ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   האדמור בגיל 15.5 (https://israelbody.com/showthread.php?t=47562)

Ori_D 11-01-09 02:25

חחח איזה חמוד

gilsXM 11-01-09 12:11

אדמור חביב, אתה טבעי?

האדמור 11-01-09 16:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zuko (הודעה 741929)
יפה מאוד לגיל 15!,איזה כיף לראות אותך כיום עם גוף כזה מבלי סייקלים,הרבה יותר מרשים מכל הסייקליסתים.
ישר כוח,תמשיך להתקדם!

;) עשית לי את היום! תודה תודה לכולכם על התגובות, אני חושב שהתמונות אומרות הכל, אני כל כך שמח שיש לי את התמונות האלה זה אוצר!

יש סיכוי לכולכם להגיע לרמה שלי היום ללא חומרים ואפילו יותר! אני לא ידעתי אז כלום :(

///Efi/// 11-01-09 16:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי האדמור (הודעה 742415)
;) עשית לי את היום! תודה תודה לכולכם על התגובות, אני חושב שהתמונות אומרות הכל, אני כל כך שמח שיש לי את התמונות האלה זה אוצר!

יש סיכוי לכולכם להגיע לרמה שלי היום ללא חומרים ואפילו יותר! אני לא ידעתי אז כלום :(

אתה גם לא לוקח שום חומרים בחיטוב?

ניגרי ענק 11-01-09 18:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי האדמור (הודעה 742415)

ממש לא מסכים איתך לגבי "כולכם", הרבה מאוד אנשים לא יגיעו אפילו קרוב אליך כיוון שאין להם גנטיקה לזה (הארגנטינאי האידיוט שהיה מתאמן איתך זה דוגמא טובה לאחד שעשה יותר סייקלים מלי פריסט אבל לא הגיע לכלום ושום דבר, ואני יכול להביא לך עוד הרבה הרבה הרבה דוגמאות), ועוד יותר הרבה לא יגיעו כיוון שהם לא יתמידו בספורט הזה - בפעם הראשונה שיקפוץ להם עניין אחר, וזה יכול להיות מכשול קושי או להבדיל דבר טוב כמו אהבה ראשונה, הם מייד יפרשו.
מעטים קורצו באמת מהחומר של ספורטאים, מעטים מאוד.

arbel2 11-01-09 19:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 742486)
ממש לא מסכים איתך לגבי "כולכם", הרבה מאוד אנשים לא יגיעו אפילו קרוב אליך כיוון שאין להם גנטיקה לזה (הארגנטינאי האידיוט שהיה מתאמן איתך זה דוגמא טובה לאחד שעשה יותר סייקלים מלי פריסט אבל לא הגיע לכלום ושום דבר, ואני יכול להביא לך עוד הרבה הרבה הרבה דוגמאות), ועוד יותר הרבה לא יגיעו כיוון שהם לא יתמידו בספורט הזה - בפעם הראשונה שיקפוץ להם עניין אחר, וזה יכול להיות מכשול קושי או להבדיל דבר טוב כמו אהבה ראשונה, הם מייד יפרשו.

השורה האחרונה שלך צריך להיות חקוקה באבן
הספורט לפני הכל.

The-One 11-01-09 20:49

האדמור אתה טבעי ?! וואי גבר אתה פשוט מרשים! כל הכבוד טבעי ברמה כזאת גאווה לעם ישראל!

האדמור 11-01-09 21:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 742486)

"הארגנטינאי" הוא באמת עשה סייקלים אבל אל תשכח שלא ידע לאכול...
אתחיל בשאלה למה הכנסתי את התמונות שלי מגיל 15.5? והתשובה היא : רציתי להראות פה בפורום המכובד הזה שיש אפשרות להצליח ולהתקדם יפה בעזרת התמדה נחישות וסבלנות, כי יש כאלה שאולי מתייאשים וחושבים לפרוש כי הם מתקדמים לאט או שבכלל לא אז הנה ההוכחה האמיתית!

אני חושב ובטוח שכל אחד יכול לשנות את גופו ולשפר אותו בצורה משמעותית אך לא כולם באמת יגיעו לטופ או לתחרות כלשהי אבל שינוי משמעותי ובניית שרירים אכן תתרחש לכולם! יש את עיניין הגנטיקה, ההתמדה, התזונה, אימונים ומנוחה שהם כמובן גורם משפיע ומכריע בתחום שלנו ולכן יש לתת להם חשיבות רבה.

:( רציתי בסה"כ לעודד אותכם בעזרת התמונות שלי מגיל צעיר להמשיך בתחום ולחכות בסבלנות לגוף הרצוי כי הוא יגיע בסוף!

CBA 11-01-09 21:51

מאסה אדירה וגנטיקה פצצה!
אישיות אחת הנדיריות לא מכיר הרבה אנשים שככה עוזרים ותומכים, באמת אתה אחלה בנאדם, ואני בטוח שתזכה בתחרות הבאה שלך (בלי לזלזל במתמודדים) כי יש לך את המאסה, האסתטיקה והגנטיקה שראויה למר ישראל!

גוף מטרה ללא ספק, כל כיווץ ביד קדמית מרשים אותי מחדש :) .

ובקשר לנושא, נראה טוב אז, ונראה עוד יותר טוב, היום.

Yoshi-Moto 11-01-09 22:15

אין מילים.
כל הכבוד לך בן אדם.

האדמור 11-01-09 22:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///efi/// (הודעה 742431)
אתה גם לא לוקח שום חומרים בחיטוב?

בבקשה:

בחיטוב: הרבה אירובי כמובן, הרבה אמינו, חלבון, תזונה מתאימה, קפאין, l קרניטין, גלוטמין, bcaa,אבץ ומגנזיום +ויטמין b6, הרבה תה ירוק (כן כן תה ירוק), ואולי עוד משהו ששכחתי אבל זה העיקר,;) זה חומרים?!

lordik 11-01-09 23:08

בחור טוב אתה. :)
אגב, אפשר לדעת מה השם של הארגנטינאי?

SaharKazes 11-01-09 23:59

אתה נותן לי מוטיבציה big guy

Ori_D 12-01-09 01:02

אני תמיד הייתי בטוח שאף אחד לא טבעי במתמודדים והנה הופתעתי אתה באמת מודל לחיקוי!!!!

zuko 12-01-09 01:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי האדמור (הודעה 742654)
אתחיל בשאלה למה הכנסתי את התמונות שלי מגיל 15.5? והתשובה היא : רציתי להראות פה בפורום המכובד הזה שיש אפשרות להצליח ולהתקדם יפה בעזרת התמדה נחישות וסבלנות, כי יש כאלה שאולי מתייאשים וחושבים לפרוש כי הם מתקדמים לאט או שבכלל לא אז הנה ההוכחה האמיתית!

אני חושב ובטוח שכל אחד יכול לשנות את גופו ולשפר אותו בצורה משמעותית אך לא כולם באמת יגיעו לטופ או לתחרות כלשהי אבל שינוי משמעותי ובניית שרירים אכן תתרחש לכולם! יש את עיניין הגנטיקה, ההתמדה, התזונה, אימונים ומנוחה שהם כמובן גורם משפיע ומכריע בתחום שלנו ולכן יש לתת להם חשיבות רבה.

:( רציתי בסה"כ לעודד אותכם בעזרת התמונות שלי מגיל צעיר להמשיך בתחום ולחכות בסבלנות לגוף הרצוי כי הוא יגיע בסוף!

אתה באמת אחלה גבר!
אני מאחל לך הצלחה רבה בתחום הקשה שכולנו עוסקים ואוהבים.
פשוט זהב,מעורר השראה בתקופות לא קלות,תודה.

Mr.Dino 12-01-09 01:50

נחמד
תעלה תמונות שלך עכשיו ונראה איך אתה נראה..
ובן כמה אתה עכשיו?

or16 12-01-09 14:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי האדמור (הודעה 742654)

כול הכובד לך,אתה מרשים ואתה ניראה אחלה לגמרה,ועוד לחשוב שאתה עומד על במה חטוב ויבש בלי חומרים לא קל ביכלל,כול הכבוד אחלה של תמונות מכבד אותך מאוד אתה אחלה של בחור ! :carry86w:

ZorgoBH 12-01-09 16:22

גוף יפה לגיל 15 , בטח פעם זה היה מענקיים ..
יש מצב אתה מעלה תמונות שלך היום התמונה בצד לא מספיקה ;)

or16 12-01-09 18:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zorgobh (הודעה 743063)
גוף יפה לגיל 15 , בטח פעם זה היה מענקיים ..
יש מצב אתה מעלה תמונות שלך היום התמונה בצד לא מספיקה ;)

+1 !!!!!!!!!!תעלה תמונה של הזמן הזה.תצלם יאלה תעלה :)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:03.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ