ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   בקשה- באדיבילדרים גדולים, ממש גדולים. (https://israelbody.com/showthread.php?t=46648)

ThE HummeR 25-12-08 12:28

מה עם תמונות של קוואקס במשקל 180 קילוו ?

Ori_D 25-12-08 12:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 727477)
בנוגע להערות השליליות לגבי טריי ברואר ,זה קצת לא מוצדק ,הבחור לא הגיע ברמה שציפינו ממנו ,אבל אם היינו רואים אותו בצורה אובייקטיבית לגמרי בלי כל ההייפ סביבו ,היינו אומרים "אוקיי, הוא נראה סבבה לאללה אבל הגב שלו קצת חלש"

הוא אומנם לא עמד בציפיות,אבל הוא עדיין נראה מעולה

גם אני חשבתי על זה אבל הוא פשוט ביאס, לפני התוכנית הטיפשית הזאת שהוא עשה עם ה-200 חזרות, הוא היה נראה מפלצת עם מאסה ענקית ופתאום התמונות שהעלו לפורום טיפה עיצבנו אותי...

לנושא: יש גם את Brad Hollibaugh

http://www.youtube.com/watch?v=wS1Bd10R8io

יש לו מלא סינטול בבייספס אבל עדיין ענק.

TheRock 25-12-08 12:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ori_d (הודעה 727608)
גם אני חשבתי על זה אבל הוא פשוט ביאס, לפני התוכנית הטיפשית הזאת שהוא עשה עם ה-200 חזרות, הוא היה נראה מפלצת עם מאסה ענקית ופתאום התמונות שהעלו לפורום טיפה עיצבנו אותי...

לנושא: יש גם את brad hollibaugh

http://www.youtube.com/watch?v=ws1bd10r8io

מזכיר קצת את גרג ולנטינו

Pro_XXL_Universe 25-12-08 13:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי therock (הודעה 727614)
מזכיר קצת את גרג ולנטינו

הלואי גרג ולנטינו היה ניראה שמינית מאיך שהוא ניראה אולי אז לא היו צוחקים על הליצן הזה בעולם הבודיבילדינג.

little_friend 25-12-08 13:25

ציטוט:

נכון יש את האלה שמקנחים את האף ואז מסתכלים על החננה שלהם שעות ומנתחים אותה?

אז זה יותר מגעיל

arbel2 25-12-08 14:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 727561)
מסכים ומחזק!
אבל עדין זה קשה להתעלם מזה אחי הבן אדם פשוט שחט מעצמו בשנה וחצי האחרונות וחבל..:(

שמע הוא עשה טעויות אין מה לעשות ,אבל הוא ילמד וישתפר ,ועם הגנטיקה שיש לו ?הוא מסוגל לעשות להרבה אנשים המון המון המון צרות

V-Two 25-12-08 19:54

יש איזה אחד מקנדה שכחתי תשם שלו אחד הענקיים!
בנאדם שוקל 200 קילו 2 מטר יד 66 חייה רעה!
אם מישהוא מכיר תשם שלו שירשום בבקשה

ThE HummeR 25-12-08 20:33

יש את זה שסיקס פאק הביא העצום הזה מאפריקה העשיר הזה

ניגרי ענק 25-12-08 22:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 727477)
בנוגע להערות השליליות לגבי טריי ברואר ,זה קצת לא מוצדק ,הבחור לא הגיע ברמה שציפינו ממנו ,אבל אם היינו רואים אותו בצורה אובייקטיבית לגמרי בלי כל ההייפ סביבו ,היינו אומרים "אוקיי, הוא נראה סבבה לאללה אבל הגב שלו קצת חלש"

הוא אומנם לא עמד בציפיות,אבל הוא עדיין נראה מעולה

פעם ראשונה שאני מאוד לא מסכים איתך, בנאדם שמעיף יותר מ 40 קילו בחיטוב לעולם לא נראה סבבה לאללה.
הוא איבד את כל הפוזה שלו, ובנתונים של משקל מול גובה תסכים איתי ש 103 קילו על מטר שמונים זה לא גליק כזה גדול ברמות האלה.
מה לעשות, יש אנשים שהרבה יותר מתאים להם להיות פריקים במאסה מאשר שחוטים לעצם בחיטוב.
חוץ מזה אחרי כל הדיאטה הדבילית שהוא עשה, הבנאדם נראה בן 50 והוא פאקינג תינוק בגיל שלו, ככה שאין לי מושג מה הוא דחף שם כדי לנסר לעצמו את כל השריר שהיה לו, אבל הוא כנראה שבר שיאים מבחינת כמות טעויות ביחס לפרק זמן.

Pro_XXL_Universe 25-12-08 22:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 728245)
פעם ראשונה שאני מאוד לא מסכים איתך, בנאדם שמעיף יותר מ 40 קילו בחיטוב לעולם לא נראה סבבה לאללה.
הוא איבד את כל הפוזה שלו, ובנתונים של משקל מול גובה תסכים איתי ש 103 קילו על מטר שמונים זה לא גליק כזה גדול ברמות האלה.
מה לעשות, יש אנשים שהרבה יותר מתאים להם להיות פריקים במאסה מאשר שחוטים לעצם בחיטוב.
חוץ מזה אחרי כל הדיאטה הדבילית שהוא עשה, הבנאדם נראה בן 50 והוא פאקינג תינוק בגיל שלו, ככה שאין לי מושג מה הוא דחף שם כדי לנסר לעצמו את כל השריר שהיה לו, אבל הוא כנראה שבר שיאים מבחינת כמות טעויות ביחס לפרק זמן.

מחזק את הדיעה של ארבל שטריי יכול לחזור ובגדול אחרי הכל אחי מדובר בfreak!
אבל בקטע שלפרק שריר בישביל להגיע טיפה יותר יבש?אתה יודע שאני מאחורייך כל הדרך ניגרי!

ניגרי ענק 25-12-08 22:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 728250)
מחזק את הדיעה של ארבל שטריי יכול לחזור ובגדול אחרי הכל אחי מדובר בfreak!
אבל בקטע שלפרק שריר בישביל להגיע טיפה יותר יבש?אתה יודע שאני מאחורייך כל הדרך ניגרי!

אח שלי הבנאדם לא פירק שריר הוא פאקינג ניסר את עצמו לדעת, זה לא שהוא היה שמן באוף סיזן הוא היה חטוב יחסית, ככה שבחישוב גס החמור הזה חיסל אולי 20 קילו שריר.
חוץ מזה אין מה לעשות באדיבילדינג תחרותי היום זה בעיקר סימטריה ופרפורציות, היו לנו הרבה שיחות על זה, אתה יודע שגם אני מעדיף שיחשיבו יותר אנשים עם בשר - אבל זה לא מה שהולך כעת בעולם.
בפרמטר הזה בראוור לעולם לא יוכל להציק לאנשים עם סמטריה מחוננת כמו למשל לסקוב (שבמקרה שלו יש גם מאסה נהדרת) או ברנדון קרי, אז אם הוא גם הורג לעצמו את המאסה וגם נחות מראש בפרופורציה ובסימטריה, אז לאן הוא רוצה להגיע לכל הרוחות?
ושוב: מדוע תינוק בגילו צריך להראות בן 50 פלוס? חח

Masquerade 25-12-08 22:44

ציטוט:

מגעיל רצח, בשביל מה אני שואל...

Pro_XXL_Universe 25-12-08 23:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 728282)
אח שלי הבנאדם לא פירק שריר הוא פאקינג ניסר את עצמו לדעת, זה לא שהוא היה שמן באוף סיזן הוא היה חטוב יחסית, ככה שבחישוב גס החמור הזה חיסל אולי 20 קילו שריר.
חוץ מזה אין מה לעשות באדיבילדינג תחרותי היום זה בעיקר סימטריה ופרפורציות, היו לנו הרבה שיחות על זה, אתה יודע שגם אני מעדיף שיחשיבו יותר אנשים עם בשר - אבל זה לא מה שהולך כעת בעולם.
בפרמטר הזה בראוור לעולם לא יוכל להציק לאנשים עם סמטריה מחוננת כמו למשל לסקוב (שבמקרה שלו יש גם מאסה נהדרת) או ברנדון קרי, אז אם הוא גם הורג לעצמו את המאסה וגם נחות מראש בפרופורציה ובסימטריה, אז לאן הוא רוצה להגיע לכל הרוחות?
ושוב: מדוע תינוק בגילו צריך להראות בן 50 פלוס? חח

חחחחחחחחחחחחח טאחלס הוא באמת עשה קיצץ מעצמו את ה20 קילו בשקט!
מדהים איך שהוא ניראה ב2006 לעומת עכשיו מדהים ועצוב!
חחחחחחחח בקשר לתינוק שניראה בוגר חחח ארבל לא מרשה לדבר על זה:ok:

ניגרי ענק 25-12-08 23:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 728306)
חחחחחחחחחחחחח טאחלס הוא באמת עשה קיצץ מעצמו את ה20 קילו בשקט!
מדהים איך שהוא ניראה ב2006 לעומת עכשיו מדהים ועצוב!
חחחחחחחח בקשר לתינוק שניראה בוגר חחח ארבל לא מרשה לדבר על זה:ok:

אבל יכול להיות שהוא התבלבל בין האמינו לטי 3?

Pro_XXL_Universe 25-12-08 23:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 728329)
אבל יכול להיות שהוא התבלבל בין האמינו לטי 3?

חחחחחחח אחי היקר ברמות האלו יש הרבה מעבר לטי 3 ואמינו:)
מה שבטוח המאמן שלו החדש שנתן לו לעשות 200 חזרות במכונה ללחיצת חזה במקום בנצ' נורמלי בדוק הביא לו לעשן קצת...

Ori_D 25-12-08 23:51

מה שניגרי אמר אני מסכים איתו בכל מילה הוא באמת לא ממש סימטרי ולא ממש פורופורציונאלי, היה לו רק יתרון אחד ענק לעומת כל שאר המתמודדים וזה המאסה האדירה שהיה לו, ברגע שהוא ניסר לעצמו את כל המאסה הזאת לא נשאר לו שום יתרון לעומת שאר המתמודדים ושוב אני לא אומר שהוא נראה עד כדי כך גרוע אבל אכן זה מבאס.

ופשוט כואב לי הלב כי אני באמת מאוד מאוד מעריץ את טרי ואני מקווה שבאמת כמו שארבל אמר שהוא יחזור בסופו של דבר

Pro_XXL_Universe 26-12-08 00:08

שלא תבינו לא נכון גם אני מעריץ ענק של טריי שהוא היה בשיא הוא אשכרה המודל לחיקויי בישבילי :bow:

Ori_D 26-12-08 00:11

^
גם בשבילי, עכשיו בזמן האחרון נהייתי מעריץ של פיל הית'

Pro_XXL_Universe 26-12-08 00:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ori_D (הודעה 728423)
^
גם בשבילי, עכשיו בזמן האחרון נהייתי מעריץ של פיל הית'

בעקרון אני בשיא הכנות מאז ומעולם הערצי FREAKS לא יודע למה אהבתי מוטציות כמו שציינו בפוסט הזה:)
שמע סתכל תמונה של דקסטר ג'קסון בלי לזלזל בו

http://img253.imageshack.us/my.php?i...saiz114xy1.jpg

זה כאילו בן אדם אסטתי יבש והכל אבל שים עליו ז'קט לא ניראה ביג דיל ותחשוב זה מר אולימפיה!!!
אבל מה כך אחד כמו מרקוס רול גם אם תשים עליו מעיל שעשויי מפרווה של אריות עדין יראו שהוא מפלצת ופריק!
כנ"ל לגבי כל שאר המפלצות שצוינו פה וזה הידע שלי והמטרה שלי!
להיות בודיבילדר אבל להיות פריק עד הסוף:flowers:

Ori_D 26-12-08 00:25

אני בדיוק כמוך בדעה הזאת אסטטיקה וחיטוב ופרופורציה פחות מרשים אותי, אני אוהב לראות מפלצות ענקיות.

דוריאן יטס ומרקוס רול למשל הם דוגמא מצויינת כמו שאמרת, ראיתי את שניהם גם עם חליפה ועדיין רואים עליהם שהם חתיכת פריקים וזה מה שיפה בהם

וחבל באמת שלקטע הזה פחות מייחסים חשיבות בשיפוט

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:39.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ