![]() |
מאמן שאל את חבר שלי מה זה דד ליפט.....
אתם קולטים מה זה |
ציטוט:
רק שדוד יחלים מהפציעה שלו...(פאוורליפטר שעובד אצלנו במכון וניפצע לצערי):( |
הכי מצחיק זה אידיוטיאם שלא עושים סקוואט באימון רגלים!
אם אין סקוואט אין אימון רגלים נקודה!!!! |
ציטוט:
גם כשגיא ראה אותו הוא התחיל לצחוק עליו. |
ציטוט:
זה ממה שעד עכשיו ראתי (וממש לא הרבה) לא ראיתי בפחות מ180 שקל, אבל שוב לא התעניינתי בזה מספיק. |
חח יאיר לא חשבתי על זה אבל אני מקבל אחד כזה בחינם
|
ציטוט:
|
אגב, ישנה בעיה כשלוקחים מאמנים אישיים שהם מפתחי גוף מקצועיים. שמעתי על הרבה מקרים שבהם המאמן הוא יחסית חסר סבלנות כי קשה לו להכנס לראש או להזדהות עם מישהו חובב שקטן ממנו בהרבה ובסה"כ רוצה להתקדם טיפה ולא להגיע למימדים לא טבעיים.
אני לא יודע האם זה המקרה עם מישל, אין לי שמץ של מושג, אבל פשוט חשבתי שראוי להעלות את הנקודה הזו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יאיר אחי היום שכחתי לקחת ממך את המסן שלך, תשאיר לי אותו פה. |
ציטוט:
majorgilad@walla.com :king: |
עזוב, מישל רוצח באימונים והוא מקצועי חבל על הזמן .
אני יכול לומר לך על לקוחות של החנות בסניף בר"ג שמתאמנים אצל מישל, כולם מספרים רק דברים טובים (וזה בהנחה שהם נשראו בחיים). אני יודע שיש לו משמעת והוא מאוד פתוח לעצות וטיפים, בניגוד לכל מיני מאמנים עציצים שלא מוכנים לשמוע על שום דבר מלבד העולם שלהם. היום מישל היה בחנות עם איתי בושרי, לקח חולצה חדשה, הבן אדם מפלצת. לוחץ250 ק"ג! |
דיברתי עם מישל בעקבות הפוסט, שאלתי אותו מה דעתו לגבי אימונים אישיים לחברי הפורום וכדומה, מישל מאוד התלהב מהנושא והוא מאוד רוצה לעזור, הוא מוכן לעשות אימון אישי ב 150 במקום 200 שקל למי שיגיע דרך הפורום של ישראלבודי.
מעבר לזה לפי מה שמישל מספר, הוא הולך לצלם סרט עם קובי חיים, מעין סרטון פרסומת לאתר שלו ולאתר של ישראלבודי ושחר מהאח הגדול ישתתף גם. מישל מוכן לתת 1-2 חברים מהפורום שיבואו לאימונים עוד אימון מתנה ללא תשלום ובתמורה עם יופיעו אצלו בסרטון ויספרו איך היה. אנחנו נחשוב איך אפשר לעשות את זה בהמשך... |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
למרות שזה לא הפורום לזה הייתי חייב....תמשיך ככה בקרוב תמונות עדכניות שלי :) |
^^ תודה רבה גבר.. מחכה לראות תמונות שלך :)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ