ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   מכשירים Vs משקולות (https://israelbody.com/showthread.php?t=4713)

igorek 20-01-07 23:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
מה אתה גנוב?! בנט אובר רו זה התרגיל הכי קטלני שיש לגב. אתה כנראה לא עובד איתו כמו שצריך.

מסכים.
אם היו אומרים לי לבחור רק תרגיל אחד לגב הייתי עושה בנט אובר רו.
אני אישית עושה את הבנו אובר רו כשהגב מקביל לרצפה והמוט נח על הרצפה אחרי כל חזרה (פנדליי רו - תרגיל בן :):):):)).

- Idan - 20-01-07 23:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igorek
מסכים.
אם היו אומרים לי לבחור רק תרגיל אחד לגב הייתי עושה בנט אובר רו.
אני אישית עושה את הבנו אובר רו כשהגב מקביל לרצפה והמוט נח על הרצפה אחרי כל חזרה (פנדליי רו - תרגיל בן :):):):)).

Pendlay row זה תרגיל חזק רצח! רק לא מזמן התחלתי לעשות אותו. נאלצתי להוריד מלא משקל מהבנט אובר הרגיל כדי לעשות את הפנדליי כמו שצריך.

dormazor 21-01-07 00:00

כן בנט אובר רו התרגיל הכי טוב לגב
אני גם מתחיל אימון גב איתו

Yoshi-Moto 21-01-07 15:01

ציטוט:

Pendlay row זה תרגיל חזק רצח! רק לא מזמן התחלתי לעשות אותו. נאלצתי להוריד מלא משקל מהבנט אובר הרגיל כדי לעשות את הפנדליי כמו שצריך.

מה זה? יש תמונה/סרטון?

- Idan - 21-01-07 15:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס
מה זה? יש תמונה/סרטון?

http://www.youtube.com/watch?v=UIUg8nDVEFs

Nadav19 21-01-07 15:23

רק - חופשי .

Moshe 21-01-07 15:27

ציטוט:

עובדים עם חגורה?

Yoshi-Moto 21-01-07 15:35

ציטוט:

אה אני מכיר, לא הכרתצי את השם.
תודה.

- Idan - 21-01-07 16:11

הקצ' בתרגיל הזה, שצריך להניח כל חזרה את המוט על הרצפה ולהרים שוב. הרבה אנשים פשוט לא יודעים את זה.

- Idan - 21-01-07 16:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MosheB
עובדים עם חגורה?

אפשרי אבל לא חובה.

Nimrod 21-01-07 16:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
כמו גב, שחוץ ממתח אין ממש אפשרות יעילה לעבוד עליו כמו שצריך.
חתירות אופקיות ולא אנכיות לא דבר ממש יעיל במשקלים חופשיים. מילא אם אתה עושה חתירה ביד אחת, אבל בנט אובר רוו זה תרגיל שיתיש את הזוקפים שלך לפני שתתיש את הגב.
אני מעדיף טי-באר במכשיר, חתירה בכבל, וגם חתירה בפולי עליון בקבל (אני אוהב את הקטע שבסוף הסט אני עוזב את הדבר הזה שתופס את הרגליים שלך ומונע ממך לעלות למעלה, ואז אני עף למעלה כמו טיל :wiggle: )

מכשיר לא יכול להיות מותאים ב100% לכל אדם, ויש המון מכשירים שבכלל לא בנויים כמו שצריך.
במכון שלי לדוגמא FLY במכשיר עושה לי כאבים בעצמות, והמכשיר לכתפיים-בכלל אפשר לשבור איתו את הגב!
לג פרס מכשיר מעולה לרגליים, אם כי טווח תנועה מלא מסוכן לגב.
כפיפות רגליים זה בכלל מכשיר אידיוטי לחלוטין. רוב המתאמנים שעולים עליו יורדים ממנו אחרי סט כי התאומים נתפסים להם. ההאמס בכלל לא אמור לכופף את הרגל, זאת תנועה לא טבעית.

אבל אחי, זה אומר שלך זה לא יעיל, רוב האנשים הגב שלהם מבוסס על חתירות חופשיות.
גם תחשוב על זה, חתירה חופשית + מתח ממלא מבחינת סטים את רוב תוכנית הA וAB, ברור שמכשירים יכולים להיות יעילים אבל רק למתאמן שמאמין בabc\ abcd כי הוא יצתרך לעשות מכשירים למלות את הסטים.

ציטוט:

אני באופן אישי עובד רק עם משקלים חופשיים, חוץ משריר אחד שכנראה אין לי ברירה איתו - וזה החזה. בנצ' פרס פשוט לא עובד עלי טוב, אז אני נאלץ לעבוד עם מקבילים ופרפר במכונה. לפעמים במקרים כאלה המכונות באות לידי יעילות על פני המשקלים החופשיים.

flys ?
אתה יכול גם ללחוץ עם דאמבלים, תיקח את החזה תמלא אותו באוויר ותרגיש מתיחה בחזה ורק אז תעלה למעלה...

Ori-Silver 21-01-07 16:41

ציטוט:

אני באופן אישי עובד רק עם משקלים חופשיים, חוץ משריר אחד שכנראה אין לי ברירה איתו - וזה החזה. בנצ' פרס פשוט לא עובד עלי טוב, אז אני נאלץ לעבוד עם מקבילים ופרפר במכונה. לפעמים במקרים כאלה המכונות באות לידי יעילות על פני המשקלים החופשיים.

מה הבעיה שלך בבנצ'?

jonathan 21-01-07 17:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
למה אתה חשוב שהמייצבים לא עובדים בלחיצת חזה במכונה נגיד?
הכתף היא המייצב הכי חשבו בלחיצת חזה (היא גם שריר מסייע בתרגיל הזה) אבל הכתף ממיאל עובדת כשריר מסייע

שים לב,כתבתי שהם עובדים,אבל יותר בחופשי.
וזה נכון.
:basketball:

- Idan - 21-01-07 17:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ORI-SILVER
מה הבעיה שלך בבנצ'?

אין לי מושג, אני לא מצליח להשתפר במשקלים. כבר כמעט שנה אני תקוע עם אותו משקל בבנצ' בזמן שבכל התרגילים האחרים אני השתפרתי.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:26.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ