![]() |
ציטוט:
אני עדיין בעד תוכניות בתדירות גבוהה בשביל פותח הפוסט |
הבנתי אותך אבל ab נמאס לי וגם התוכנית שאני עושה עכשיו גם קשה לי עללות במקשקלים וזה אז חשבתי לשנות תתרגילים ולהשאר ב ab.. אבל דיי נמאס מהתוכנית הזאתת..ו fbw לא כל כך אוהב
|
ציטוט:
|
ציטוט:
2. לדעתי לגב מגיע אימון משלו. 3. שריר קטן יותר. |
ציטוט:
2. הגב יקבל אימון משלו כי הוא יהיה השריר הראשון, מהשריר שאחרי זה אתה אולי לא תוציא את המקסימום, אבל האו שריר קטן, אז ברמתנו זה לא הכי משנה... 3. שריר גדול זה שריר גדול, ובמילא השריר הגדול זה השריר שאתה עובד ראשון, ככה שאם תוסיף שריר נוסף לאימון, הוא השריר שהעבודה עליו תפגע. |
ציטוט:
|
ציטוט:
12 |
ציטוט:
ציטוט:
|
דן יש לך איסי , מסנג'ר?
תודה :) |
לא הבנתי כל כך ... Fbw לדעתי זה פחות מועיל עם כבר הוכלים על סוג של fbw אז עדיף hst או משהו בסגנון לא fbw רגיל.. Fbw זה ממש למתחילים לא.??
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שנית, הוא אל אוהב כי בקונספציה שלו זאת תוכנית למתחילים.... כשהוא יבין שגם מתקדמים יכולים להפיק מfbw המון אז הוא ילמד לאהוב... |
יאלה שגעתם אותי חחח ... הייתי בטוח ש abcd יהיה טוב עכשיו אומרים לי עדיף תוכנית בדתירות גבוה... אבל ב fbw יש מעט מאוד סטים לשריר גדול/קטן למה אתה חושב שזה ישתלם מעט מאוד תרגילים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
Hst זה לא איזה משהו מיוחד... זאת תוכנית fbw רגילה שבנויה על התקדמות לינארית, במצבך אתה לא צריך אותה, אתה תוכל להתקדם בצורה לינארית בלי זה |
אתם לא מבינים שזה הכל לדעתו, לדעתו לדעתו לדעתו
פשוט תנסה abcd. |
ציטוט:
|
tamiriosh
שתרודל gmail נקודה com :) וצח כמו שאמרתי לך באיסי אתה חושב שFBW זה למתחילים אתה טועה |
ציטוט:
|
ציטוט:
2. Abcd מושך אותו, אבל הוא מפחד שזה יהיה פחות אפקטיבי. האם לא עדיף ליהנות מהאימון ולעשותו בלב שלם? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ