקל..... אתה צריך לשפר את הלאטס (לטיסימוס דורסי) או הרחב גבי בעברית.
ממה שאני מבין אתה לא משקיע במיוחד, ואחרי הפסקה, מה שמעיד על כמה כשרון טמון בך.. שיהייה בהצלחה.. |
גוף שבנות מזילות עליו ריר סיקס פאק 2 אתה תהיה
|
ציטוט:
מספיק להן ריבועים אחי ואתה שרירן ראה ערך מייקל לואיס [לא עברנו על זה כבר בפורום??] |
כתפיים ואמות מעולות!
וגם הטרייספס :) |
גבר אני עכשיו אצל ידידה שלי והיא אמרה "אם לא היה לי חבר הייתי מבקשת ממך את האי סי שלו"
עריכה: אה ודרך אגב אם כבר פתחתי את הנושא... מלפני כמה זמן שהמשתמש V-Two העלה את התמונות היא אמרה גם עליו את אותו דבר |
נראה מעולה .. חטוב אש
|
ציטוט:
|
therock אל תהיה תמים כמו שאנחנו לפעמים רוצים איזה כוסית לשכב איתה זה אותו דבר גם אצל בנות... רק שהן לא רוצות שהוא יהיה כוסית
פשוט הן תכלס לא מראות את זה בדרך כלל חחח ובסדר אורי תכלס שנינו טועים כי כל אחת והטעם שלה יש בנות שאוהבות שחיפים בלי שרירים ויש בנות שאוהבות שמנמנים [שמנמנים בקטנה כן...] |
Wow ניראה מעולה!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בערבית >>> شرموطه<<< :XDemoticon::XDemoticon: |
נראה אחלה!
אבל אחי, אין לך ממש גב... תעלה תמונות רגליים |
אן מילים מרשים מאוד כל הכבוד אחי עלה והצליח.
|
מי שאומר שאין לו גב מדבר שטויות הגב הוא החלק הכי חזק אצלו אחרי החזה פשוט לא רואים את זה טוב בתמונות
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ