![]() |
1.88 הגובה המושלם :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה אתם אומרים על 1.78 שלי נמוך??חח
|
לא יצא לי ממש לראות את עמית ספיר כרגע[חוץ מהתמונות עם סנדרה]
אבל ת'אמת....אסף אנגרסט לפי דעתי ה-מפתח גוף עם הכי הרבה פוטנציאלי בארץ אחרי מאור זרדז [מצטער גלעד אני עדיין מת עלייך] והבחור בגובה 163 עיליי....אני שוב אומר לך ...תפסיק כבר לפחד ראבק!!! |
^^
שמעת על מישהו בשם עאדל חא'ג בן 23 וזכה כבר בכמה פעמים במר ישראל ? |
ציטוט:
אבל אוהב יותר ת'צורה של אסף.....דחוס בצורה לא נורמאלית ועם המון פוטנציאל להיות ענק יותר...הוא נראה רק באמצע הדרך ועדיין בגודל מטורף עדאל אחד האהובים עלי בכל זאת....והא מגיע תמיד חטוב ויבש בצורה קשה מאסיבי תאכל'ס תותח ד"א....אשמח לתמונות של שניהם :) |
ראיתי תמונות של אסף בפייסבוק , מאוד התרשמתי .
יש לך פה תמונות של עאדל http://www.israel-muscle.com/thumbnails.php?album=59 |
פייסבוק?.....הכרתי אותו במקושרים...
לא מת על פייסבוק |
ציטוט:
הוא ודקסטר משתמשים באותם החומרים(של מאסל טק) אז לא ניראלי שזה בגלל זה קראתי את זה ב"מאסל אנד פיטנס" וכתוב אותו הדבר גם "בפלקס" |
ציטוט:
1.פיל הית' 2.דקסטר 3.קאטלר אבל בגלל שלפיל אין חוזה עם מאסל טק אז הם עשו ככה: 1.דקסטר 2קאטלר 3.פיל הית' |
ציטוט:
חופשי וגם שנסענו ביחד למר ישראל כל פניה שהבן אדם עושה אם האוטו שהוא מסובב את ההגה יוצאים לו עוד 3 ורידים חדשים מהאמה:tongue: תגיד לו ככה שאני אמרתי "החמאת בוטנים הזאת מבוטנים איכותיייייייים זה יוציא לך ורידים שבחיים לא חשבתה שיהיו לך":character63: |
ציטוט:
|
מצטער שאני לא בעניינים כל כך באולימפיה? אבל רוני קולמן לא היה ב-3 הראשונים?
|
ציטוט:
|
|
2008 Mr. Olympia Qualified
רשימת המתחרים שיכולים להתחרות באולימפיה ^^ רוני יכול להתחרות מתי שבא לו כי הוא past olympia winner |
אבל למה הוא פרש?
|
עשה את שלו , להנות מהחיים קצת :)
8 פעמים מר אולימפיה , 26 תחרויות פרן בכיס שלו . לא נראה לי שמישהו ישבור את זה בשנים הקרובות . |
אבל אחרי שקאטלר לקח אותו הוא היה נראה כל כך מבואס שהייתי בטוח שהוא יעשה הכל לקחת לו בשנה הבאה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ