![]() |
יהודי2, אתה מסכים עם החיים בן פסח\זונה הזה?
|
ציטוט:
פעם גדול דורינו הרב מאיר כהנא זצ"ל אמר : "מי שלא רוצה את כהנא - מקבל את יאסר עראפת" וכידוע לך : כהנא צדק. אז, גם היום, או מרזל או אחמדינג'אד. ובמי אתה תומך ? |
חיים בן פסח הוא יהודי שהסבים שלו הם צרפתים או משהו כזה והוא חי בארה"ב וחושב שהוא ממוצא "דרום צרפתי" דהיינו מרוקאי
|
ציטוט:
חיים בן פסח מתיימר להגן על מדינת ישראל מפני היהודים האשכנזיים, כבני המוצא שלו רק לעו ונהנו ממדינה שקמה כבר, אלה היו היהודים האשכנזיים שבנו את הארץ, שנלחמו על הארץ שכבשו את כל שטחיה, אלה היו המפקדים האשכנזיים שהביאו לכיבוש ירושלים, סיני ורמת הגולן ודבר שני, אני נגד מרזל ונגד אחמניג'יאד. |
ציטוט:
שאר הדברים שהוא אמר - אני עדיין המום. ומה אתה אומר בקשר לדבריו ? עם מה לא הסכמת\כן הסכמת ? |
איזה דפוק...וקצת מוזר שהוא שונא אשכנזים כי האשכנזים הם אלו שיושבים בהתנחלויות ודואגים שהם לא יחזרו לערבים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מאיפה הפלצת את השקר הזה ???? רק שתדע- ביבי תמך בהתנתקות. ביבי הצביע בכל 4 ההצבעות בכנסת 'בעד' ההתנתקות. |
ציטוט:
ובוא אני יגיד לך משהו, ליברמן שהוא הכי ימין כיום הוא אשכנזי, כל מפקדי הצבא הגדולים של צה"ל: אריאל שרון, גנדי, רבין, מוטה גור, עמי איילון, כולם אשכנזים |
אני מסכים איתו במאה אחוז אבל רק לגבי כל החרדיים במיוחד "הסאטמרים" (אם הייתם ממלצרים חרדים הייתם מבינים) :diractor: :diractor: :diractor:
כוס אמ אמ אמ אמ אמא שלהם כל החרדים בני זונות משתמטים מהצבא ורק מוצצים תדם מהמדינה :helpsmilie: |
ציטוט:
וחבל לי שאתה חושב שליברמן "ימין". ליברמן, תומך בחלוקת ירושלים. וכידוע לך, התנתקות לא מובילה לשום מקום. היא רק מובילה להשמדת מדינת-ישראל. |
ציטוט:
גם מרזל וגם אחמדינג'אד אפסים מאופסים. |
ציטוט:
אלו האשכנזים הוותיקים בארץ בעלי הזכויות הקודמות לכל השאר |
אתה מתכוון לאשכנזים האלה :
http://youtube.com/watch?v=dpYXXgTLjzk |
ציטוט:
די, כל מי שמסכים איתו הוא בן אדם פסול ומעוות במוחו. |
רבין היה רוצח.
הסכמי אוסלו הארורים אותם יזם, הירי שהוא ביצע נגד יהודים שניסו לשחות לחוף באלטלנטה.. ועוד ועוד .. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ומה עם חילוץ היהודים מעפולה??? פעולה שהוא יזם לבדו. משה דיין, אשכנזי טהור, הוביל את צבאו מאות פעמים לניצחון בקרבות. |
ציטוט:
ירו על יהודים שניסו לשחות לחוף !! אל תתווכח עם עובדה, הוא היה בתוך הסירה חביבי. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ